Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

ElectroShock - Metal Butt Plug

TESTIRAPORTTI

Molemmat miestestaajat kehuivat sähköimpulsseja antavaa anustappia. Sähköimpulssit voimistavat orgasmeja. Myös tuntopuutoksista tai lihasheikkouksista kärsivät ihmiset saavat niiden kautta aivan uudenlaisia tuntemuksia. Suosittelen lelua jokaiselle, joka haluaa kokeilla sähköimpulsseja osana masturbointia tai muuten vain kokeilunhaluisille! Tuote sopii sekä soolokäyttöön että pariskunnille.

CupidoMies 27 v.

Voi juku, nyt ollaan jännän äärellä! Tällä kertaa Kaalimadolta testiin saapui ElectroShockin valmistama Metal Butt Plug eli metallinen anustappi, johon voidaan johtaa sähköimpulsseja. Ensimmäistä kertaa pääsen testaamaan sisäisesti nautittavia sähköshokkeja, joten ennakko-odotukset tuotteen suhteen ovat lähinnä pelonsekaisia riemunkiljahduksia.

ElectroShockin Metal Butt Plug on kooltaan pienehkö ja aloittelijaystävällinen tappi. Tappi on 11 senttinen eli melko pitkä anustapiksi, mutta halkaisijaltaan se on vain 2,8cm paksuimmasta kohdasta. Materiaalina metalli on yllätys yllätys kovaa, mutta pinta on todella liukas ja se tuntuu hyvälle limakalvoja vasten. Metallisissa leluissa on myös se hyvä puoli, että ne varastoivat lämpöä hyvin ja lämmönsiirtyminen on nopeaa, joten tapin voi viilentää tai lämmittää ennen peppuun asettamista. Tapissa on pitkä kaulaosa, kaksi palluraa ja suippo kärki, joka helpottaa tapin asettamista. Sähköimpulsseja varten tappi yhdistetään johdolla mukana tulevaan kontrolliyksikköön, jossa on aiemmin testaamalleni ElectroShockin penisrenkaalle tuttuun tapaan neljä erilaista rytmiä. Sähköimpulssien rytmiä voidaan säätää viidelle eri nopeudelle ja tehonsäätö tapahtuu portaattomasti rullaamalla säätönappia. Tappi on helppo pestä käytön jälkeen hanan alla saippualla ja vedellä tai seksilelujen puhdistusaineella, kunhan virran kytkee pois ja irrottaa tapin kontrolliyksiköstä. Kontrolliyksikkö toimii kahdella AAA-paristolla, jotka tulevat mukana pakkauksessa.

Liukuvoide esille, tappi peppuun ja kohti uusia kokemuksia! Metallinen tappi sujahtaa vaivatta peppuun pienellä määrällä liukuvoidetta ilman lämmittelyä. Tappi tuntuu yllättävän hyvälle pepussa jo ilman sähköäkin, vaikka allekirjoittaneella on kokemusta huomattavasti isommistakin tapeista. Koska tappi on melko pitkä, yltää se mukavasti eturauhasen alueelle. Myös tapin viileys tuntuu todella hyvälle: tappi kerkesi viilentyä puolivahingossa melko kylmäksi ennen leikkejä. Edestakainen liike sisään ja ulos hieroo peppua kivasti palluroiden ansiosta. Liittäessä lelua kontrolliyksikköön antaa tuote pienen .varoitusshokin. kun johdon laittaa kiinni. Koska kyseessä on ensimmäinen peppuun otettava kokeilemani sähkölelu, lähden testaamaan sähköimpulsseja rauhalliseen tahtiin. Pienimmällä tehoasetuksella ei sähkövirtaa edes huomaa, mutta tehoa nostettaessa tuntuma tehostuu nopeasti. Pienellä ja keskisuurella teholla sähköimpulssit tuntuvat todella jännälle ja sitä tunnetta on vaikea kuvailla. Tunne on hieman samankaltainen kylmien väreiden kanssa, mutta se ei puistata kehoa. Tunnetta voisi myös verrata veren virtaamiseen pois raajoista ja raajojen .puutumiseen.. Jo melko pienellä teholla sähköimpulssit voimistavat orgasmiani huomattavasti ja laukeaminen tuntuu taivaallisen hyvälle. Nostettaessa tehoa sähköimpulssit tuntuvat ensin hieman kutittavan ja tärisevän tunteen sekoitukselta. Korkeammilla tehoilla tunne muuttuu nipistäväksi ja hieman kivuliaaksi. Laittaessani tehot täysille on tunne aluksi kivulias, mutta samalla masturboidessani tekovaginalla muuttuu tunne kivunsekaiseksi nautinnoksi, josta BDSM-henkiset ihmiset varmasti nauttivat. Aloittelijoille ja hieman vähemmän hulluille suosittelen kuuntelemaan oman kehon tuntemuksia, koska täydet tehot eivät varmasti sovellu kaikille.

Ensimmäisen kokeilun jälkeen ajattelin kokeilla tuotetta yksinään tavoitteena saada orgasmi ilman käsiä. Mainittakoon, että tapin asento ja se miten istut/seisot/makaat sängyllä vaikuttaa impulssien tuntumaan huomattavasti. Jos tapilla on selvä kontakti eturauhasen kanssa, tuntuvat sähköimpulssit voimakkaana jo paljon pienemmällä teholla. Tehojen kääntäminen täysille ja sen jälkeen asennon muuttaminen voi säikäyttää, jos tappi osuukin paremmin eturauhaseen asentoa muuttaessa. Kuten jo aiemmin mainitsin, maltillisuus ja oman kehon kuunteleminen on kaiken a ja o sähkölelujen kanssa. Eturauhasorgasmia yrittäessäni koitin löytää sopivia asetuksia ja asentoa, mitkä tuntuisivat parhaimmalle sellaisenaan. Lopulta päädyin makaamaan selälläni jalat suorina. Tapin asetuksina parhaimmille tuntuivat tärisevä asetus, kaikista nopeimpana impulssina ja lähes täydellä teholla. Näillä asetuksilla tunsin, kuinka sähkö sai penikseni värähtelemään (samankaltaisesti kuin juuri ennen laukeamista ja sen aikana) ja olo oli todella kiihottunut ja nautinnollinen, mutta en kyennyt saamaan orgasmia ilman käsiä. Lopulta kärsivällisyyteni petti ja pienellä runkkaamisella laukesin todella voimakkaasti.

ElectroShockin Metal Butt Plugia testatessani jäin hetkellisesti jopa koukkuun sähköimpulssien avittamaan orgasmiin, sillä taisin runkata vajaa kymmenen kertaa putkeen eli noin viikon verran .sähköavusteisesti.. Melko pienen kokonsa ansiosta tappi on todella helppo vain laittaa peppuun ja antaa sähkön tehdä tehtävänsä, toisin kuin isompien peppulelujen kanssa, jotka vaativat rauhallista lähestymistapaa ja lämmittelyä. Samoin jo pienillä tehoilla tapin kyky voimistaa orgasmia todella helposti ja sen luoma vahva hyvänolontunne koko kehossa ovat todella addiktoivia. Lopulta runkkuputkeni lelun kanssa katkesi siihen, kun paristot loppuivat ja jouduin tyytymään masturbointiin ilman sähköä.

Jos aikomuksena on käyttää sähköimpulsseja pitkään kerralla, suosittelen vaihtelemaan asetuksia kesken leikkien. Oma peppuni ainakin turtui yhteen asetukseen pitkissä sessioissa ja vaihtamalla asetusta sai lelusta taas enemmän irti pienemmillä tehoilla. Asetus .Auto. vaihtelee jatkuvasti kolmen muun asetuksen välillä, joten ainakin sen avulla voi nauttia sähköimpulsseista pitkänkin session verran. Sähköseksi kokonaisuutena on melko uusi tapa nauttia omasta seksuaalisuudesta ja voi kuulostaa aluksi pelottavalle, mutta mitään pelättävää siinä ei ole. Kun testasin aiemmin ElectroShockin penis-kivesrengas yhdistelmää, olin aluksi hieman skeptinen sähköimpulssien mahdollisuuksista antaa tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Metal Butt Plugin testaamisen jälkeen skeptisyys on hävinnyt täysin, koska ainakin itse sain todella paljon irti sähköimpulsseista eturauhaselle ja peppuun . varsinkin yhdistettynä normaaliin masturbaatioon tekovaginan kanssa. Saattaa olla, että allekirjoittanut jää vielä pahemman kerran sähköleluihin koukkuun.

Kokonaisuutena ElectroShockin Metal Butt Plug on erittäin onnistunut lelu sähköimpulssien maailmaan tutustuville henkilöille. Plussaa tuote saa sähköimpulssien tuomista uusista tuntemuksista, erittäin helposta tavasta vahvistaa orgasmia jokapäiväisessä masturboinnissa ja tapin hyvästä muotoilusta sekä materiaalista. Miinusta lelulle tulee sähköimpulssista, jonka tuote antaa aina johdon kytkettäessä (En ole varma voiko tältä edes välttyä sähkövirran luonteesta johtuen). Suosittelen lelua jokaiselle, joka haluaa kokeilla sähköimpulsseja osana masturbointia tai muuten vain kokeilunhaluisille! Tuote sopii sekä soolokäyttöön että pariskunnille.

Kirjoittanut: Cupido
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testiin saatiin jotain kutkuttavan erilaista. ElectroShock Metal Butt Plug, eli sähköimpulsseja antava Anustappi. Pelkkä nimi tuntuu jo melko hurjalta ja niin sähköiset seksivälineet vähän ovatkin. Aavistuksen jopa pelottavia mutta, kuitenkin jossain määrin kiihottavia.

Tuotteen paketointi on melko hillitty. Tappi on pakattu mustaan tyylikkääseen pahvipakkaukseen, jonka sisältä löytyy tappi johtoineen sekä kaukosäädin johon johto kiinnitetään. Käyttöohjetta ei tuotteessa ole, jota pidimme hieman ikävänä asiana. Hyvin yksinkertainen laite käyttää mutta silti ohje olisi kiva olla.

Itse tappi on metallista tehty, kuvasta poiketen tappi on hieman vaaleampi sellaista mustaa chromia, joka on todella tyylikäs. Tapin pohjassa on pieni sininen "timantti" joka jää söpösti ulkopuolelle pilkistämään kun tappi on pepussa. Kooltaan tappi on hyvin vaatimaton. Vain 11cm pitkä ja 2,8cm halkaisijaltaan, jolloin mitään hirveää venyttelyä ei tarvita vaan tapin saa melko vaivattomasti sisään. Metallipinta on äärimmäisen liukas voideltuna sekä muuttuu lämpimäksi, kun tappia on hetken pitänyt kädessä. Tapin muotoilu sekä koko on juuri sellaisia, että jopa aloittelija pääsee tätä aika vaivattomasti kokeilemaan.

Paketista löytyvä kaukosäädin tuntuu aika perus säätimeltä. Ei mikään kaikista laadukkain mitä meillä on ollut, muttei mikään halvin rimpulakaan. Kaukosäätimestä löytyy kaksi eri porttia johon voi liittää kaksikin sähköistä lelua yhtä aikaa jolloin laite nousee ihan uudelle tasolle. Päälle/pois nappi sekä näppäimiä eri ohjelmille, hyvin yksinkertainen ja johdonmukainen säädin kaikin puolin.

Koska meillä on ennestään kokemusta sähköleluista tiesimme suunnilleen mitä tapilta voi odottaa. Ensiksi sanoisimme, että sähkölelujen kanssa kannattaa käyttää sähköä johtavaa liukkaria, sillä se tehostaa impulsseja huomattavasti. Vesipohjainen käy kyllä mutta sähköä johtavalla tunne on paljon parempi.

Tapin ollessa melko siro on sen käyttö melko vaivatonta, vähän liukkaria johto ja paristot kiinni säätimeen ja rock on. Pienillä säädöillä voi sanoa, ettei juurikaan mitään tunnu, mutta isommalle säädettäessä alkaa pepussa tuntua merkilliselle. Tunne vaihtelee hirveästi riippuen ohjelmasta, pienestä kihelmöinnistä aina takovaan tai naputtavaan rytmiin.

Itse olen aina tykännyt naputtavasta rytmistä, joka saa sulkija lihaksen sekä välilihan alueen nytkähtelemään. Alkuun se saattaa jopa tuntua epämiellyttävältä mutta hetken päästä se yleensä alkaa tekemään pirun hyvää ja erektio on yleensä timantin kova, vaikka ei penikseen edes koskisi. Toinen hyvä konsti on painaa tappi peniksen vartta vasten, jolloin sähköimpulssit osuvat terskan alueelle, tämä taas tuntuu kuin tulisi välittömästi, vaikka sitä voi kestää hyvinkin pitkään. Sopii siis varsin hyvin vaikka partnerin kiusoitteluun.

Kaiken kaikkiaan aika hyvä perus sähkötappi. Varmasti jakaa mielipiteitä ihmisten kesken, joko tästä tykkää tai sitten ei, mutta sanoisin että jos olet esimerkiksi kokeillut jo väriseviä pepputappeja voisi tämä olla seuraava askel.

Jos sinulla on tuntopuutoksia, tai lihasheikkouksia genitaalialueilla suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan sähkötappia, sillä se voi auttaa löytämään ihan uusia tuntemuksia omasta kehosta, niin meillekin on käynyt.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Desire-seksipeli Seuraava arvio: Intiimi Rakkauskalenteri