Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

SONO - Butt plug with cockring, Nr 1

TESTIRAPORTTI

Miehelle suunnattu penisrengas ja anustappi olivat testattavana kahdella herralla. Molemmat kokeilivat tuotetta yhdessä kumppanin kanssa ja tuote tuntuikin sopivan erittäin hyvin juuri yhdynnän aikana käytettäväksi. Miesten seisokki koveni ja orgasmi voimistui huomattavasti. Plussia Sono tuotesarjan penisrengas-anustappi sai laadukkaasta ja miellyttävästä materiaalista, tapin aloittelijaystävällisestä koosta sekä penisrenkaan jämäkkyydestä ja tuntumasta.

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Jeah, miesten leluja! Yllätys oli mieluisa, kun arvioitavaksi saapui anaalitappi-penisrengas yhdistelmä. Ensimmäisenä tuotteesta huomion kiinnitti jopa yllättävän miellyttävä materiaali, 100% silikonista valmistettu lelu oli kädessä mukavan sileä ja materiaali riittävän joustavaa. Tämän lelun suunnittelussa on varmaan käytetty suomalaisen miehen keskimittoja, sillä penisrenkaan halkaisija on vain 3.5cm, joka on allekirjoittaneelle hieman turhan kireä. Onneksi materiaali kuitenkin joustaa kiitettävästi, eli renkaan saa kyllä paikalleen eikä se satu/purista ikävästi kesken leikkien. Samaten tapin ja renkaan kiinnittävän välikappaleen pituus oli itselleni hieman turhan lyhyt. Penikseni osoittaa erektiossa jonkin verran ylöspäin, mutta välikappaleen lyhykäisyydestä johtuen veti lelu penistäni alaspäin sen ollessa täydessä erektiossa. Se ei varsinaisesti sattunut, muttei kyllä tuntunut erittäin hyvältäkään, joten tämä lelu soveltunee parhaiten henkilöille, joiden penis ei erektiossa osoita kovinkaan paljoa ylöspäin.

Itse anaalitappi oli sopivan kokoinen aloittelijoille, eli pitäisi kyllä mahtua peppuun kuin peppuun viimeistään lämmittelyn jälkeen. Tapin kanta on keskeltä ontto ja antaa hieman periksi kireälle pepulle, joten tappi tuskin tuottaa kipua edes pitkään käytettäessä. Penisrengas sen sijaan oli jämäkkä ja vaati hieman asettelua, että sen sai paikalleen keskivertoa isomman peniksen ympärille. Puristus oli mukavan napakka, joten uskomme, että se sopii hyvin parantamaan erektiota niille, joilla on ongelmia erektion kanssa esimerkiksi jännityksen takia. Jos kokeilunhalua parisuhteesta löytyy mutta oman erektion kesto pelottaa, niin kokeilkaapa tätä lelua esimerkiksi sidontaleikkien yhteydessä. Mies makaa avuttomana, silmät peitettynä ja sänkyyn kiinni sidottuna, kun nainen asettaa lelun paikalleen ja hyppää päälle ratsastamaan! Molemminpuolinen nautinto on taattu ja erektiokin varmasti kestää penisrenkaan jämäkkyyden avustuksella.

Jos lelua käyttää yhdynnässä siten, että anaalitappi on naisen pepussa ja rengas miehen peniksen ympärillä, on asentojen vaihtaminen hieman normaalia haastavampaa. Toki tällöin jokainen voi vapauttaa sisäisen pornotähtensä ja vaihtaa asentoja elokuvamaisen tyylikkäästi ja sujuvasti vain sängyllä asennosta toiseen pyörähtäen, mutta aina se ei ole niin helppoa. Suosittelemme hankkimaan kumppanille oman anaalitapin, niin saat itse nauttia kokonaan tämän lelun antimista! Henkilökohtaisesti en ole koskaan ollut suuri penisrenkaiden ystävä, sillä oma erektioni on (toistaiseksi) erittäin vahva ja kestävä. En koe renkaan tuovan lisää nautintoa itselleni (vielä) näin nuorella iällä. Anaalitappi pepussa sen sijaan on ihana keksintö ja vahvistaa orgasmia uusiin sfääreihin.

Vaikka penisrenkaat eivät ole suuressa suosiossani, oli tämä ylivoimaisesti paras kaikista kokeilemistani penisrenkaista. Plussat laadukkaasta ja miellyttävästä materiaalista, tapin aloittelijaystävällisestä koosta (vaikka omaan peppuuni sopisikin hieman isompi) sekä penisrenkaan jämäkkyydestä ja tuntumasta. Miinusta välikappaleen/remmin lyhykäisyydestä (sentti lisää olisi riittänyt), jonka takia lelu ei sovellu voimakkaasti ylöspäin suuntautuneelle erektiolle. Kokonaisuutena lelu on vallan mainio ja voimmekin siis suositella tätä yhdistelmälelua kaikille niille, jotka kokevat tarvitsevansa pientä vahvistusta erektioonsa tai keillä on ongelmia pitää erektiota yllä verenkierron/jännityksen takia.

Kirjoittanut: Young, Wet & Wild
UsFuntasticPari, M 20v, N 20v

Saimme mieheni kanssa toivomuksesta miehille suunnatun anustapin, jossa oli samassa kives-/penisrengas. Mieheni suhtautui aluksi hieman epäilevästi mustaan vekottimeen, mutta eihän se auttanut alkaa kuin tuumasta toimeen ja kokeilemaan!

Anaalitapin koko on juuri sopiva aloittelijalle, koska se on helppo asentaa ja ei ole liian suuri ja turhan muodokas. Saimme sen helposti liukasteen avulla upotettua mieheni anukseen ja renkaan paikalleen kivesten ja peniksen ympärille. Käytimme tätä ensimmäisenä yhdynnän yhteydessä, ja ainakin minun korvilleni miehen voihkinta oli musiikkia. Sain itse suunnattoman suurta nautintoa siitä, kun mieheni selvästi normaalia enemmän nautti seksistä ja kaikkein yllättävintä oli se, että vaikka hän sai suhteellisen voimakkaan orgasmin, hän pystyi silti jatkamaan jonkin aikaa ennen kuin lopetimme.

Tämä siis saa miehen kestämään hieman pidempään aktin aikana ja sen jälkeen kuin ilman sitä!

Kyselin hieman mieheni jälkitunnelmia käytön jälkeen ja hän kertoi, että seksi tuntui jotenkin paljon paremmalle, vaikka hän rakastaa aina välinein tai ilman työntyä pieneen reikääni ;) Tämä anustappi/penisrengas yhdistelmä vain maustoi tunnetta lisää.

Tuote oli helppo pestä käytön jälkeen ja voimme lämpimästi suositella sitä niin aloittelijoille kuin jo vähän kokeneemmillekin konkareille, sillä anustapin koko oli sopiva ja tiukka mutta pehmeä penis-/kivesrengas puristi juuri sopivasti luoden upeita tuntemuksia. Ainoa miinus kuitenkin on, että tuotteeseen kyllästyy aika nopeasti, sillä se ei kuitenkaan tarjoa kamalan paljon vaihtelevuutta.

Kirjoittanut: UsFuntastic
Edellinen arvio: Intimate Spreader Strong Seuraava arvio: SONO - Sleeve with Extension, Nr 17