Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

GLÄS - RED HEAD DOUBLE DILDO

Uudehkon Gläs tuotesarjan lasinen dildo herätti testaajissa hämmennystä ja mielenkiintoa. Lasidildoneitsyys vietiin molemmilta ja jälkimainingit olivat positiiviset. Kiitosta lasinen dildo sai erityisesti lämmitettävyydestään, tyylikkäästä ulkonäöstään ja hygieenisyydestään.

YonaNainen, 40v

Syksyn ensimmäisen yllätyspaketin sisältö sai tämän lasidildoneitsyen kihertämään uteliaisuudesta. Gläs-lasisauva oli pakattu pahviseen laatikkoon ja oli käärittynä ison kennomuovin sisään tiiviisti ja turvallisesti.

Mitä tulee dildoihin, pidän yleisesti ottaen joustavasta, vähän periksi antavasta, samettisen sileästä materiaalista. Gläs on kaikkea muuta. Mutta se oli kiehtova ja hyvällä tavallakin erilainen. Jotenkin vaarallinen: niin vahva, periksiantamaton ja toisaalta lasi materiaalina on niin särkyvä luonteeltaan.

Sauva on aika tyylikäs kaikessa minimalistisuudessaan, ja keskiosan ollessa täysin läpinäkyvä, ulkonäöltään se on hyvin kevyt. Fyysisesti tietenkin painava sen ollessa umpilasia.

Välittömästi alkoi kiehtoa lasin lämmönpitävyys. Ennen testausta lämmitin sen vähän "kuumeiseksi". Vaikutus oli odotettu/toivottu. Laitoin sauvan "lepäämään" alavatsalle niin että se taipui alaspäin ja luovutti ihanaa lämpöään alahuulilleni. Pelkkä hengityksen liike ja sen mukana ihan vähän liikkuva sauva saivat lantion ja alakerran levottomaksi. Sauvan paino tuntui hyvältä ja hyväilevältä.

Lämmin lasipinta tuntuu iholla hyvältä ja sileältä ja etenkin tuoreen brassisokeroinnin jälkeisellä sileällä iholla kiihottavalta.

Lasipinta jatkoi hyvää tuntuaan myös sisälläni. Muoto ja kaarevuus olivat hyvät. Ja en malta taaskaan olla mainitsematta: se lämpö.

Tämä menee nyt taas älyttömäksi hehkutukseksi mutta; voiko olla helpompaa puhdistettavaa kuin sileä pyöreämuotoinen lasi. Ei.

Muutaman päivän tauon jälkeen sauva pääsi töihin uudestaan, kun mieheni otti sen suuseksiin mukaan. Sauva lämpenee aika nopeasti myös ihokontaktista. Onneksi, sillä kylmä lasi on kylmä, ja minä tykkään lämpimästä. Kuten jo mainitsin, sauva on hyvän muotoinen ja tuntuu hyvältä sisällä. Hidasta liikettä ja siihen lisäksi taitavaa kielityöskentelyä. Tuloksena hyvin orgastinen sunnuntaipäivä sängyssä!

Gläsin dildo oli positiivinen yllätys! Tasokas, tyylikäs ja yksinkertainen. Hyvä lahjaidea!

MurutoosaNaispari 32/28v,

Murutoosan ensimmäinen reaktio arvioitavaksi saadun tuotteen edessä oli syvä hiljaisuus. Lasia. Dildo. Lasi-Dildo. Koska Murutoosan voimankäytön hallinnassa on haasteita jo arkisessa elossa, ei noin hauraaksi mielletyn materiaalin tuominen tapahtumien keskipisteeseen tuntunut ollenkaan viisaalta. Kuin norsu posliinikaupassa. Kuin lepakot lasidildon kimpussa. Murutoosa hipelteli kuitenkin aikansa uutta ystäväänsä, googletti .borosilikaattilasin.(jonka laajenemiskerron oin muuten n. 35 ja siksi se kestää lämpöshokkia paremmin kuin muut lasit), ja totesi että punapäälle on joka tapauksessa annettava mahdollisuus.

Hilkka on siis käsintehty, kaareva, päistään punaiseksi maalattu lasinen taideteos. Ja kaksipäinen dildo. Viimeiseksi mainittu seikka olikin sitten empiirisen tutkimuksemme kannalta oleellisin, mutta osoittautui kaikkein kinkkisimmäksi. Molempien päiden ollessa symmetriset peniksen päätä jäljittelevän muotoiset, ei variaatioita käytölle juuri löydy. Vaikka Murutoosa on voima- ja kestävyysharjoittelun lisäksi viime aikoina yrittänyt kunnostautua myös kehon venyvyyden saralla, ei oikeaa asentoa molempien miellyttämiseksi löytynyt. Ei etuperin, ei takaperin, ei ylhäältä, ei alhaalta, ei kaakosta eikä koillisesta. (ME TODELLA YRITIMME!) Akrobaattisemmista suorituksista kiinnostuneille, tai jo pelkästään erilaisen anatomian omaavista pareista löytynee kuitenkin käyttäjäkuntaa. Lisäksi silikonin pehmeyteen ja joustavuuteen tottuneelle vie hetki ymmärtää, että materiaalia ei tosiaan voi taivutella oman/toisen anatomiansa mukaisesti. Lopputulos Murutoosan kohdalla oli, että Hilkka sai tyytyä läheisyyteen vain toisen kanssa kerrallaan, ja tällöinkin merkittävästi hellyttää korostaen. Varsinaisessa emättimen ja g-pisteen stimuloinnissa Hilkka ajoikin asiansa mukavasti, ja sen käsittely vastakkaisesta päästä kiinni pitäen oli miellyttävää.

Käyttöominaisuuksiltaan borosilikaattilasi yllätti Murutoosan positiivisesti. Pienistä kopauksista Hilkka ei ottanut itseensä mitenkään, ja luottamus tähän materiaaliin vahvistui. Vinkkien perusteella Murutoosa kokeili myös Hilkan saunottamista, ja istutti sen tämän jälkeen mustikkamättäälle pakastinlokeroonsa. Luonnollisesti Hilkka ensin kuumeni ja sitten kylmeni (niin kuin naiset yleensäkin jutun edetessä), mutta kesti tämän perisuomalaisen masokistisen lämpötilan romahduttamisen valittamatta. Halukkaille kuumakalleille tai vilukissoille lisäarvoa löytynee siis tuotteen lämmön- ja kylmänsitomisominaisuuksista. Saumattoman ulkomuotonsa ja ei-huokoisen lasin ansiosta Hilkan puhdistaminen oli erittäin helppoa. Esteettisyytensä vuoksi tuotetta ei tee mieli säilöä yöpöydänlaatikkoon muun rahvaan kanssa, vaan sen sijoittaa mielellään paperipainoksi tai takanreunalle paraatipaikalle. Hienostuneen ulkonäkönsä, mutta järkevän hintansa vuoksi tuote sopii erityisen hyvin lahjaksi tyylitietoiselle, ja Murutoosa päättikin tehdä tukkutilauksella koko suvun vanhojen piikojen ensi joulusta ainutkertaisen!Edellinen arvio: Fun Factory - Cayona vibraattori Seuraava arvio: Diogol - Anni Heart Gold - anustappi, 2,5 cm


Gläs - Red Head Double Dildo
4490

Gläs - Red Head Double Dildo

Haluatko yhteisiin eroottisiin leikkeihinne ripauksen luksusta? Tämä kaksipäinen taideteos tuo nautintoa molemmille!

Näyttävää Red Head Double-tupladildoa voit käyttää yksin tai kumppanisi kanssa yhtäaikaa.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv