Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Airturn2 nyt 59,90 euroa ( norm. 99,90 euroa ). Tarjous voimassa su 27.11. klo 9.00 asti!  

Diogol - Anni Heart Gold - anustappi, 2,5 cm

TESTIRAPORTTI

Diogol tuotesarjan korumainen anustappi aiheutti testaajissa ihastusta sen kauniin ulkonäön ansiosta. UsFuntastic pariskunnan nainen järjesti tapin kanssa miehelleen ikimuistoisen yllätyksenkin! Pieni ja siro anustappi sopi testaajien mielestä hyvin yhdynnän aikana käytettäväksi sekä naisen yksityisiin hetkiin yhdessä klitoriskiihottimen kanssa. Tämä tappi sopii ulkomuotonsa ja siroutensa vuoksi hyvin myös lahjaksi!

UsFuntasticPari, M 20v, N 20v

Saimme mieheni kanssa testattavaksi Diogolin Anni Heart anustapin jonka ylellinen muotoilu, väri ja sydämen ääriviivoilla kruunattu svarowski kristalli saivat aikaan kuninkaallisen ja pröystäilevän mielentilan. Tällaisiako olivat entisajan ruhtinaallisten seksilelut?

Päätin yllättää hiljattain peppuleikeistä villiintyneen ja kiinnostuneen mieheni heti seuraavana päivänä, ja hieman posket punehtuen puin ylleni ainoan seksikkään yöasuni joka paljastaa juuri sopivasti muttei liikaa. Asetuin kontilleni sängylle ja sujautin pienen määrän liukastetta anustapin ympärille, ja sen jälleen sisääni. Siinä sitten odottelin miestäni kotiin töistä, ja voin kertoa että tuleva vaimo pylly pystyssä sängyssä kultainen timantti anuksessa sai miehen suorastaan hurjaksi! No, tiedätte mitä sitten tapahtui... Sain jälkeenpäin kehuja "maailman upeimmasta yllätyksestä".

Itse Diogolin Anni Heart tuntui anuksessa alkuun viileältä, joten mikäli et pidä kylmistä asioista niin suosittelen lämmittämään sitä ensin. Tappi on sopivan kokoinen aloitteleville ja tuntuu hyvältä etenkin yhdynnän aikana; en epäile etteikö villimmätkin seksihurjastelijat saisi tästä suunnatonta nautintoa! Diogolin Anni Heart -anustappia on hankala liikutella sen ollessa paikallaan, joten se on ehkä vähän huono etenkin kun minä pidän erilaisista vaihtuvista tuntemuksista pepussa. Plussaa kuitenkin saumattomuudesta joka takaa ettei lelussa ole teräviä reunoja.

Eräs asia mitä kokeilin tämän kanssa, oli aiemmin testattavaksi saatu Satisfyer pro 2, ja tämä kombo TOIMII!!! Asetat vain Diogolin Anni Heart anustapin paikalleen ja touhuat Satisfyer pro 2 kanssa niin... Nautinto on niin mahtava, että olen iloinen ettei mieheni ollut kuulemassa kuinka kaksi lelua saavat minut niin äärirajoille...

Diogolin Anni Heart on ylellisen ulkomuotoonsa nähden kuitenkin erittäin yksinkertainen, ja suunnattu omasta mieltymyksestäni poiketen niille jotka pitävät paikallaan olevasta tapista, joskin se toimii mikäli ohessa on jotain erittäin nautinnollista tai tappia otetaan pois ja työnnetään takaisin.

Kirjoittanut: UsFuntastic
OpepariPari, N33 ja M37

Kyllä se vain niin on, että maailmassa on koruja ja Koruja. Diogolin Anni-peppukoru (anustappi) on kyllä kaunis katsella: kultainen väri ja sydämen muotoinen Swarovski-kristalli tekevät Annista arvokkaan oloisen tuotteen. Eikä korun kauneus lainkaan himmene, kun se on saatettu oikealle paikalleen.

Tuote on kooltaan verraten pieni, opeparin rouvalle ehkä liiankin. Jo ensimmäisen testauksen jälkeen Anniin tulikin suhtauduttua mieluummin koruna kuin tappina. Koon ja hyvän muotoilun puolesta Annia voikin pitää hyvin pidemmän aikaa . kuten korua yleensäkin.

Mielestämme, Anni pääsee parhaiten oikeuksiinsa lämmittelyvaiheessa. Jo se yllätyksellisyys, kun nainen on salaa laittanut Annin peppuunsa, tuo mieheen kyllä uutta puhtia. Annin paikalleen laitto yhdessä, on toki myös mukavaa, mutta opepari on tottunut vähän suurempiin leluihin.

Anni lienee parhaimmillaan niille, jotka pikkuhiljaa ovat tutustumassa peppuseksin iloihin. Eikä pidä unohtaa sitä kristallin näyttävyyttä ja sen lisäämää eroottista tunnelmaa. Kokeneemmille - Anni-peppukoru tuo kivan lisämausteensa ja varmasti yllätyksenä nostaa tunnelmaa . tutunkin kumppanin kanssa.

Eikä pidä unohtaa sitäkään, että Anni-peppukoru on myös erittäin hyvä lahjaidea kumppanille.

Kirjoittanut: Opepari
Edellinen arvio: Gläs - Red Head Double Dildo Seuraava arvio: Midnight Blue Seksivälinesetti