Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Retro - Layla Massage Wand

TESTIRAPORTTI

Perinteinen hieromasauva nykypäivän herkuilla varustettuna sai hurjasti kehuja. Todella tehokas, yksinkertainen ja helposti lähestyttävän näköinen. Voiko hieromasauvalta muuta enää toivoa? EI. Testiryhmäläiset suosittelevat tätä hieromasauvaa kaikille!

PeppufantasiaaN30v

Tästä paketista olin erityisen innoissani ja se sai leveän hymyn huulilleni. Jokaisen retroilijan unelma: Retro massager- the super Layla massager wand!

Paketissa ei ole mitään ylimääräistä. Tyylikäs yksinkertainen ulkoasu, jossa on iso kuva tuotteesta ja perustiedot sekä käyttöohjeet. Layla on vesitiivis ja se on valmistettu silikonista. Varsiosa on mustaa ja itse hierontaosa valkoista silikonia hopeilla kovamuovi yksityiskohdilla koristeltuna. Se on todella laadukkaan näköinen ja tuntuinen. Se on helppokäyttöinen, koska siinä on vain yksi nappi, mutta tällä napilla saa valittua 10 erilaista rytmiä. Siitä löytyy myös USB-latausmahdollisuus. Fiftarituote tämän vuosituhannen herkuilla siis.

Käytössä sitä oli erittäin miellyttävää pidellä ja wau, mikä moottori. Tämä laite ei todellakaan jättänyt kylmäksi, vaan sai paikat värisemään välittömästi. Voisi jopa sanoa, että voimakkuuden ansiosta hidas ja pitkä penetraatio alkoi olemaan mahdotonta, koska tämä vei kyllä nopeasti loppuun saakka. Pidän edelleen eniten vibraattoreiden tasaisesta värinästä ja tässä sauvassa sen on kolmiportainen. Jo "heikoin" oli ehdottomasti tarpeeksi minulle.

Layla on ihanan yksinkertainen, mutta super tehokas. Meni ehdottomasti yöpöydän laatikkoon, missä pidän nopeasti saatavilla vain parhaimpia lelujani. Suosittelen ehdottomasti kaikille!

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
n00bsM22,N20

Retro Layla massage wand -tai uusi paras kaverini

Olen aina ollut hieman epäileväinen perinteisiä hieromasauvoja kohtaan, eikä minulla ole ollut mitään ajatuksia sellaista kokeilla tai hankkia. Mahdollisesti johtuen niiden vanhanaikaisesta designista, johdollisuudesta ja jotenkin ajattelin niiden olevan todella epäkäytännöllisiä ja epäilin niiden tyydyttävyyttä. Sitten pakettiautomaattiin olikin ilmestynyt jotain, joka murskasi käytännössä kaikki ennakkoluuloni.

Layla on erittäin retro, ja samalla tyylikäs ja moderni. Materiaali on samettista silikonia mustana ja valkoisena hopeisin muoviyksityiskohdin. Sivuprofiili on tyylikäs tasainen kartio jonka rikkoo vain pään joustavuuden mahdollistava rako. Latauspistekin on vain erittäin huomaamaton reikä silikonissa, mikä tekee sauvasta myös roiskeenkestävän. Retrous on erittäin huomattava ja onnistunut, punaisena ja kirkkaana kirsikkana punainen valoindikaattori keskellä sauvaa.

Laatikko on kompakti, korkkitekstuurilla verhoiltu mustin tekstein. En häpeäisi tätäkään esitellä. Ohjeet löytyvät paketin takaa, eikä erillistä ohjekirjasta ole, mutta enpä sellaista kaipaakaan. Sisältä löytyy kaksi muovikuorta, jotka pitävät sauvaa paikallaan. Säilytyksen kannalta ei siis kovin käytännöllinen. Mutta tällä muotoilulla ei olisi häpeä säilyttää kirjahyllylläkään! Oma on ainakin niin kovassa käytössä, että säilyy sängyssä tyynymeren alla.

Layla osaa väristä kolmella eri voimakkuudella ja kahdeksalla eri variaatiolla sykkivästä aaltoiluun. Värinä on voimakasta mutta hiljaista, ja osuu pään muotoilun ansiosta joko suuremmalle alueelle tai juuri oikeaan kohtaan pehmennettyä reunaa käyttämällä. Liiasta painamisesta ei ole pelkoa pään joustamisen ansiosta. Napin painelu käytön aikana vaatii harjoitusta etenkin vähän pidemmät kynnet omaavana, mutta jos kumppani löytyy tätäkin hoitamaan, ei ole minulla mitään valittamisen aihetta. Layla on kyllä osannut hoitaa homman kliimaksiin asti joka kerta, oli se sitten omaa kivaa tai kaverin kanssa.

Minulla ei ole oikein paljoa enempää sanottavaa tästä, kun en keksi mitään kritisoitavaa. Ehdottomasti eniten käytetty ja tykätty lelu tässä huushollissa, mitä en olisi ikinä uskonut perinteiseltä hieromasauvalta. 7/5.

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Water Glide - Silk Seuraava arvio: iWand Massager, lila