Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Intiimi Rakkauskalenteri

TESTIRAPORTTI

Kalenteri sopii kaikenlaisille pareille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Se syventää pitkiä suhteita, mahdollistaa laatuaikaa ruuhkavuosien keskellä eläville ja tuoreille pareille se tarjoaa taatusti paljon uutta tietoa kumppanista. Kalenterin avulla voi myös purkaa pieniä suhteen kriisejä. Oivallinen lahjaidea!

RuuhkavuodetPari M38 ja N35

Arvosteltavaksemme tullut Intiimi Rakkaukalenteri on Anneli Komin yhteityössä seksuaaliterapeutti Pauliina Flangin kanssa tekemä 12 luukkua sisältävä kalenteri pariskunnille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Esipuheessa kerrotaan kalenterin tarkoituksen olevan lähentää, syventää rakkauselämää ja tuoda siihen lisää iloa.

Kalenterin idea on hyvin yksinkertainen. Sen 12 luukkua sisältää kukin tehtävän ja kalenterin mukana tulee vihkonen, jota tehtävissä hyödynnetään. Kalenterin tehtävät eivät ole yksityiskohtaisia (tai yksinkertaisia) tyyliin "laita sormi partnerisi sinne ja sinne".. vaan enemmänkin pohdiskelua ja keskustelua ruokkivia. Niissä joutuu pohtimaan välillä syvällisestikin asioista ja joutuu (tai pääsee) myös kertomaan omista intiimeistäkin asioista. Tätä ei silti kannata säikkyä, sillä tehtävien toteutuksesta vastaatte te itse. Tehtävät on rakennettu siten, että niitä voi suorittaa vuoden mittaan tai lyhyemmälläkin aikaväillä. Myöskään mitään estettä kalenterin läpikäymiseen useaan kertaan ei ole, ja tähän itseasiassa kehotetaankin kalenterin toisessa esipuheessa. Tällöin mukana olevan vihkon tehtäväpohjat kannattaa kopioida jo tuoreeltaan, sillä ne valaisevat huomattavasti kalenterien luukkujen tehtäviä.

Kalenterin ulkoasu on melko vaisu, mutta toisaalta myös diskreetti, joten sen uskaltaa jättää myös näkyville. Toteutus on kompakti, tehtävät hyviä ja lisämateriaali hyvin laadittu. Pakko kyllä mainita, että lisämateriaali sortuu paikka paikoin olemaan hieman koulukirjamainen, mutta ei onneksi jatkuvasti. Tehtävät ovat laajoja, ja vaikka asioista on meillä jo paljon puhuttukin, niin niillä saattaa silti olla myös jotain uutta tarjottavaa. Kaiken kaikkiaan kalenterista on vaikea keksiä mitään huonoa ja sitä voi estoitta suositella kaikille.

Plussat

  • Hyvät tehtävät, hieno idea
  • Laadukas ja katseenkestävä toteutus
  • Työkalu, josta todella voi olla apua

Miinukset

  • Tällä kertaa ei näitä löydy

Yksinkertaisesti kaikille, mutta erityisesti niille joilla puhuminen on jäänyt vähemmälle!

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
ButterflyPari, N 40v, M 45v

Tällä kertaa kaalimadon paketista käärimme esiin ihanan ja hempeän Intiimin rakkauskalenterin!

Kalenterin hillitty ja kaunis ulkoasu mahdollistaa sen esillä pitämisen myös näkyvillä, vaikka kylään tupsahtaisi yllätysvieraita!

Kalenterin takana olevassa taskussa tekijöiden terveiset ja tehtäväpohjat. Siellä ne myös on helppo ja siisti pitää tallessa niin kalenterin edetessä, kuin myöhempää käyttöä varten.

Kalenterissa 12 luukkua, joka kuulle omansa. Mutta miten nopeasti luukut avaa on käyttäjiensä maun ja halun mukaan avattavissa.

Meillä arvostelun palautuksen deadline ei antanut aikaa jahkailuille (eikä kyllä oltaisi maltettukaan himmailla luukkujen kanssa, oli sen verran hienoa puuhaa) vaan tästä tuli meille 12 päivän tehokuuri intiimin kalenterin parissa. Joka aamu avasimme yhdessä uuden luukun, tehtäviä mietittiin ja kirjattiin päivän mittaan omilla tahoillamme ylös tehtäväpohjiin. Iltaisin kävimme tehtävät yhdessä läpi ja pohdimme niiden aikana syntyneitä ajatuksia. Ihanaa laatuaikaa!

Viimeisen luukun kohdalla iski jo haikeus, kun antoisa "kuuri" tuli päätökseensä. Tästä kalenterista inspiroituneena ja kuukauden vaihduttua sulavasti joulukuulle jatkoimmekin oman joulukalenterin parissa, montaa ideaa rikkaampina!

Kalenterin tehtävät ovat monipuolisia, niiden avulla tulee parisuhdetta ja minäkuvaansa mietittyä täysin uusilta näkökannoilta. Käytännön tehtävät ovat jokaisen parin ulottuvilla, ei valmiita asentoja tai tehtäviä jotka vaatisivat suuria ponnisteluita, tai esivalmisteluita arjen keskellä. Ne kuitenkin antoivat ideoita ja lisäpotkua tuleviin intiimihetkiin, juuri omannäköisen seksin parissa. Kalenterin fiilis alusta loppuun hyvin lämminhenkinen ja positiivinen. Se luo parit lähemmäksi toisiaan ja toimii hyvänä syvällisten keskusteluiden herättäjänä. Sen avulla oppii uutta niin itsestään, kuin puolisostaan.

Kalenteri sopii kaikenlaisille pareille, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Se syventää pitkiä suhteita, mahdollistaa laatuaikaa ruuhkavuosien keskellä eläville ja tuoreille pareille se tarjoaa taatusti paljon uutta tietoa kumppanista. Kalenterin avulla voi myös purkaa pieniä suhteen kriisejä. Kalenteri toimii myös hyvänä väylänä niille jotka, haluaisivat avata itseään ja toiveitaan puolisolle, mutta eivät ole löytäneet sille oikeaa tapaa tai eivät rohkene ottaa asiaa puheeksi.

Kalenteri on myös oivallinen lahjaidea! Osta vaikka itselle jouluksi, kumppanille syntymäpäivälahjaksi tai yhteiseksi hemmottelulahjaksi ystävänpäivänä!

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: ElectroShock - Metal Butt Plug Seuraava arvio: PDX Elite - Dirty Talk Starter Stroker