Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Teatiamo Classic Birch Dildo

TESTIRAPORTTI

TEATIAMO puudildo on kaikkien huulilla. Niin myös testiryhmäläisten. Suomalaisesta koivusta valmistettu Wood Design Birch on saatavilla vain Kaalimadossa. Koriste-esineeksikin sopiva dildo ei jättänyt testiryhmäläisiä kylmäksi. Kestävä, tyylikäs design ja liukuva pinta. Mikä on sen kiihottavampaa kuin suomalainen laatudesign?

n00bsM22,N20

Jäikö asuntomessuilta Designin nälkä, mutta kämppä on juuri laitettu uusiksi? Eikö mikään tunnu kivemmalta kuin kovempaakin kovempi morning wood tökkimässä häntäluuta? Mietitkö lahjaa ystävälle jolla on jo kaikkea? Haluatko ottaa kirjaimellisesti lempinimen puunhalaaja? Saanen esitellä Teatiamon Wood Design Birchin! Jotta pääsisimme puusta pidemmälle, tehdäämpä tikusta asiaa.

Puinen, tyylikäs ja diskreetti laatikko, joka sopii täydellisesti dildon myöhempäänkin säilytykseen. Päälleppäin laatikosta ei voi tietää mistä oikeastaan onkaan kyse.Sisältä löytyy tietovihkonen, josta löytyy pienet infopätkät niin tuotemerkistä kuin tuotteestakin, kultakirjaimin höystetty ripustettava pahviläpyskä, jotta voit esitellä hienoa ostostasi työkavereillesi, sekä mustaan silkkipaperiin kääritty tarinamme päätähti. Jotta pääsisimme puusta pidemmälle, tehdäänpä tikusta asiaa.

Dildo on hyvin käteen sopiva kummastakin päästä; mukava käyttää niin omiin värkkeihin kuin toisenkin, ja erinomainen ei-haluttujen tirkistelijöiden päähän kolauttamiseen. Nimensä mukaisesti Wood Design Birch on tehty suomalaisesta koivusta. Sen muotoilu on yksinkertainen ja pyöreä ja yksinkertainen. Muoto on saavutettu tarkalla suomalaisella käsityöllä. Loppukäsittelyssä on käytetty puuöljyä, joka on jättänyt kiiltävän ja tasaisen pinnan. Pelkästään vilkaisulla huomaa, että tikkuja siitä ei tule irtoamaan. Lakkapinta on liukas itsessään, mutta tulee silti ehdottomasti tarvitsemaan liukuvoidetta. Materiaalinsa puolesta Wood Design Birch kanssa voi käyttää mitä tahansa vesi- öljy- tai silikonipohjaista liukuvoidetta, mikä on ehdottomasti suuri plussa! Pinta tekee Dildosta myös helposti puhdistettavan; lämmin ja hyvä huuhtelu riittää pitkälle.

Aika tehdä vielä lähempää tuttavuutta Herra Koivun kanssa. Kokoa herralta ainakin löytyy, ja toinen pää on paksumpi kuin toinen. Paksumpi pää ei kyllä minun sisääni tule mahtumaan, mutta ulkoiseen hierontaan se osoittautui oivalliseksi; hieman liukuvoidetta väliin, ja pienikin liike saa hymyä huulille. Puun kovuus antaa omaa sykettään klitoriksen hierontaan, varsinkin kun itse pidän, ja oikeastaan vaadin, hieman kovempaa otetta kuin pientä hipsuttelua. Liukuvoide, jota käytän, on vesipohjaista ja pelaa hyvin pyöreän muodon ja kiiltävän puupinnoitteen kanssa. Loppufanfaareihin en klitorishieronnalla valitettavasti pääse, mutta Herra Koivu osaa jättää naisen haluamaan lisää.

Penetraatiossakaan Wood Design Birch ei jätä kylmäksi. Tuntemuksiltaan voin kuvitella, että tästä joko ei tykkää tai tykkää kovasti; puun jäykkyys vaatii hieman totuttelua. Vain silikoni/jelly tms materiaalisten vibraattoreiden ja dildojen käyttäjälle on ihan sensaatiomaista, kun vaginan pitääkin muotoutua dildon mukaisesti, eikä toisin päin. Minun mielestäni tämä on vain positiivinen asia. Myös ulottuvuutta Herra koivulta löytyy. G-pisteet ja kohdunnupukat löytyvät helposti, ja ylitsekin voi mennä, jos uskaltaa. Tätä helpottamassa on myös ohuemman pään pitkulainen muoto. Kiinnipidossa on ainakin vielä vähän hakemista, kunnollista asentoa ei oikein meinannut löytyä. Aina jokin osa alkoi sattua tai vääntyä ihmeellisesti ranteessa/kämmenessä/käsivarressa.

Itse sijoittaisin puudildon perinteisen ja lasidildon väliin. Kovuudeltaan ja jäykkyydeltään samaa tasoa lasidildon kanssa, mutta puu tuntuu iholle miellyttävämmältä ja ei ole ikinä liian kylmä taikka kuuma. Puudildossa ei myöskään tule epämiellyttäviä (ja todennäköisesti kaukaa haettuja) mielikuvia dildon pirstautumisesta ja lasinsiruista paikassa, jonne niitä ihan viimeisenä haluaisi. Puu materiaalina on todella kestävä, ja ensituntumalta Wood Design Birch vaikuttaa pitkäikäiseltä. Ties vaikka tässä olisi uusi sukukalleus perittäväksi seuraaville sukupolville (en kehoita tähän). Pinnoite pitää myös veden poissa Herra Koivusta, eli hän kelpaa myös suihkuseuraksi (ainakaan en omissa kokeiluissani huomannut mitään vaikutusta mihinkään). Ulkomuodoltaan Wood Design Birch on vähintäänkin lasidildon tasoa, eli kirjahyllyyn on hyvä raivata tilaa!

Designista vastaa suomalainen muotoilija Tea Latvala, joka onnistuneesti tuo skandinaavisen muotoilun parhaat palat nautittavaksi ihan uudesta perspektiivistä. Puu on vahva ja varma materiaali tuotesuunnittelussa, ja yksi Suomen tärkeimmistä resursseista. Kenties tässä seuraava hittivientituote ulkomaille, joka nostaa Suomen uuteen nousuun? Tällä aihealueella olen minäkin ihan untuvikko, ja puhun tässä vaiheessa jo aika paksua puutaheinää. Sen kuitenkin osaan sanoa, että työporukan kahvipöydässä maininta puudildosta kääntää enemmän päitä kuin Aaltomaljakko!

Hinta voi äkkiseltään vaikuttaa suolaiselta, enkä kehota mitään pikavippejä puudildoa varten ottamaankaan. Wood Design Birch on samaa sarjaa kuin muukin Truu Design; sitä hankitaan, kun siihen on varaa. Ja ottaen huomioon materiaalit, käsityön ja laadun, ei hinta enää niin hullulta tunnukaan.

Kaikille puudildo ei sovi, mutta uskon sen löytävän oman yleisönsä. Mikäs sen kiihottavampaa kuin suomalainen laatudesign.

Kirjoittanut: n00bs
Edellinen arvio: Mystim - O(h!)-thello Dildo Seuraava arvio: DONA - Hierontaöljy-lahjapakkaus, 3 x 30 ml