Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Pjur - Spa ScenTouch, Neutral Way

TESTIRAPORTTI

Pjur-tuotesarjan ylellinen hierontavoide sai vahvat suositukset. Sopivan liukas, mutta kuitenkin sellainen että hieronnassa säilyi tuntuma. Aine ei kuivahda kesken vaan säilyy liukkaana eikä sitä tarvitse lisätä jatkuvasti. Lue muut plussat arviosta!

RuuhkavuodetPari M38 ja N35

Rentouttava hieronta arjen keskellä on ylellisyys, johon kannattaa panostaa. Tällä kertaa arvioitavaksi saapui Pjur Spa Scentouch hierontavoide. Tuote ei kuvauksen mukaan sisällä silikonia, öljyä, rasvoja tai vettä, joten sen pitäisi olla helposti puhdistettavissa iholta eikä sen pitäisi tahrata. Se on hypoallerginen, ei sisällä mitään eläinkunnan tuotteita eikä sitä ole testattu eläinkokein. Valmistaaja on tunnettu laadukkaista liukuvoiteistaan, joten myös tämän tuotteen kohdalla odotukset ovat suuret.

Meille saapuneen tuotteen tuoksu oli vanilja, mutta tuotetta on saatavilla myös kolmena muuna versiona sekä tuoksuttomana. Öljyttömyys asettaa mieleen ennakko-odotuksen jostain vesipohjaisen liukuvoiteen tyyppisestä tuntumasta, mutta tuote yllättää tältä osin täysin. Ensituntuma sormien välissä on sopivan liukas eikä lainkaan liukuvoidemainen. Tuote ei kuivahda, vaan pysyy liukkaana pitkään. Tuotteen valmistusaineissa mainitaan sakariini ja suuhun jouduttuaan tuote maistuu hieman makealle. Tämä on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön, mutta rapatessa saattaa roiskua ja vaikka maku ei mitenkään miellyttävä olekaan, niin silti kuitenkin siedettävä. Tätä ei voi sanoa kaikista vastaavista tuotteista. Tuoksu on aluksi omaan nenään vahva, mutta siihen tottui nopeasti eikä se myöhemmin tunnu liian jyrkältä. Vanilja ei välttämättä kuulu suosikkituoksuihimme, mutta uskomme sen olleen silti helpommin lähestyttävä kuin muut hedelmä- ja marjatuoksut. Tästä voisi olla mielenkiintoista testata myös hajuton versio. Käsistä tuote lähtee vesi- ja saippuapesulla melko helposti, mutta pelkästään pyyhkimällä hieman heikommin.

Käytössä voide toimi erinomaisesti. Se on sopivan liukas, mutta kuitenkin sellainen että hieronnassa säilyi tuntuma. Aine ei kuivahda kesken vaan säilyy liukkaana eikä sitä tarvitse lisätä jatkuvasti. Tuote ei tunnu iholla raskaalta eikä siitä jää rasvaista tunnetta iholle. Myöskään pidemmän ajan kuluessa tuote ei kuivunut iholle eikä se aiheuttanut kutinoista tai muitakaan tuntemuksia. Käytössä tuote tuntui lämpimältä mikä varmaan johtui pääasiassa hieronnan tuottamasta lämmöstä, sillä tuotteessa ei ole lämmittäviä ainesosia. Suoraan iholle annosteltuna tuote tuntui hieman viileältä, mutta ei niin paljon kuin erimerkiksi vastaavat rasvat. Käsien kautta laitettuna tuote lämpeni todella nopeasti. Mitä tulee tahraamattomuuteen, niin kokemus osoitti tämän jossain määrin toiveajatteluksi. Kyllä tällä tahroja saa aikaan, mutta valmistusaineet huomioiden tahrojen pitäisi lähteä hyvin konepesussa. Iholta tuote lähti melko hyvin suihkussa, mutta vaati hieman saippuaa veden seuraksi. Pesusta huolimatta sitä löytyi vielä seuraavanakin aamuna tietyistä paikoista. Silti täytyy mainita, että se todellakin tuotekuvauksen mukaisesti oli helppo pestä, eikä muodostanut iholle rasvaista kalvoa.

Tämä tuote antaa sen minkä lupaa ja on ehdottomasti paras testaamamme hierontavoide. Hajuttomana se saattaisi olla vieläkin enemmän mieleemme, mutta myös näillä hajustetuille on varmasti omat kannattajansa. Kehitysajatuksena voisi sanoa, että annostelu huomioiden tuotteen pakkaaminen pumppupulloon olisi huippujuttu!

Plussat:

  • + Ei kuivu vaan säilyy pitkään sopivan liukkaana
  • + Miellyttävä iholla, tuntuu lämpimältä
  • + Helppo käyttää eikä tarvitse lisätä koko ajan
  • + Puhditettavuus
  • + Huippulaatu
Miinukset:
  • - Aluksi aika vahva tuoksu
  • - Annostelu korkin takia hankalaa, pumppupullo olisi hyvä
Kenelle:
Kenelle tahansa hieronnasta pitävälle.

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Main Squeeze - Jessie Andrews Seuraava arvio: Pjur - Back Door, Comfort Anal Glide, 100 ml