Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Kaalimato - Penisrenkaat, 4 kpl

TESTIRAPORTTI

Kaalimadon penisrengas-setti testattiin perusteellisesti sekä sinkkumiehen että mies-naisparin voimin. Kestävät renkaat todettiin erittäin toimiviksi erektion kovuuden ja keston lisäämisessä. Toisella testaajalla renkaat korvaavat osin erektiolääkkeen, joten ne ovat todellinen seksin apuväline. Isompia penisrenkaita käytettiin kivesten ympärillä ja sekös lisäsi nautintoa tuntuvasti!

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin Kaalimadon pirteän vihreät penisrenkaat. Meillä penisrenkaat on mukana miltein joka yhdynnässä, joten hyvin tuttu apuväline meille. Meillä renkaat korvaavat osittain erektiolääkityksen ja koventaa erektiota, ihan oikea seksin apuväline siis, eikä pelkästään nautintoa lisäämässä. Renkaita meille onkin kertynyt melkoinen kasa vuosien varrella osa hyviä ja osa huonoja. Testailimme, miten Kaalimadon renkaat pärjäsivät hyvin kriittisessä testissämme.

Paketista löytyy 4kpl erikokoisia vihreitä renkaita. 100% silikonista valmistetut ohuet renkaat ovat saumattomat, joten näitä renkaita on miltein mahdoton saada järkevällä käytöllä rikki. Renkaiden koko on hyvin subjektiivista mutta meille pienin rengas oli sopivan kokoinen peniksen juureen ja muut renkaat liian isoja jopa pallien ja kullin tyveen, mutta peniksiä on erilaisia, joten isokullisemmalle varmasti sopivammat. Renkaat ovat melko ohuet, joten puristus on melko napakka. Tämä on omiaan, jos tahtoo rengasta pitää lyhyempiä aikoja, sillä ohuet renkaat puristavat melko tiukasti ja tekevät kyrvästä todella suonikkaan, kivikovan ja todella tuntoherkän. Jos mielii renkaita käyttää pidempään, kannattaa valita leveämpi malli, tai laittaa sopiva rengas kullin tyveen, pallien alle. näin puristuksesta tulee hillitympi. Renkaat ovat muodoltaan pyöreät, joten ne ovat helppo laittaa paikalleen rullaamalla, aivan kuten kondomin. Näin renkaan saa ihan juureen asti eikä tarvitse pelata liukkareiden kanssa. Toki renkaat voi laittaa paikalleen reilusti venyttämällä ja sen nämä renkaat varmasti kestävät.

Meidän käyttöön osa renkaista liian isoja, mutta muutoin hyvät. Hyvät laadukkaat renkaat kullin kovettamiseen ja herkistämiseen.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Doktor KuriousMies, 30 v.

Tällä kertaa sain testiin Kaalimadon penisrengassetin. En ole aikaisemmin penisrenkaita käyttänyt, mutta olen lukenut niiden hyödyistä. Kuulemma jossain määrin pidentää erektion kestoa ja voimakkuutta, koska penisrengas omalla tiukkuudellaan vähentää peniksestä poisvirtaavan veren määrää. Pakkaus sisältää neljä erikokoista penisrengasta. Halkaisijaltaan 30 mm, 40 mm, 45 mm ja 50 mm. Luvut eivät kerro minullekaan mitään. Jonkin verran selasin nettiä ja selvittelin mikä olisi oikea koko omalle penikselle. Selvisi, että kun mittaa erektoituneen peniksen ympärysmitan ja jakaa sen piillä, eli esim. jos peniksen ympärysmitta on 13 cm, niin sen halkaisija on 13 cm / 3,14 = 4,14 cm (41,4 mm). Eli näin ollen 40 mm (tai pienempi) olisi aika passelin kokoinen penisrengas. Noh ihan sama. Kaalimadon penisrenkaat ovat 100% silikonia, eli melko joustavaa materiaalia. Väriltään neonvihreitä.

Muutaman viikon ajan sain näitä penisrenkaita testata ja olen suorastaan yllättynyt, kuinka paljon näistä on ollut hyötyä. Erektiot on olleet paljon kovempia ja pidempiä. Oma penis ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä ja suonikkaalta. Penisrenkaita kannattaa sovitella, kun penis on löysänä tai maksimissaan puolikovana. Penisrenkaat joustavat sen verran, että ne on melko helppo asentaa pakoilleen. Apuna voi käyttää esim. liukuvoidetta, tai olla käyttämättä. Se mikä tuntuu parhaimmalta. Penisrenkaita olen sovitellut eri tavoin. Olen huomannut, että parhaan tuloksen saa, kun asettaa kaikki neljä sukuelimiin kiinni. Isomman läpi voi laittaa sekä kivekset että peniksen. Toiseksi isomman voi laittaa kivesten ympärille ja loput kaksi peniksen ympärille. Tällä kokoonpanolla omat orgasmit on ollut niin voimakkaita, etten enää ole halunnut masturboida ilman penisrenkaita. Renkaita voi sovitella omaan penikseen ja kiveksiin omien mieltymysten mukaisesti. Esim. pelkästään kivesten ympärille tai pelkästään peniksen ympärille. Kokeilemalla varmasti selviää mikä kenellekin tuntuu parhaimmalta. Laskutoimitukset ei välttämättä ota huomioon omia tiukkuusmieltymyksiä. Jostain luin, että jenkeissä, jotkut ovat laittaneet penisrenkaita kondomin päälle varmistukseksi, ettei kondomi luiskahda paikoiltaan. En ole testannut tätä.

Kaalimadon penisrenkaat on kestäneet omassa säännöllisessä käytössä oikein hyvin. Penisrenkaita olen käyttänyt vain masturboinnissa. Seksissä toisen ihmisen ne varmasti toimivat vähintään yhtä hyvin, ellei vielä paremmin. Uskallan suositella kokeilemaan penisrenkaita yksin sekä yhdessä. Ehdottomasti hyvä lisä nautinnollisiin hetkiin.

Kirjoittanut: Doktor Kurious
Edellinen arvio: Simplicity - Caine Anaalivibraattori Seuraava arvio: Hot Octopuss - Pocket PULSE