Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään.Sulje
Kaikki kampanjat...
Tilaa uutiskirje
EtusivuTestiraportti - Vive - Aki, musta

Testiryhmän arvio tuotteesta Vive Aki anustappi

Vive tuotesarjan anaalikäyttöön tarkoitettu, tyylikäs Aki-tappi testattiin kahden naistestaajan voimin. Ladattava tappi sai kehoja tehokkaasta moottoristaan ja terävän kärjen ansiosta se sopii erinomaisesti klitoriksen stimulointiin. Myös emättimessä käytettynä tuote toimii, mutta anaalikäyttöön se ei testaajien mielestä sovi laisinkaan varren terävähköjen kulmien ja terävän pään ansioista.

AtroquinineNainen, sinkku, 30v

Vive Aki on hieman hämmentävä tuttavuus. Ensivaikutelma heti pakkauksen nähdessäni oli, että tässä on jälleen yksi LELOn design-tyylillä ratsastava uusi valmistaja, mustaan silikoniin yhdistetyt kullanväriset yksityiskohdat vaan tuovat väkisinkin mieleen ensimmäisenä LELOn ja se on varmasti ollut myös Viven tavoitteena, mielikuva kun yhdistyy sitä kautta laatuun ja luksukseen. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta lähempi tutustuminen paljasti Akista yllättäen sekä asioita, joista pidän kovasti, että asioita, joita inhoan.

Aivan ensimmäiseksi pakkauksen avatessani huomasin kummallisen hajun. Aki haisee jollekin oudolle, kemikaalimaiselle, kumia muistuttavalle. Herääkin epäilys siitä, ovatko Viven tuotteet todella 100-prosenttista silikonia, jonka ei käsittääkseni pitäisi haista juuri millekään. Epämiellyttävä haju tuntuu kuitenkin haihtuvan ajan myötä. Seuraava hämmennyksen aihe oli vempaimen muoto. Aki on ilmeisesti anustappi. Siinä tarkoituksessa se ei kuitenkaan muotonsa vuoksi toimi minulle sitten tippaakaan. Varrella on liikaa kokoa, niin pituuden kuin ympärysmitankin puolesta. Kapea pää tietysti auttaa, mutta valitettavasti Akin käyttö anustappina on vaan yksinkertaisesti epämukavaa.

Tavallisena vibraattorina se kuitenkin palvelee huomattavasti paremmin! Teräväkärkinen pää on juuri omiaan sellaiseen pinpoint-tyyppiseen klitorisstimulaatioon, josta itse pidän, ja Vive saa ehdottomasti pisteet kotiin myös moottorin tehokkuudesta. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt Akin tehosta ja värinän syvyydestä. Pisteitä toki myös vedenkestävyydestä, vaikka en itse yleensä suihkussa/kylvyssä leluja käytäkään.

Suurin miinus tulee Akin painikkeista, jotka ovat pienet, jäykät ja terävät; siis kaikin puolin inhottavat painaa, ja varsinkin kun käynnistääkseen ja sammuttaakseen vibran nappia pitää painaa 3 sekuntia yhtäjaksoisesti, siitä jopa jää sormeen jälki. Ehkä nappeja olisi tarkoitus painaa kynnellä? Omat kynteni ovat sen verran tapaturmaherkät ja hauraat, etten edes yritä, mutta muille nappien käyttö kynnellä saattaa olla miellyttävämpää.

Yhteenvetona, Vive saattaa kopioida designinsa nimekkäämmältä valmistajalta, mutta ei kuitenkaan vaikuta ollenkaan huonolta hankinnalta, varsinkin jos LELOn hintalaput yleensä kauhistuttavat. Viven hinnat ovat varsin kohtuullisia siihen nähden, että tuotteet ovat ladattavia, eikä paristojen kanssa tarvitse säätää. Aki on myös tehokas ja monikäyttöinen, ja vedenkestävyytensä ansiosta myös helposti puhdistettava. Tuotevalikoima on myös laaja, ja jos Viven muissakin tuotteissa on yhtä paljon potkua kuin Akissa, voin hyvillä mielin suositella niitä hyvää perusvibraattoria kaipaaville.

AntaiaNainen, Sinkku, 30v

Vive-firman Aki-anustappi saapui arvosteltavakseni ja herätti valitettavasti vain negatiivisia tuntemuksia.

Paketti oli helppo avata, ja se toimii samalla jämäkkänä säilytyslaatikkona, mikä oli ihan hyvä juttu, mutta loppu osoittautuikin silkoksi sisältä. Tappi oli ainakin aluksi ihan tyylikäs, mutta latausjohto oli pettymys: se oli aivan älyttömän lyhyt niin että USB-ladattavaa tappia ei voi ladata oikeastaan muusta kuin tietokoneesta käsin jollei käytä USB-jatkojohtoa. Kunnon johdon pitäisi olla vähintään metrin pituinen jotta sitä voisi ladata yöpöydällään ja käyttää suoraan pistokkeeseen laitettavan USB-muuntajan kanssa. Samoin paketissa kerskailtiin että siitä löytyisi käyttöohjeet kaikilla kielillä mutta tämä tarkoitti vain yhdeksää, joista yksikään ei ollut suomi taikka ruotsi--onneksi oli kuitenkin englanniksikin käyttövihkonen. Vihko itse asiassa oli todella mielenkiintoinen koska siinä kuvattiin tarkasti kaikkia Vive-sarjan lelujen tehoja ja vertailtiin niitä keskenään aina moottoreiden tehoja ja akkujen latausaikoja ja äänenvoimakkuuksia myöten. Tällaiseen kaavioonhan tulisi jokaisen leluvalmistajan laittaa linkki kun lähettävät lelujensa tietoja nettikauppoihin!

Tapin muoto itsessään epäilytti heti kun otin sen ulos paketista. Kuvien perusteella olin saanut vaikutelman että kyseessä olisi ympärykseltään tasaisen pyöreä sylinterinmuotoinen tappi, mutta siinä onkin pitkittäissuunnassa kulkevia "kulmia" ylhäältä alas koko tapin pituudelta. Tappi oli vähän kuin paksun mantelin tai pyöristetyn, pullean tikarin muotoinen. Tällaiset "kulmat," etenkin kovassa tapissa ja pituussuunnassa olisivat saaneet minut automaattisesti hylkäämään tämän tapin jos olisin saanut tarkastella sitä kivijalkakaupassa--toisin kuin juomut, pyöristetytkin saatikka sitten terävät kulmat ovat aina täysin tarpeettomia ja kivuliaita etenkin mitä anaaliin tulee. En käsitä miksi tämmöisiä näihin laitetaan kun anaali on muutenkin hieman epämukavaa aluksi, etenkin koska huonolla lelulla anaaliseksiin ensi kertaa tutustuva käyttäjä voi assosioida anaaliseksin lopullisesti kipuun ja jäädä sitten kokonaan paitsi sen nautinnoista. Ja koska peppu on sen verran herkästi haavoittuva paikka niin sitä ei pitäisi liikaa hiertää edes rajussa BDSM-seksissä (heteromiehille tiedoksi: rajumpien pornoleffojen leluhurjasteluissa on yleensä puuduttavat liukuvoiteet käytössä ja niissäkin naisilla usein paikat hiertyvät verille ja mimmit kärsivät jatkuvia lääkärinreissuja vaativista gynekologisista/peräpään vaurioista ja tulehduksista, mutta näitähän ei leffoissa näytetä). Joten edes tätä vanhaa anaalifania epäilytti käyttää tätä Aki-heeboa koska vaikutti siltä että tulee hiertämään ja tökkimään hellässäkin käytössä, mutta yrittänyttä ei laiteta.

Kokeilu oli kuitenkin karvas pettymys. Jo eri värinäasetusten vaihtelu oli epämukavaa ja kivuliasta koska napit olivat todella pieniä ja metallisia. Tiedättekö sen kivun mikä tuntuu kun pitää kaulakorun lukkoa auki muutaman sekunnin ajan ja se pieni metallivipu pistää ilkeästi peukalon lihaan? Näin pienistä, vaikeasti löydettävistä ja sormeen kivuliaasti pistävistä säätönapeista oli kyse. Samoin heti kun aloin hivuttaa tappia sisuksiini, kävi kuten arvasinkin: varren pitkät "kulmat" sattuivat peräaukkoni lihaksiin vaikka olin jo kiihottunut ja liukuvoidetta oli sopivasti käytössä ja vaikka värinäasetukset olivat täysillä. Se lähes viilsi juuri niihin supussa oleviin peräaukon lihaksiin, mitä tarkoitukseen oikeasti anatomisesti sopiva (eli täysin pyöristetty) lelu ei tee. Lelun kiertäminen, liikuttaminen jne. oli epämukavaa ja juuri tätähän anustapilla pitäisi pystyä tekemään!

Mitä hittoa tämä firma oli oikein ajatellut? Anustapin, etenkin värisevän sellaisen koko periaate on se että sillä hivutetaan peräaukko ja peräsuoli hitaasti ja lempeästi auki ilman että vastaanottaja säästyy epämukavuudelta saatikka kivulta. Laitteen koko tarkoitus olisi tehdä takapuolen avaamisesta nautinnollista ja helpottaa anaaliseksiä. Mutta jo muutaman minuutin äheltämisen jälkeen homma meni niin epämukavaksi, että tiesin että Akilla oli mahdotonta saada orgasmia. Siirryin turhautuneena ottamaan puuttuvat, yhä kaipaamani anaaliorgasmit tavallisella peniksen muotoisella perusdildolla ja tämäkin, itselleni normaali anaalimasturbointi tuntui Akin käytön jälkeen takia kivuliaammalta kuin yleensä.

Valtavan tehokas moottori tässä kyllä oli, mutta se meni täysin hukkaan koska lelun olisi pitänyt olla paremmin muotoiltu, taipuisampi ja säätönappeja olisi pitänyt voida käyttää ilman kipua.

Joten toistamiseen oli todettava että kyseessä on taas uusi markkinoille tunkeva leluvalmistaja joka ei ajattele tippaakaan lelun käyttömukavuutta vaan on ainoastaan keskittynyt siihen että se näyttäisi jotenkin tyylikkäältä, ja että siitä voisi tämän ansiosta repiä kovaa hintaa. Mukava saatikka miellyttävä seksilelu tämä ei ole--se on täysin päinvastainen käyttötarkoituksensa kanssa. Ihmetyttää että onko tuotekehittelyn missään vaiheessa tätä edes oikeilla ihmisillä testattu, jotta voisivat sanoa että hei, nämä napit ja juomut sattuvat?!? Terveiset Vivelle: työntäkää tämä itse sinne minne ei aurinko paista ja maksakaa vielä tyyris hinta tästä ilosta. Ehkä sitten viitsisitte painostaa tuotekehittelyyn niin että lelunne tuottaisivat, tiedättekös, nautintoa.

Sori, mutta pakko on antaa nolla tähteä ja miinuksia päälle. Älkää hankkiko tätä itsellenne tai kumppanillenne; parempia, halvempia ja taipuisampiakin väriseviä tappeja on olemassa. Anaaliseksin ei pirulauta pidä sattua ja piste.

<< Edellinen artikkeli: Testiryhmän arvio tuotteesta Mystim Oval Dildo

>> Seuraava artikkeli: Testiryhmän arvio tuotteesta TEATIAMO Wood Design Birch -puudildo


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.