Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

iSex - Usb anal-t

TESTIRAPORTTI

Uuden iSex tuotesarjan anustappi oli testauksessa FreeWheelers -pariskunnan miehellä. iSex tuotteet saavat virtansa USB-kaapelin kautta ja testaajamme totesikin tämän hyväksi ominaisuudeksi. Tuotetta voi käyttää missä ja milloin vain, eikä tarvitse pelata paristojen kanssa. iSex tuotteiden ominaisuutena on myös vain yksi värinävoimakkuus ja se onkin sitten erittäin tehokas! FreeWheelers totesi tappia testattuaan, että aloittelijoiden kannattaa ehdottomasti harkita tapin hankkimista sen pienuuden ja hyvän luiston vuoksi.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Postipate kiikutti Kaalimadon lähetyksen lähimpään pakettiautomaattiin, josta avustajani sen kävi noutamassa. Ruskea pahvilaatikko ei jättänyt arvailuille varaa ja oli taas aivan mahdotonta sanoa mitä sisällä oli. Pakettia avatessa sisältä löytyi pieni iSex usb alal-t pepputappi.

Pakkaus on valkoinen ja selkeä, joten mieleen tulee väkisin jotkut iPhonen korvakuulokkeet Anttilan hyllyllä. Pakkauksesta ei löydy käyttöohjeita mikä on sinänsä vähän hämmentävää. Toisaalta tämä suristin on sen verran helppotoiminen, että ei tässä ohjeella mitään tekisikään. Riittää että osaa työntää tapin peppuun ja usb töpselin kiinni.

Pepputappi itsessään on pieni ja valkoinen vain 2,5 x 8,2 cm., joten mitään suuria valmisteluja ei tarvitse tämän tapin kanssa suorittaa mikäli mielii peppuleikkejä harrastaa.

iSex usb anal-t on tehty ABS kovamuovista mikä tuntuu hieman kovalta materiaalilta, toisaalta ABS-muovi on TODELLA liukas voideltuna, joten luikkarin kanssa ei tarvitse lotrata. Pieni määrä riittää.

Tapin yksi ehdoton etu on, että se saa virtansa mistä tahansa usb portista, eikä pattereiden tai akun latauksen kanssa tarvitse pelleillä. Tappi on siis aina käyttövalmis. Johtokin on sen verran pitkä, että kyllä siltä etäisyydeltä aina joku usb laturi löytyy, yleensä se on tietokone.

No entä käyttömukavuus? No tippa liukkaria tapille, tappi peppuun ja piuha kiinni. HUI! säikähdän suunnattomasti. Tapissa on yksi "vaihde" ja se on voimakas, mikä tuntuu todella hyvältä. Tappi myös värisee ihan kauttaaltaan, joten myös sulkijalihas saa stimulaatiota osakseen. Pyörittelen tappia hetken ja löydän eturauhasen, olo on oikein hyvä. Hetken ajan päästä kaipaankin jotain isompaa ja vielä voimakkaampaa..

Käytön jälkeen välineet täytyy tietysti myös pestä. Ohjekirjan puuttuessa en tiedä onko tappi vedenpitävä. Tappi kuitenkin näyttää ainakin roiskeveden kestävältä, joten pesen sen juoksevan veden alla, mutta varon vettä menemästä johdon reiästä sisään. ABS-muoviin ei oikein lika tartu, joten se on myös helppo huuhdella puhtaaksi.

iSex usb alal-t on kaiken kaikkiaan ihan kelpo kapine. Parhaimmillaan se on, jos olet kyllästynyt pelkkään omaan käteen ja kaipaat jotain helposti peppuun laitettavaa tietokoneen äärellä. Aloittelijoiden kannattaa ehdottomasti harkita pienuuden ja luiston kannalta Isex tappia. Kokeneemmat saattavat kaivata jotain tuhdimpaa.

Tahtoisin vielä kertoa sen, että olen saanut sähköstimulaatio (tens) laitteilla todella hyviä viboja tuntopuutoksistani huolimatta, ja niitä suosittelen eri vammaisryhmille.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Blown Away 8 - Tekopenis Seuraava arvio: Crush - Sugar Plum