Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Kaalimato Joulukalenteri on nyt saatavilla - hinta vain 139 euroa.  

Boom - Fir vibraattori, musta

TESTIRAPORTTI

Uudenlainen Boom-tuotesarjan tuplavibraattori omistaa pienillä harjaksilla varustetun klitoriskiihottimen. Molemmille testaajille pyörivä harjaspää tuntui olevan liikaa, mutta testaajien mielestä se voisi sopia henkilöille, jotka pitävät vahvasta ja suorasta klitoris stimulaatiosta ja kokoelmassa on jo kaikennäköistä muuta. Kehuja Boom . Fir vibraattori sai kuitenkin ladattavuudestaan ja varren tehokkaista värinöistä.

NeitseellinenSinkku, N 21V

Tässäpä vasta uudenlainen tuplakiihotin. Tuli ihan hymy huulille kun näin mitä paketista tuli ulos! Tyylikkäästi muotoiltu, valkoinen värisevä sauva, jossa on pyörivä, silikoni harjaksinen klitoriskiihotin ja puunnäköiset koristeet. En ole moista aiemmin nähnyt. Fir vibraattorin pinta on sileää silikonia, joka ei kerää nukkaa eikä karvoja. Vibra on akulla ladattava, vedenkestävä, keskikokoinen (en tarvitse lämmittelyä) ja hyvin erikoinen. Eli hyviä ja laadukkaita ominaisuuksia ainakin on... Mukana tuli latauspiuha ja itse vibraattori.

Aloitin vähän tutustumalla ensin eri toimintoihin ja miten Fir toimii. Ideana on, että sauvaosaa saa säädettyä yhdellä napilla (10 eri värinäohjelmaa) ja pyörivää klitoris harjaa saa säädettyä toisella napilla (3 pyörimis vauhtia). Mielestäni melko helppo käyttää. Värinän ääni oli keskiverto, ei todella hyshys eikä mikään katupora mutta semmonen perus ääni. Harjaksen ääni oli vähän vinkuva, kuvittele hiljainen poran ääni.

Kun napit olivat selvillä siirryin käytännön kokeiluun. Lisäsin sopivan reilun määrän vesipohjaista liukuvoidetta koko pimpsan alueelle ja laitoin Firrin sisääni. Klitoriskiihotin antura oli jäykän joustava, joten se löysi kyllä paikkansa, mutta antoi myös painetta (riippuen ihmisestä/klitoriksesta tämä voi olla positiivinen tai negatiivinen asia). Käynnistin värinän ja pysyttelin tasaisissa värinöissä. Värinässä oli hyvä vahvuus, ei vahvimpia mitä olen kokenut, mutta ehdottomasti hyvä.

Mutta seuraavaksi oli jännittävä osuus, pyörivä harjaspää kiihotin! Käynnistin harjaspään ja heti oli vähän auts. Pyörivät silikoni harjakset ja anturan asettama paine oli mun herkälle klitorikselle liian voimakasta stimulaatiota! Nostin toisella kädellä anturaa, niin että painen olisi pienempi, joka auttoi vähäsen. Mutta nautinnoksi ei Firrin innovatiivinen, pyörivä harjaspää minun klitoriksellani muuttunut, ei vaikka kuinka yritin eri tavoilla. Laitoin lisää liukuvoidetta, nostin anturaa, asetin anturan klitoriksen viereen/ylä-/alapuolelle, mutta ei toiminut. Harmillista.

Jatkoin sitten kokeiluani ilman silikoni harjan pyörimistä, käytin ainoastaan vibraattoria sisäisesti ja ulkoisesti, joka oli kiva kokemus ja sain nauttia kivoista värinöistä muilla tavoin.

Kokonaisuudessaan en siis itse ostaisi Boom-Fir vibraattoria. Fir Tuplakiihottimen myyntipiste ja erityisidea - Pyörivä harjaspää oli minulle liikaa. Tämä voisi ehkä sopia jollekin, joka tykkää vahvasta ja suorasta klitoris stimulaatiosta ja kokoelmassa on jo kaikennäköistä muuta. Oli kuitenkin hurjan hauskaa kokeilla jotain näin erilaista ja hauskaa!

Putsaaminen oli kuitenkin helppoa, lämmintä vettä ja saippuaa. Lataaminenkin oli helppoa, piuha vibraattoriin (piuha menee tiiviin silikoni reiän läpi) ja toinen pää ubs-adapteriin (ei tule mukana, itselläni on puhelimen laturissa adapteri, jota käytin).

Kirjoittanut: Neitseellinen
UsFuntasticPari, M 20v, N 20v

Boom Fir-vibraattori kolahti postiin ja alkuun katsoimme sitä ja innostuimmekin että tämähän voisi olla aivan mahtava juttu. Pyörivä harja klitorikselle tuomaan nautintoa, kun tärisevä vibraattori hivelee g-pistettä juuri oikealla tavalla. No, ensi testiin se pääsi heti samana iltana ja ainakaan omakohtaisesti se ei sopinut herkälle hipiälleni lainkaan. Harja tuntui kovalta ja jopa raapivalta klitorista vasten. Itse vibraattori olisi tuntunut kyllä kivalta mutta harja osui jatkuvasti epämukavalla tavalla johonkin kohti ja mielihyvä laski siinä vaiheessa kuin lehmän häntä.

Boom Fir-vibraattori on laadukkaan tuntuisesta materiaalista valmistettu, ja se on aika kauniskin. Vaan tämän tuotteen kohdalla me totesimme vain, että moni kakku päältä kaunis. Ensimmäinen kerta kun todella petyimme hienon näköiseen ja tuntuiseen seksileluun!

En toki sano, etteikö se jollekin voisi suoda suurta nautintoa ja antaa mahtavia orgasmeja, yksilöitä kun ollaan, mutta meidän taloudessa tämä jäänee vähälle käytölle.

Boom Fir-vibraattori on kuitenkin helppokäyttöinen ja helposti ladattava, josta se saa pisteitä.

Kirjoittanut: UsFuntastic
Edellinen arvio: Couples Rabbit, lila Pahoittelut, palvelussa tapahtui odottamaton virhe.
Jos näet tämän viesin, ilmoita asiasta ystävällisesti ylläpidollemme info@kaalimato.com

Takaisin etusivulle