Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Europe Magic Wand - Hieromalaite

TESTIRAPORTTI

Seksilelujen klassikko, uudelta nimeltään Europe Magic Wand ja sen Genius-niminen lisäosa pääsivät testaukseen n00bsille, joka teki huolellista työtä. Todella tehokkaisiin värinävoimakkuuksiin yltävä vibraattori on kovaääninen, pehmeä ja tarvittaessa rajumpikin, eli juuri niin kuin hyvän seksin kuuluukin! Tämä joka paikan höylä sopii erinomaisesti myös kipeiden lihasten hierontaan.

n00bsM22,N20

Europe Magic wand on yksi seksilelujen klassikkomalleja ja oikea tehopakkaus, eikä edes niin pienessä paketissa, jolla pärjää pitkälle. En ehkä tehokkuuden tähden suosittelisi ihan ensimmäiseksi leluksi, mutta siitä on lievittämään monenlaista jännitettä koko kropassa. Omanlaisensa siitä saa muokattua erikseen ostettavilla vaihtopäillä, tai ne voi kerätä vaikka kaikki!

Europe tulee siistissä, mustassa paketissa jossa ei ilmaa tule mukana. Vaihtopalat ovat myös yksittäispakattuja erikseen, ja kaikki laatikot sopivat laitteen säilytykseen näin tarvittaessa, toki kätevämpiäkin säilytysmenetelmiä löytyy varmasti. Paketista löytyy itse laitteen ja standardipään lisäksi paksu varoitusvihkonen ja käyttöohje. Ja tällä kertaa ne kannattaa oikeasti lukea, on nimittäin sen verran tehoja. Hyvänä esimerkkinä on kielto käyttää laitetta samaan kohtaan yli 3 tehoilla yli 3 minuuttia. Ja eri nopeuksia on 6. Suurimmat nopeudet ovat siis todella intensiivisiä. Tämän mahdollistaa Europen toimiminen verkkovirralla, mikä pelaa niin sen puolesta kuin vastaankin. Plussana tietenkin korkealle nousevat tehot sekä käyttövalmius koska tahansa, kun taas vastassa on ärsyttävä johto sotkeutumassa raajoihin, johdon riittämättömyys tietyissä tilanteissa ja mökkimasturboinnin mahdottomuus.

Ulkomuodoltaan Europe tuo ensimmäisenä mieleen jonkinnäköisen Suomi100 designin. Sauva on melko suuri ja painava, mutta hyvinkin käteen sopiva. Heikommalla voi käsi tosin väsyä. Sauva itsessään on kovaa kiiltävää muovia, joka ei ole millään lailla roiskeen saati vedenkestävä. Tämän takia puhdistus tapahtuukin kostein liinoin, mutta päät on onneksi helppo irroittaa ja puhdistaa. Standardipää, joka tulee sauvan kanssa on valkoinen perinteinen pyöreä pää, joka sopii niin selkähierontaan kuin genitaaleillekin. Pinnoite on jännittävää tekstuuria, mutta vaatii varmaan yleisönsä. Saatavilla on myös perinteisempiä samettisilikonisia päitä, joista minä satuin saamaan upean sinisen koukkumallisen pään, joka löytyy nimellä Genius. Tämä pää vaatii sauvalta ronskisti eri asentoa, muuten se väsyttää käden tosi nopeasti. Mutta muun muassa istuen vibran päällä toimii loistavasti, tuntuu todella hyvältä ja ei tule vahingossa painettuakaan liikaa. Toki vaatii hieman totuttelua. Päiden vaihtaminen on yksinkertaista ja nopeaa, kunhan oppii muistamaan kuinka päin päät laitetaan. Hyvät ja selkeät ohjeet löytyvät onneksi ohjekirjasta.

Käytössä Europe osaa olla kovaääninen, pehmeä ja tarvittaessa rajumpikin. Eli aika lähellä hyvää seksiä. Yksin käytössä oli enemmän ongelmia niin johdon kuin sauvan pitelemisenkin kanssa, mutta kyllä se silti orgasmin tai jopa pari osasi. Yhdessä on paljon helpompaa ja mukavampaa, kun itse saa keskittyä nauttimiseen. Itse en ole 4 nopeutta korkeampaa vielä uskaltanut kokeilla, muuta kuin selkähieronnassa. Sauva yltää loistavasti hieromaan lapaluiden alta, jotka itselleni paljon istuessa ovat ainakin ongelma. Siitä voikin sitten pikkuhiljaa siirtyä hieromaan aina vain alemmas.

Kokonaisuudessaan Europe on tyylikäs monen paikan höylä, joskin vaatii hieman tutustumista ja totuttelua. Johdollisuudellekin edelleen näköjään löytyy hyvä syy seksileluissakin.

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Pump Worx - Cock Trainer Pump System Seuraava arvio: Easy Job Vibrating Masturbator