Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

MAGIC MOTION - FLAMINGO

Älylaitteisiin lukeutua kiihotinkuula pääsi huolelliseen testaukseen ja tuloksena oli kaiken kattava arvio. Esileikkiin, etäseksiin, sooloseksiin ja lantionpohjalihasten treenaukseen soveltuva kuula toimii älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla. Toki kuulan värinäohjelmia voidaan käyttää myös sellaisenaan. Erittäin monipuolinen kiihotinkuula sopii monenlaiseen kivaan ja jännittävään kiihottamiseen yksin tai yhdessä.

365 päivää seksiäPari 30 v,

Kaalimadon paketit tulevat aina yllättäen ja tällä kertaa pakettiautomaatista löytyi arvioitavaksi toivomamme Magic Motion-tuoteperheen Flamingo-kiihotinkuula. Olimme miettineet pitkään tämän tyyppisen tuotteen testaamista, joten toivomuksemme mentyä läpi olimme innoissamme. Älykkään eli mobiilisovelluksella ohjattavan kiihotinkuulan testaaminen oli mielenkiintoinen haaste. Tätä tulikin testattua ahkerasti ja monin eri tavoin. Etukäteen olimme tutustuneet Kaalimadon tuotekuvaukseen toivoessamme tuotetta, mutta kuten aina, testaamisessa pääsi taas käyttämään mielikuvitusta.

Itse tuotepakkaus on tyylikäs ja laadukas. Tästä jo sai mielikuvan laadukkaasta tuotteesta, mikä pakkauksesta tulikin. Pakkauksesta itsestään ei heti arvaa minkälaisesta sisällöstä on kyse, jolloin sen unohtuminen makuuhuoneen kirjahyllyn päälle ei ole hirvittävän katastrofaalinen asia. Pakkauksen kannessa ei ihan kissan kokoisin kirjaimin lue, että täällä on kiihotinkuula, ainoastaan kansiosassa on tuotteen painokuva ja tuotemerkki. Pakkauksen pohjasta löytyykin sitten tarkemmin tietoja minkälaisesta tuotteesta on kyse. Tämä on hyvä asia, että pohjassa kerrotaan lyhyesti symbolien avulla muun muassa siitä, minkälaisia toimintoja laitteella on, mistä materiaalista se on valmistettu ja mitä ohjelmistovaatimuksia puhelimelle kiihotinkuulan etäohjaukseen oli. Näin älypuhelinten aikakautena maksuttoman sovelluksen sai helposti ladattua sovelluskaupasta, joita oli saatavilla niin iPhonelle kuin Android-puhelimelle. Samalla sovelluksella ohjataan myös muita Magic Motion -tuoteperheen laitteita.

Pakkauksesta löytynyt tuote on hyvin miellyttävää silikonia, täysin vedenkestävä ja pirteän pinkki väriltään. Laitteelle tuli mukana pieni harmaa säilytyspussukka, jossa sitä kehitettiin käyttöohjeenkin mukaan säilyttämään. Lisäksi mukana oli USB-latauspiuha. Latauspistoke itse laitteessa on varsin huomaamaton, pieni reikä takaosassa. Mutta hyvin toimiva eikä vaikuta vedenkestävyyteen lainkaan. Pienen kokonsa ansiosta laite on oikein näppärä ottaa vaikka matkalle mukaan. Ensimmäisten tutkailujen ja pienen käyttöohjekirjasen tutkailun jälkeen pistimme laitteen lataukseen, asensimme sovelluksen ja kun kaikki oli valmista, pääsimme testaamaan tuotetta.

Ensimmäisellä testauskerralla päätimme kokeilla laitetta älypuhelimen ohjauksella. Kuulaosio laitetaan emättimeen, jolloin varsiosio jää ulkopuolelle. Tämä on jo käytännön sanelemaa, sillä ohjekirjasenkin mukaan varsiosio toimii antennina. Laitteen saa yhdistettyä bluetooth-toiminnolla älypuhelimeen. Ensimmäisellä kerralla kokeilimme laitteen yhteyttä ja eri toimintoja ihan vain pitämällä Flamingoa kädessä. Testailu oli hauskaa, sillä sovelluksesta löytyy hyvin paljon erilaisia mahdollisuuksia. Voit valita useista eri valmiista moodista, jossa vaihtelee lyhyt ja pitkä värinä. Voit soittaa puhelimeesi tallennettua musiikkia ja laite värisee sen tahtiin (itseasiassa samaan tahtiin kuin kyseisen kappaleen basso). Toimipa tämä muunkin musiikkisovelluksen esim. Spotifyn kanssa, jolloin musiikkivalikoimat ovat laajemmat. Lisäksi voit itse laatia oman moodin, ohjata laitetta erilaisten pelien avulla, säätää itse voimakkuutta ja ääniohjata värinää. Älypuhelimen ohella Flamingoa voi ohjata ns. itsenäisessä moodissa, jolloin laitteessa on saatavilla 7 erilaista värinää (lyhyt ja pitkä vaihdellen). Laite lupaa kahden tunnin toiminta-ajan, mikä on hyvä. Monipuoliset toiminnallisuudet tuotti paljon hupia, etenkin kun päästiin tositoimiin kokeilemaan laitetta emättimessä.

Kiihotinkuula toimi itse vibraattorina, mutta myös varsi ja sen päässä oleva virtanäppäin osio värisi tietyissä moodeissa. Laite on helppo käynnistää, mutta välillä bluetooth-yhteyden saaminen puhelimeen tuotti haasteita. Käyttöönotto meni välillä vähän sähläämiseksi, kun toinen paineli laitetta päälle ja pois, toinen räpläsi puhelimesta bluetoothin päälle ja sovelluksesta laitteen etsintää jne. Vaikka laite saikin yhteyden, sovelluksella ei voinut sitä ohjata. Lopulta keksimme, että ensin kiihotinkuula emättimeen, puhelimesta sovellus päälle, sitten bluetooth-yhteys, jonka jälkeen sovelluksesta laitteen etsintä ja sitten vasta itse laite päälle. Hupia tässä ainakin oli, kun kaksin käsin laitetta räplättiin. Käytössä puhelin ei saa olla liian kaukana, koska tällöin yhteys katkeaa. Ahkerana jumppaajana tuli testattua laitetta myös kotona jumpatessa, jolloin asennosta riippuen yhteys välillä katkesi. Yhteyden katketessa laite .sekosi., jolloin se jäi värisemään yhtäjaksoisesti. Tähän auttoi ainoastaan sammuttaminen ja yhteyden uudelleen luominen. Flamingo pysyi hyvin sisällä liikkeen aikana, eikä ollut pelkoa siitä, että se tippuisi pois kesken kaiken.

Näin reissutyöläisen puolisona omaa kivaa joutuu usein pitämään yksin, mutta tässä tuotteessa on ns. etäohjaus mahdollista. Magic Motion -sovelluksesta löytyy kaksi .peliä., joiden avulla toisen henkilön puhelimella voi ohjata tuotteen värinää. Tämä tosin vaati kutsun lähettämistä sille henkilölle, jonka halusi toimivan apurina. Näiden pelien avulla toinen saattaa ohjata tuotetta ja laittaa sen vaikka ihan yllättäen päälle. Erinomainen esileikkiin ja kiihottumiseen, kun ajatuskin siitä, että kumppani voi milloin tahansa käynnistää laitteen. .

Laite on omiaan salaiseen omaan kivaan ja esileikkiin. Kiihotinkuulan etäohjaus mahdollistaa sen, että sen voi esimerkiksi laittaa sisään ja lähteä kauppareissulle tai viettämään iltaa. Koska laitetta voi ohjata äänen avulla, ei muuta kuin sovellus auki puhelin taskuun ja menoksi. Tällöin laite ohjautuu ympäristön äänten myötä. Tosin kannattaa pukea tummat alusvaatteet/paksummat tummat housut jalkaan: ainakin vaaleista housuista virtanäppäimen punertava valo tuli läpi. Onneksi tämän huomasi kotona testatessa.

Kiihotinkuulaa tuli testattua monta kertaa ja se on omiaan myös klitoriksen kiihottamiseen esileikin yhteydessä tai sooloseksiä harrastaessa. Etenkin kiihotinkuulan pitempiaikaisen käytön jälkeen miehen mielestä emätin oli ihanan kostea valmiiksi. Ja olihan tämä vaimokin varsin innostunut, kun päästiin tositoimiin. Kuulaa testattiin myös seksin aikana asettamalla kuula emättimeen ja mies oli samalla anaalin puolella. Tällöin kuula kiihotti kivasti molempia osapuolia. Kaiken kaikkiaan tuote toimii erinomaisesti monenlaisessa erilaisessa käyttötarkoituksessa, niin sooloseksissä, luomassa kiihotusta tulevaan aktiin sekä itse seksin aikana. Ainoa miinus tulee laitteen ja puhelimensovelluksen välisistä ongelmista, jotka onneksi ratkeavat usein viimeistään käynnistämällä puhelimen ja laitteen uudestaan.

Kiihotinkuulan älypuhelinsovelluksen yksi parhaimpia toimintoja oli laitteen käyttäminen lantionpohjan lihasten harjoitteluun. Sovelluksesta löytyy viisi erilaista tasoa, jotka ohjaavat harjoittelussa. Miellyttävä naisääni ohjaa englanniksi milloin lantionpohjan lihaksia tulee jännittää ja rentouttaa. Tasot kovenevat mitä ylemmäs meni, ja jo parin tason jälkeen huomasi treenanneensa.

Tykkäsimme tästä laitteesta paljon, siitäkin huolimatta että älypuhelimen ja laitteen yhteyden saaminen on välillä vähän säheltämistä. Tuleepahan kaksin käsin touhuttua alakerrassa. Flamingo on selkeästi naiselle tarkoitettu laite niin sooloseksiin kuin lantionpohjan lihasten treenaamiseen. Toki mahdollisuus käyttää sitä yhdessä esileikin aikana sekä etäohjauksella tekee sitä pariskunnille tarkoitetun laitteen, jolla voi tuoda arkipäiviin uutta vipinää. Kiihottuminen on taattua, kun on yhteinen pieni salaisuus.Edellinen arvio: JO - Vesipohjainen Liukuvoide, 120 ml Seuraava arvio: Fun Factory - Share tupladildo


Magic Motion - Flamingo
7900

Magic Motion - Flamingo

Tässä on Sinulle superälykäs ja nautinnollinen kiihotinkuula, josta on moneksi! Älypuhelimen sovelluksella säädeltävä kiihotinkuula on täydellinen kumppani sooloseksiin, esileikkiin ja etäseksiin.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.