Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Plug & Play - Split Butt Plug, 5"

TESTIRAPORTTI

Kookkaampi haarautuva anustappi on testaajamme mielestä loistava väline kun halutaan vaihtelua normitappien joukkoon. Tapin plussat ovat laadukas materiaali ja nautinnollinen, venyttävä tunne erityisesti silloin kun sitä on ottamassa ulos.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Kookas silikonista valmistettu levittävä pepputappi. Testiryhmällä ei olut aikaisempaa kokemusta levittävistä tapeista, joten olimme jälleen "jännän" äärellä. Pumpattavista tapeista oli kyllä aikaisempaa kokemusta ja voisimme heti alkuun todeta, että jotain samankaltaista tässä tapissa on verrattuna pumpattaviin.

Paketti saapui lokeropostiin ruskeassa pahvilaatikossa, josta sisältä löytyi Plug & Play tappi. Tapin koko ei meitä enää hätkäyttänyt, vaikka kyseessä on melko kookas kapistus, eikä todellakaan aloittelijan tuote. Tuote on pakattu hyvin simppeliin ja selkeään pakkaukseen joka oli helposti avattavissa. Mitään ohjeista ei tuotteesta ollut, mutta niitä emme kaivanneetkaan, on aika ilmiselvää, minne tappia oli tarkoitus sovittaa.

Tappi on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka tuntuu mukavalle ja todella pehmeälle kädessä. Silikoni on kuitenkin tukevaa, joten tappi tuntuu hyvin jämäkältä mutta joustaa hyvin. Tappi tuntuu laadukkaalta eikä tapissa ole saumoja tai muita uria jotka keräisivät epäpuhtauksia. Silikoni myös luistaa hyvin vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

Tapin pohjassa on imukuppi, joka tarttuu todella erinomaisesti tasaisiin pintoihin esim. kaakeliin ja myöskin pysyy kiinni, tämä on ehdoton plussa, sillä mahdollistaa kaiken maailman handsfree leikit, joista pidämme.

Tapin kärki on v-mallinen ja jota voimakkaasti puristamalla tapin saa puristettua tavallisen pepputapin muotoiseksi, jolloin tapin saa painettua pyllyyn. Pyllyssä tappi taas pyrkii leviämään äärimmilleen mikä antaa äärimäisen täytetyn tunteen. Tunnetta voisi verrata pumpattuun pepputappiin tai vähän kuin olisi "ankkuri perseessä." Täytetty tunne myös pysyy, sillä mitä enemmän peppu rentoutuu sitä enemmän tappi venyttää.

Alussa ähräsimme tuskastuttavan pitkään tapin kanssa sillä voideltuna tappia oli todella hankala puristaa kasaan ja painaa pyllyyn. Parin kokeilukerran jälkeen ymmärsimme, että on helpompi laittaa liukuvoidetta pyllylle ja vain tilkka tapin kärkeen jolloin tappi pysyy kuivana eikä sormet ja lakanat ole sotkussa, tällöin tapin sai kohtuu vaivatta sisälle.

Tapin varsi on varsin ohut mikä tekee sen, että tappi pysyy hyvin sisällä eikä puristu ulos. Uskomatonta kyllä aikansa, kun tappia piti, niin sen sai ponnistamalla pullahtamaan pyllystä mutta sai kyllä tehdä työtä, eikä tämä onnistunut helposti.

Parasta tässä tapissa ei ehkä mielestämme ollut täyteläisyyden tunne, mikä itsessään tuntui loistavalta, vaan se miten tappi venyttää peräaukkoa silloin kun tappia vetää ulos ja juuri kuin tappi meinaa aueta painaa sen takaisin sisään. Emme tienneet, että aukon venyttäminen tuntuu näin hyvältä ja tässä kohtaa imukuppi on loistava lisä. Tappia saa liikuteltua omalla kehon liikkeellä ja kädet jäävät vapaiksi tekemään jotain muuta, erinomaista soololeikeissä.

Pakko myös mainita se että, tapin ollessa keskeltä "ontto" menee pyllyyn jonkin verran ilmaa jokaisella työnnöllä, josta lähtee aikapaljon litinää ja läiskettä.

Tapin ollessa sileää silikonia, ei puhdistus ole ongelma. Vähän käsisaippuaa ja pesu juoksevan veden alla niin tappi on putipuhdas ja valmis odottamaan uutta käyttökertaa.

Mielestämme Plug & Play - Split Butt Plug, 5" on loistava pepputappi, kun halutaan vaihtelua normi tappien tilalle. Käyttö voi vaatia hieman opettelua mutta se kannattaa. Pepussa tappi tuntuu jokseenkin samalta kuin mikä tahansa iso pepputappi, mutta jos pidät penetraation tunteesta ja tahdot tuntea, että jotain isoa työntyy sisällesi, tämä tappi on sinulle juuri oikea. Tuote on laadukas ja hyvin tehty. Kelpo esimerkki hyvästä tapista.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: The Gape-Her Masturbator Seuraava arvio: Plug & Play - Split Butt Plug, 4"