Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Rocks-Off - Ro-Zen Pro

TESTIRAPORTTI

Plussaa Ro-Zen Pro saa värinätehokkuudesta ja sen tuntumisesta myös lelun päässä, hyvästä materiaalista ja tuntumasta sekä monipuolisuudesta.

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin Ro-Zen Pro eturauhaskiihotin, jossa on kiihotin sekä renkaat penikselle ja palleille samassa paketissa. Kyseenomaista tuotetta olen halunnut testata jo pitkää ja nyt siihen avautui mahdollisuus.

Ro-Zen Pro kiihotin on pakattu kartongista ja muovista tehtyyn rasiaan. Päällä on kartonkinen kuori, joka tehokkaasti piilottaa kaiken tiedon mitä sisällä on. Ulkokuoresta ei pysty päättelemään mitä sisällä on ja mekin hetken mietimme, että mitä oikein pitelemmä käsissämme. Sopii todella hyvin esim yllätyslahjaksi.

Sisältä löytyvät kiihotin, bullet-vibra ja usb-latausjohto, käyttöohjeet löytyvät kuoresta.

Kiihotin renkaineen on tehty pehmeästä silikonista, joka joustaa ja tuntuu lämpimältä. Tappiosuus on kohtuullinen kooltaan ja näyttää kuvissa isommalta mitä luonnossa. Tappi on muotoiltu loistavasti. Päästä ohut ja pohjasta leveä sekä hieman kaareva eteenpäin, jolloin tappi painaa hyvin eturauhaseen samalla antaen täytetyt tunteen. Mikään järkäle, jonka sisäistämiseen tarvitsisi tuntien venyttelyä tämä ei ole.

Mukana tuleva bullet-vibra on kovamuovista tehty. Sivussa on kuminen portti, josta latausjohto painetaan sisään. Pohjassa on yksi nappi, jolla säädellään vibran toimintaa. Napista löytyy myös kätevä latauksen merkkivalo. Bullet-vibrasta löytyy 10 eri värinätoimintoa sekä mielestän kohtuullinen määrä tehoa kokoonsa nähden. Huippua on myös ladattavuus, joten patterien kanssa ei tarvitse pelata sekä vesitiiveys ehdoton plussa. Kaiken kaikkiaan melko vibra moneen muuhunkin leluun käytettäväksi.

Eturauhaskiihottimen toisessa päässä on renkaat palleille ja penikselle. Koko on aina hyvin subjektiivinen asia mutta minulle ne sopivat kuin nyrkki silmään ja puristivat juuri sopivasti. Renkaat venyvät hyvin, joten paikalleen ne saa melko vaivattomasti. Välilihan kohdalla on pienet nystyrät, jotka sanoisin olevan vai kosmeettista eikä niistä ole juuri suuremmin iloa.

Käytössä tappi ja renkaat tuntuvat erinomaisilta. Suurin miinuspuoli kohdallani on kuitenkin se, että minulle välilihan silikoni osa oli liian lyhyt. En tiedä johtuuko anatomiastani vai mistä, mutta tappiosuus pyrki koko ajan pullahtamaan ulos. Tappi pysyi kuitenkin paikallaan istumalla sen päällä, mutta liikkumaan sen kanssa ei voinut. Vähän harmillista, mutta jos tätä ei oteta huomioon, on kyseessä melko hyvä ja laadukkaan oloinen tuote, joka myös tuntuu hyvältä.

Pesu tämän kanssa ei tuottanut juuri ongelmia. Silikoni on helppo pestä, samoin vibra. Upoksiin en tätä silti laittaisi, mutta juoksevan veden alla pystyy pesemään. Kelpo tuote vaikka kohdallani ei toiminut ihan täydellisesti.

Kirjoittanut: FreeWheelers
CupidoMies 27 v.

Polkaistaanpas uusi vuosikymmen käyntiin lelutestein! Tällä kertaa testipenkkiin pääsee Rocks-Offin Ro-Zen Pro eturauhaskiihotin penis- ja kivesrenkailla. Ro-Zen Pro on ainakin paperilla melkoinen monitaituri ja joka paikan höylä, mutta haukkaako tämä lelu liian ison palan kerralla? Otetaanpa selvää!

Ro-Zen Pro on sataprosenttisesti silikonista valmistettu eturauhaskiihotin ja se on hyvin elegantin näköinen ja kokoinen. Pakettiin kuuluu myös ladattava kuulavibraattori, jonka voi työntää eturauhaskiihottimen sisään. Tämän designin ansiosta moottorin värinäteho siirtyy melko tehokkaasti myös eturauhaskiihottimen päähän, joka on aina hyvä asia eturauhasta hyväillessä. Kooltaan Ro-Zen Pro on melko keskiluokkaa . leveyttä löytyy parhaillaan noin neljä senttiä. Tappiosan ensimmäinen .pallura. on hieman jälkimmäistä ohuempi, mikä helpottaa tapin asettamista paikalleen. Tappi myös kaareutuu aika huomattavasti eteenpäin, minkä seurauksena tapin pää ulottuu paremmin eturauhasen alueelle. Kives- ja penisrenkaat ovat suht venyviä, joten ne on helppo saada paikalleen myös hieman paksumman varustuksen ympärille, kunhan käyttää riittävästi liukuvoidetta. Kivesrenkaan voi joutua asettamaan paikalleen yksi kives kerrallaan. Kuulavibraattorissa on kymmenen erilaista ohjelmaa, joista kolme on tasaisen värinän ohjelmia eri tehokkuuksilla. Ohjelmia vaihdetaan yhtä nappia painamalla, kuten useimmissa vibraattoreissa on nykyään tapana. Toiminta-aikaa luvataan tunnin verran täydellä akulla . itse taisin ladata lelun kerran testien aikana. Lelu on myös täysin vesitiivis, joten sen voi pestä hanan alla ja sitä voi käyttää myös suihkussa! Vaikka Ro-Zen Pro:n moottori on melko tehokas, on se samalla myös tehoonsa nähden hiljainen. Moottori on myös kokonaan irrotettavissa ja sitä voi käyttää myös erikseen täsmävibraattorina vaikkapa frenulumille, klitorikselle, nänneille tai kiveksille! Vibraattori on melko tiukasti kiinni lelussa, kun sen kerran paikalleen työntää, joten sen irrottaminen voi vaatia kärsivällisyyttä ja hyvää puristusvoimaa.

Ensimmäisellä testikerralla penis- ja kivesrengas liukuu paikalleen mukavasti liukuvoiteen avulla. Itse tappikin yltää onnekseni helposti pepulle ja ensimmäinen pallura liukuu mukisematta sisään. Toinen pallura onkin huomattavasti hankalampi saada kokonaan paikalleen, koska lelun väliremmi on anatomialleni ehkä aivan hitusen liian lyhyt - aina kun tapin saa sisään, vetää väliremmi sen taas itsestään ulos. Pienen ahertamisen jälkeen saan tapin kuitenkin liukumaan kokonaan sisään siten, että se pysyy paikallaan kohtalaisen hyvin. Parhaiten lelun saa pysymään sisällä työntämällä sen aivan pohjaan asti ennen otteen irrottamista. Tappi täyttää pepun mukavasti ja sen voimakkaan kaareutumisen ansiosta tapin pää osuu eturauhasen ja pepun etuseinämän paikkeille. Tuntumaltaan silikoni tuntuu ihoa vasten aina yhtä mukavan sileälle ja jämäkälle.

Penisrengas vahvistaa erektiota tehokkaasti puristamatta liikaa ja kivesrengas pitää kivekset kiihottavasti paikallaan. Mainittakoon, että kumpikaan rengas ei tuntunut ikävälle edes pitkässä käytössä. Yrittäessäni kävellä lelun ollessa paikallaan on hieman puristettava peppulihaksilla tapin paikallaan pitämiseksi, jotta se ei liu-u uudestaan ulos. Paikallaan ollessa lelu kuitenkin pysyy sisällä ilman jatkuvaa puristamista, kunhan sen on työntänyt pohjaan asti huolella.

Tapin värinät välittyvät peppuun ja eturauhaselle kokonaisvaltaisesti ja voimakkain värinäohjelma tekee melko höpöä eturauhaselle. Tuntuman tehostamiseksi istun jalkojeni päällä siten, että kantapäät työntävät tappia vielä vähän syvemmälle samalla kun kädet jäävät vapaaksi runkkaamiselle - tämä tekniikka takaa tapin paikallaan pysymisen ja antaa sille vielä hieman enemmän ulottuvuutta eturauhaselle. Itse tykkään painaa peppulelut niin sanotusti "pohjaan asti" eli kiinni eturauhaseen, jolloin niistä saa maksimaalisen nautinnon irti. Tässä kuvailemassani asennossa ei kauaa tarvitse runkata lastin lennättämiseksi - ja tämäkään lelu ei nautinnon suhteen tuota pettymystä vaan lelu tehostaa orgasmia huomattavasti, kuten eturauhaskiihottimilla ja muilla peppuleluilla on usein tapana.

Toisella testikerralla halusin yrittää eturauhasorgasmia puhtaasti tämän lelun avulla. Liukkari kehiin, renkaat paikalleen ja tappi peppuun. Kokeilin kärsivällisesti kaikkia värinäohjelmia koskematta penikseeni ja suosikikseni puhtaaseen eturauhasstimulaatioon valikoitui lopulta aaltoileva, matalataajuinen värinä. Koettelin kärsivällisyyttäni ensin istumalla aiemmin kuvaamassani asennossa painaen tappia kantapäillä ja sen jälkeen yritin laueta vielä liikuttelemalla tappia käsin edestakaisin, mutta valitettavasti en puhdasta eturauhasorgasmia saanut. Lopulta kärsivällisyyteni petti ja päädyin nappaamaan lähimmän Fleshlightin kaveriksi sänkyyn. Pitkän eturauhasen kiusaamisen jälkeen ei vaadittu montaa työntöä, kun silmissä jo sumeni ja taivas säkenöi. Kylläpä laukeaminen tuntuu hyvälle aina pitkän kiusoittelevan session jälkeen! Laukeamisen jälkeen oli pakko maata hetki paikallaan nauttien kokonaisvaltaisesta hyvänolon tunteesta - puhtaasta euforiasta. Kokeilin myöhemmin myös pelkkää kuulavibraattoria täsmäkiihottimena frenulumille ja kiveksille. Mainittakoon, että kuulavibraattori ajaa asiansa erittäin hyvin täsmäkiihottimena ja tämän ansiosta lelu soveltuu siis monenlaisiin hyväilyihin.

Plussaa Ro-Zen Pro saa värinätehokkuudesta ja sen tuntumisesta myös lelun päässä, hyvästä materiaalista ja tuntumasta sekä monipuolisuudesta. Miinusta lelulle taas sataa siitä, että se saattaa (ainakin allekirjoittaneen anatomialla) liukua itsestään ulos pepusta liikkuessa ja maksimaalisen nautinnon saamiseksi on sitä työnnettävä aktiivisesti hieman syvemmälle. Suosittelen tätä lelua kaikille, jotka ovat kiinnostuneita eturauhasen stimuloinnista ja/tai haluavat monipuolisen lelun, joka toimii sekä kives- ja penisrenkaina, eturauhaskiihottimena kuin täsmävibraattorinakin! Sopii siis hyvin esimerkiksi heteropariskunnille - välillä lelu on miehen käytössä eturauhaskiihottimena ja välillä kuulavibraattoria voi käyttää klitoris- ja nännikiihottimena.

Kirjoittanut: Cupido
Edellinen arvio: Adrien Lastic - Lingus Max Cockring Seuraava arvio: Adrien Lastic - G-Wave Dual Rabbit Vibrator