Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Kink - Power Wand Hieromalaite

TESTIRAPORTTI

Tällä laitteella hieroo, niin naisen kuin miehenkin huippuunsa! Testaajan sanoin; hyvä perusnuija, joka on ammattitaidolla tehty ja ei ole vain yöpöydän koriste tai kikattelun aihe, vaan ihan oikeaa käyttöä varten suunniteltu vehje.

ButterflyPari, N 41 v. M 46 v.

Kusti polki meille L-koon paketin, josta paljastui vertaansa vailla oleva, paksu ja järeä, leuat loksauttava, lähes 35cm järkäle, Kink-power wand hieromalaite!

Jo pakkauksen nähdessään, tietää pitävänsä hyppysissään laadukasta ja tehokasta tuotetta. Laite todella vimeistelty ja huippuunsa hiottu, tehopakkaus kovempaankin menoon. Säätöpainikkeet sulautuvat tyylikkäästi laitteen vartteen ja käyttöönotto helppoa, johto seinään ja ei muuta, kuin hieromaan!

Aluksi hieman jännitti, millaiset volyymit tällä mahtisauvalla saakaan aikaan, mutta Kink power kyllä yllätti positiivisesti, ottaen huomioo laitteen massiivisen koon.

Laitteen pää on miellyttävän pehmeä ja syntisen hyvännäköinen.

Laitteen piiiitkä johto mahdollistaa käytön eri puolilla huonetta, eri asennoissa, eikä kuitenkaan tunnu olevan tiellä. Ei siis turhauttavaa pistorasian etsintää tai rajoitettuja asentoja kesken sessioiden. Ja mikä parasta ei tarvitse pelätä pattereiden tai akun hyytymistä. Tästä iso plussa!

Laitteen hierova silikonipää iso, pienten alueiden täsmästimulointi ei tällä onnistu, mutta laite kyllä hieroo erogeenialueet paremmin kuin hyvin. Liukkarilla saa kaiken ilon irti! Isosta päästä myös hyötyä yhdynnän aikana. Laite hieroo molempia samaan aikaan, nautinnollisesti ja väsymättä, jopa 700 kierrosta/min. WAU!

Painoa laitteella toki on, muttemme kokeneet käytössä mitenkään raskaaksi käyttää, hyvin seurasi menossa mukana. Järkevästi sijoitetut volume/ohjelma painikkeet ja mattamainen pinta takasivat helpon käyttömukavuuden akrobaattisemmissakin asennoissa.

Tällä laitteella hieroo, niin naisen kuin miehenkin huippuunsa! Monipuoliset ohjelmat, joista löytyi molemmille lempparit. Tehoja riittää, vaikka pienelle kylälle. Klitoriksen hieronnassa pienemmätkin tehot riittävät takuuvarmaan orgasmiin, jotka tällä laitteella tulevatkin ns.puun takaa nopeasti. Mihinkään reikiin tätä ei edes alettu sovittamaan, sen verran reippaasti on kaverilla kokoa, mutta dildon kanssa samaan aikaan käytettynä loistava parivaljakko.

Kokeilimme myös perinteisten lihasten hierontaan, kuten olkapäille, mutta aika nopeasti sauva löysi tiensä jälleen ihan muihin hommiin :D

Käytössä laite lämpenee sopivasti, ei kuitenkaan pelota, että ylikuumenisi. Monipuolinen laite, jonka käyttöominaisuuksia saa vieläkin laajemmaksi erilaisilla vaihtopäillä!

Meillä tilaukseen menikin samantien Kink Cock stroker. Toivottavasti vaihtopäiden valikoima kasvaa vielä jatkossakin.

Plussat: + tehokas
+ monipuoliset ohjelmat
+ pitkä johto
+ laadukas&kestävä
+ yhdynnän aikana stimuloi molempia


Miinukset:
- isokokoinen
- painavahko
- jonkin verran lähtee ääntä

Kirjoittanut: Butterfly
AntaiaSinkku, nainen 43 v.

Riemastuin nähdessäni Kaalimadon valikoimissa Kink.comin uuden tuotesarjan - Kink on jo pitkään ollut maailman korkein standardi mitä järkevään, eettiseen ja osallistujiaan kunnioittavaan BDSM:ään tulee. Kornien ja laadultaan epätasaisten mukamas-kinkytuotteiden ja oikeasta BDSM:stä täysin pihalla olevan Fifty Shadesin luomien harhaluulojen aikakautena tämä on juuri sitä mitä erotiikan maailma tarvitsee!

Kink on sanfranciscolainen BDSM-aikuisviihteeseen erikoistuva Internet-firma joka myös levittää asiallista tietoutta kinkyilystä ja järjestää työpajoja, opetusvideoita ja seksibileitä videotuotantonsa ohessa. Kink.comin työntekijöistä 40% on naisia, suurin osa LGBT-ihmisiä ja firman periaatteisiin kuuluu työntekijöidensä kunnioittaminen, järjen käyttö ja heidän työsopimuksissaan on tiukat asiallisuussäännöt koskien mm. työntekijöiden itsemääräämisoikeutta (eli mm. työntekijän painostaminen jonkun tietyn aktin suorittamiseen on kiellettyä, ja työntekijä saa keskeyttää aktin ja vaikka koko session halutessaan). Kommunikaatio subin ja domin välillä on tärkeä painopiste. Joka videossa on pakko olla aluksi subin haastattelu, ja tämän suostumus akteihin pitää tulla selvästi julki; tämä kertoo siitä mistä nauttii ja mistä ei, ja mitä haluaisi itselleen tehtävän. Samoin joka videon lopussa on session jälkeinen loppuhaastattelu jossa dom vielä hoivaa subia (ns. aftercare) ja he keskustelevat siitä mikä sessiossa onnistui ja mikä ei.

Eli tämän vastuullisemmaksi ei BDSM mene; firmaa ohjaa joka asiallisen kinkyilijän tuntema "safe, sane and consensual" (turvallisuus, tervejärkisyys ja suostumus)-periaate. Tämä periaate on kirjattu myös heidän tuotepaketteihinsa, mikä on äärimmäisen tärkeää (koska ihmisillä on väärinkäsityksiä BDSM:ästä) ja tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta kun edes näen sitä painotettavan BDSM-tarvikkeiden pakkauksissa; tämänkin tuotteen paketista tämä käsite löytyy ja sen merkitys on myös selostettu selkeästi. Jo joten heti pakkausta katsellessa tietää että nyt on kyse alan ammattilaisista jotka tietävät mitä tekevät.

Elikkä Kink on siis nyttemmin alkanut valmistaa seksileluja koska tätä on heiltä kyselty paljon; tuotesarja on luotu yhteistyössä toisen pitkän linjan ammattilaisfirman, Doc Johnsonin kanssa joten tässä yhdistyy vuosikymmenten kokemus ja käytännön tieto siitä miten seksi, kinkykin sellainen, oikeasti toimii. Tätä on odotettu!

Power Wand-hieromanuija on uusi versio vanhasta tutusta, alunperin Hitachin yleishierontaan kehittämästä nuijasta josta tuli aikanaan kulttituote kun naiset huomasivat että miten huimia orgasmeja sillä pystyi saamaan kun siirsi hieronnan intiimialueille. Alunperin Kink.com käytti myös tätä Hitachin nuijaa videoissaan aina kun jollekulle piti antaa rajuja orgasmeja kuin laakista, mutta tässä on vihdoin heidän oma versionsa. Arvosteltuani pari vuotta sitten markkinoiden tehokkaimman vastaavan sauvan eli Doxyn nuijan, oli se luonnollisestikin tälle nuijalle hyvä vertailukohde--jotkut Kinkin nuijan ominaisuudet ovat parannuksia Doxyn nuijaan verrattuina, mutta toisaalta joissain puolin Kinkin nuija kuitenkin sille häviää.

Kinkin sauvassa on kahdeksan eri värinäasetusta, jotka eroavat toisistaan lähinnä pulssien pituuden suhteen. Painikkeita on kolme kappaletta: plussa, miinus ja värinä. Plussaa painamalla saa vekottimen päälle ja sillä saa myös vahvistettua kulloinkin valittua värinäohjelmaa, kun taas miinuksella saa vaimennettua värinäohjelman voimakkuutta. Pitkään painamalla, miinusnapilla saa sauvan myös pois päältä. Keskellä olevalla nappulalla saa vaihdettua värinäohjelmaa. Nappulat ovat simppeleitä ja niiden käyttötapa on helppo hoksata, mutta valitettavasti ne ovat aivan liian herkkiä: sauva menee todella helposti päälle tai vaihtaa ohjelmaa pelkällä hipaisulla. Esimerkiksi sängyllä lojuessaan saattaa vahingossa tuupata sauvaa ja se hurahtaa täysillä päälle, ja jo sauvan käteen ottamalla se voi vaihtaa ohjelmaa, ja juuri orgasmia lähestyttäessä sitä ei todellakaan halua sammuttaa tai vaihtaa ohjelmaa! Tämä oli kyllä harmi; tässä Doxy hakkaa Kinkyn sauvan vaikka värinäohjelmat ovatkin hyviä.

Tykkäsin erityisesti tasaisesta, voimakkaasta surinasta mutta myös siitä että sykkivät asetukset olivat todella voimakkaita ja imitoivat hyvin rakastajan hieraisuja, paremmin kuin mitä tavalliset hieromasauvat ihan jo mötikän painonkin ansiosta. Nämä olivat todella positiivinen yllätys; yleensä en näistä eri sykkeistä perusta mutta näillä jaksoi leikkiä koska ne peräti tuntuivatkin hyvältä eivätkä vain lähinnä huvittavilta kikoilta.

Plussaa annan roppakaupalla myöskin siitä että tämän kanssa ei tarvitse pelätä että patterit tai akku loppuisivat kesken pelehdinnän, taikka että johto ei riittäisi sänkyyn asti! Tässäkin on oikeasti välitetty käytännöllisyydestä eikä olla lähdetty turhia säästelemään piuhan pituudessa. Johto on näet reilut 3,5 metriä pitkä mikä hakkaa monen verkkovirtalelun naurettavan lyhyet johdot, myös Doxyn puolta lyhyemmän onnettoman johdon joka vaatii joko jatkojohtoa tai ei-niin-eroottista sängyllä vääntelehdintää jotta sitä voi edes käyttää. Tämän kanssa ei myöskään tarvitse ruveta adaptereita etsimään koska semmoinen tulee vekottimen mukana jo valmiiksi. Joskin kesti vähän aikaa hoksata että miten tämä jenkkiläisadapteri muuntui pohjoismaiseksi: töpseli laitetaan kiinni vaakasuoraan adaptor/protector-tekstin kohdalle ja toiselta puolelta taitetaan Europe-namiska ylös.

Perusnuijaksi tämän teho on hyvä, vaikken sanoisi että se pääsisi Doxyn huimalle tasolle mitä värinätehokkuuteen, fyysiseen voimaan ja niihin "pakotettuihin" orgasmeihin tulee. Sanoisin että tämä on kovimmillaan ehkä 65%-70% Doxyn tehosta, muttei mitenkään huono tämänkaltaisiin hommiin; tulevat ne orkut tälläkin. Doxy on huomattavasti painavampi, mikä auttaa luomaan nautinnollista painetta sukuelimille, kun Kinkin nuija taas on huomattavasti kevyempi. Toisaalta keveys on hyödyksi siinä etteivät kädet väsy ihan yhtä nopeasti kuin Doxyn raskasta metallivekotinta käytettäessä, mikä kannattaa ottaa huomioon jos on fibromyalgiaa, reumaa tms. käsivoimia rajoittavaa kremppaa kehissä.

Toisaalta ei-seksuaalisessa käytössä lihaskrampit laukeavat Doxyn vehkeellä nopeammin koska se on tehokkaampi, mutta tehoaapa Kink niihinkin, hieman hitaammin vain. Selkäjumin tai hartiasäryn helpottamiseksi valitsen itse nykyään mieluummin tämän Kinkin sauvan, koska venähtäneellä hartialla ei hirveästi huvita sitä painavaa Doxyn hilavitkutinta raahailla. Tosin Doxyn metallikuori eristää värinöitä paremmin niin etteivät ne säteile sauvasta käyttäjään, kun taas Kinkin nuijan värinät kulkeutuvat huomattavan vahvoina käteen ja käsivarteen, mikä myös itsessään rasittaa ja puuduttaa kättä ja hartiaa--joten on aika lailla vaikea päättää että kumpi on loppupelissä tässä suhteessa parempi.

Kun ensi kertaa näin tämän nuijan pään niin se vaikutti huomattavasti muita nuijia pienemmältä, joten ihmettelin sitä että miten sen kanssa voisi - valmistajan väitteen mukaisesti - sitten käyttää muihinkin sauvoihin soveltuvia lisäosia. Mutta hilpaisin yöpöydän laatikosta pari Doxyn kanssa käyttämääni lisäosaa ja yllätys yllätys, ne sopivatkin nuijan päälle aivan hyvin. Kyse lienee ollut siis jonkinkaltaisesta optisesta illuusiosta. Itse tykkään enemmän noin sormenlevyisestä paineesta joten mieluummin käytän lisäosien kanssa näitä isoja nuijia; tällöin ei koko pimppi puudu ja saa kohdistettua värinän juuri oikeaan pisteeseen. Tällaisia toivoisin lisää Kaalimadonkin valikoimaan, joten pidetään peukut pystyssä että niitä tulee lisää ettei tarvitse ulkomailta ostella.

Nuijan pää on nahan kaltaiseksi muotoiltu, ja tykkäsin tästä itse asiassa enemmän kuin täysin sileästä pinnasta; siinä oli parempi tuntuma eikä se kuitenkaan ollut liian epämukava, raapiva tai hiertävä kuten jotkut rajummat nypylät. Se oli yllättäen myös helpompi puhdistaa pölystä ja kissankarvoista koska ne eivät liimaantuneet samalla tavalla tähän keinonahkapintaan; ylipäätään tuntui että tässä on hygieniakin huomioitu, ja tästä kovasti plussaa. Samanlaista nahkapintaa olisin toivonut sauvan varteenkin, itse asiassa; liukkailla käsillä leikkiessä sen pito ei ole ihan maailman paras ja juuri tämänkin ansiosta noita nappuloita voi vahingossa tultua hipaistua vääriin aikoihin. Ehkä tätä pitäisikin käyttää nahkahanskojen kanssa...

Elikkä lopuksi voin kyllä sanoa että kiva vekotin; suosittelen lämpimästi. Toisaalta, jos haluat markkinoiden tehokkaimman ja rajuimman nuijan ja metsästät niitä "pakotettuja" orgasmeja, silloin kannattaa valita Doxy, mutta tämä hieman "keskivahvempi" nuija on käyttömukavuudeltaan erinomainen ja kyllä tälläkin niitä orgasmeja irtoaa, hieman lempeämmin vain. Laatutavaraa alusta loppuun! Tämä on hyvä perusnuija joka on ammattitaidolla tehty ja ei ole vain yöpöydän koriste tai kikattelun aihe, vaan ihan oikeaa käyttöä varten suunniteltu vehje. Kaua

Kirjoittanut: Antaia
Edellinen arvio: Gaia - Eco Vibraattori Seuraava arvio: Fun Factory - Stronic Surf pulsaattori