Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

ME2 Probe

TESTIRAPORTTI

Testaajapariskunta testasi tätä sauvaa harness-valjaiden kanssa. Dildo sai kehuja riittävästä pituudestaan, jämäkkyydestään ja loistavasta muotoilustaan. Tämä tuote sopii naispareille ja peggingiin.

RuuhkavuodetPari M38 ja N35

Testiryhmässä kaivattiin lisää testaamista strap on -tuotteille mies-naisparin näkökulmasta, ja tällä kertaa testattavaksi valikoitui valjaat ja dildo eri valmistajilta. Kyseiset valjaat valittiin niiden muotoilun yhteensopivuuden vuoksi ME2 probe -dildon muotoilun kanssa. Ajatuksena oli tuoda tarkasteluun myös valjaita käyttävän naisen saama stimulaatio, joka pegging -arvosteluissa tahtoo yleensä helposti jäädä paitsioon.

ME2 Probe on joko vaginaaliseen tai anaalikäyttöön suunniteltu epäsymmetrisesti muotoiltu silikonidildo. Sen käyttö vaatii sopivan valjaan, joissa dildo tulee suoraan valjaan renkaan läpi iholle, eli niin sanottua takalevyä ei voi olla. Joissain valjaissa tämä levy on kiinnitetty siten että sen saa irti, mutta on syytä huomioida, että joissakin malleissa tämä ei ole mahdollista. Dildoa voidaan käyttää renkaiden kanssa, joiden koko on luokkaa 1,5 . 2.. Dildo on saumaton, sopivan jämäkkä ja hyvin laadukkaan tuntuinen. Pinta on samettinen, joten se vaatii aluksi hieman tavallista enemmän liukuvoidetta, mutta on hyvin miellyttävän tuntuinen. Materiaalin takia liukuvoiteeksi on syytä valita laadukas vesipohjainen liukuvoide. Parhaaksi meillä on kaikessa käytössä todettu niin kutsutut anaaliliukuvoiteet, joiden koostumus on tavallista vesipohjaista voidetta paksumpi. Dildon pää on pallomainen ja halkaisijaltaan suurimmillaan 4 cm. Vartta on noin 19 cm ja se on päätä huomattavasti ohuempi lukuun ottamatta tyveä, joka on lähellä pään halkaisijaa. Dildon kanta on erityisen leveä ja kolmiomainen. Kanta on ergonomisesti muotoiltu ja siinä oleva pidempi uloke painautuu naisen häpyalueelle. Tässä kohtaa valjaissa olevasta haarojen kautta kulkevasta remmistä on hyötyä, sillä se painaa uloketta tiukemmin paikoilleen. Kannan sisäpinta on vahvasti kuvioitu tuomaan stimulaatiota peittämälleen alueelle.

Dildon pää on muotoiltu siten että se stimuloisi mahdollisimman paljon eturauhasen tai G-pisteen aluetta. Varsi on kapeimmillaan heti pään jälkeen, jolloin paine todella kohdistuu juuri pään alueelle. Dildon jämäkkyys on iso plussa mutta liian jäykkä se ei ole. Pituutta sillä on eturauhasen aluetta tavoitellessa juuri sopivasti, jolloin ihan koko vartta ei tarvinnut käyttää. Dildon pään laittaminen sisään varsinkin anaaliin voi vaatia hieman lämmittelyä ja ainakin hyvän määrän liukuvoidetta, mutta pään mentyä sisään loppuosa seuraa jopa hieman liiankin vauhdilla. Kovin suurta venyttävää tunnetta tämä ei tarjoa, muuten kuin pään osalta, mutta sen tarjoama täsmällinen stimulaatio on omaa luokkaansa. Entäpäs sitten naisen stimulaatio? Materiaali tuntui miellyttävältä ihoa vasten ja juomut kiihottivat kivasti, joten nainenkin saa tämän lykkimisestä ekstrahupia. Ihan kliimaksiin ei näillä testikerroilla pelkällä dildolla päässyt, mutta esim. We vibe -vibraattori mahtuu väliin ja pysyy paikoillaan saattaen homman loppuun. Miehen osalta käyttökokemuksesta riittänee sanoa, että se tarjosi ensimmäiset ja toistaiseksi ainoat eturauhasorgasmit, joita kohdallemme on osunut. Pari-kolme tarkkaan ottaen ennen varsinaista laukeamista, joten kyseessä on yksinkertaisesti paras tähän tarkoitukseen suunnitelluista dildoista, joita me olemme toistaiseksi käyttäneet.

Plussat:

  • Laadukkaan oloinen ja sileä pinta.
  • Tarjoaa stimulaatiota molemmille.
  • Helppo työntää, kun varressa on tarpeeksi mittaa ja jämäkkyyttä.
  • Loistava muotoilu, varsinkin dildon päässä.
Miinukset:
  • Menevä lärpäkkä saattaa hiertää hieman.
Kenelle?
  • Jos sinulla on eturauhanen ja uskallat katsoa maailmaa eri kulmasta.
  • Peggingiin niin aloittelijoille kuin vähän kokeneemmillekin.
  • Niille, jotka ovat valmiita uusiin kokemuksiin.
Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Elegance - Exquisite Vibraattori Seuraava arvio: Oxballs - Screw'd masturbator