Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SATISFYER MEN - HEAT VIBRATION

Satisfyerin lämpeävällä ominaisuudella varustettu miesten vibraattori sai kehuja syvästä värinästään. Toisen testaajan mielestä lämmin tunneli suorastaan imi peniksen itseensä. Hintansa väärti tuote miehen nautintoon. Ja plussat ladattavuudesta sekä vesitiiviydestä päälle.

KumitorviMies 30v,

Satisfyer tuotelinja haastaa uudella .Men Heat Vibration. lelullaan markkinoiden henkilökohtaista goljattia Cobra Libre II:sta ja onnistuu siinä yllättävän hyvin.

Ulkonäöllisesti vibraattori on erittäin Tyylikäs.

Mustaa mattana sekä kirkkaana, hopeaa, led nappeja, Loivia pehmeitä kaaria ja teräviä kulmia. Miltei pelkkä lieriö, mutta silti jotenkin niin kaukana.

Harvemmin tykästyn lelujen ulkonäköön, mutta niin mystinen ja tyylikäs tämä on, että melkein sen voisi hyllylle asettaa näytille.

Pelkkä koriste vibration tosin ei ole, vaan hyväilee se penistäsi kymmenellä eri variaatiolla ja seitsemällä voimakkuudella.

Itse kuulun ryhmään, jota ei kiinnosta, vaikka lelu tärisisi "Motörheadin - Ace Of Spades" tahtiin vaan tasainen tärinä, jota voin voimistaa ja pienentää olon mukaan on se oikea tapa.

Ilokseni voin sanoa, että vibration tämä tekee mallikkaasti. Värinä muotoja vaihdetaan lyhyesti power nappia painamalla, joten moodi ei vahingossa vaihdu voimakkuuksia vaihtaessa.

Voimakkuuksillekin on omat -/+ napit, eikä kaikkia tarvitse käydä läpi yhdellä napilla.

Tärinän lisäksi lelu myös lämpiää.

Vibration on pieni tuote ilman "lihaa", joten se lämpiää sekunneissa käytön alettua ilman lämpövastuksiakin, mutta onhan se hauska idea.

Ohjekirjan mukaan nappia painettaessa, tunneli lämpiää 40c:n ja kyllähän se lämpiääkin, ei tosin koko matkalta vaan tunnelin päästä, joten terskan pää saa pientä lisähuomiota.

Satisfyer ei ole kuitenkaan lisännyt nollaa hinnan perään tämän ominaisuuden takia, vaan on se vain kiva lisä. Tästä isot pisteet firmalle.

Vibrationia noin kuukauden aktiivisesti käyttäen ja vertaillen muihin samantyyppisiin leluihin on helppoa sanoa, että tärinä ei ole niin tarkasti kohdistettu frenulumiin, kuin muissa tuotteissa.

Tämän takia orgasmin saaminen kestää allekirjoittaneella kauemmin, joka ei aina ole aina paha asia. Lisäksi orgasmin jälkeinen jatkaminen on helpompaa.

Tärinä on hyvin pehmeää ja tuntuu koko lelun pohjan matkalta. Vibration onkin syvin kategoriassaan ainakin oman tietoni perusteella, tunneli on huimat 75mm pitkä, joka mahdollistaa enemmän kuin pelkän terskan hyväilyn ja jopa handsfree kokemuksen oikeassa asennossa.

Vesitiiviin kotelonsa ansiosta jälkipesu on naurettavan helppoa ja umpikoppaisen suunnittelun ansiosta ei laukeamisen suuntaakaan tarvitse miettiä.

Satisfyer - Men Heat Vibration ei ole Cobra Libre II, mutta puolet halvempana tuotteena sen ei tarvitsekaan olla ja muotoilun puolesta on se jopa parempi.

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Tällä kerralla postilaatikosta tupsahti testattavaksi Satisfyer-vibraattori. Olemme aikaisemmin saaneet samaan sarjaan kuuluvan vempeleen, joten tiesimme suunnilleen mitä tämän laitteen kanssa kuuluu tehdä. Pikaisten käyttöohjeiden ja Kaalimadon sivuilta löytyvän infon luvun jälkeen otimme laitteen käytännön testeihin.

Ulkomuodoltaan Satisfyer-vibraattori on kouraan sopiva kapistus, jossa on silikonista valmistettu tunneli. Pieniä riemunkiljahduksia aiheutti vibraattorissa oleva lämmitys-toiminto, jolla tunnelin saa kädenlämpöiseksi. Vibraattorissa on eri toiminnot helposti käytettävissä ja niitä on paljon! Kun moottorista saa irti kymmenen erilaista toimintoa seitsemällä eri voimakkuudella, löytyy jokaiselle varmasti se sopivin ohjelma ja voimakkuustaso.

Ei muuta kuin kulli sisään lämpimään tunneliin. Vibraattori yllätti meidät positiivisesti. Tunneliin muodostui kunnon alipaine joka suorastaan imi kullin kuumaan tunneliin. Meillä vibraattori oli käytössä esileikkinä mutta myös sooloseksissä. Kummassakin hommassa vibraattori toimii hyvin. Negatiivisena sanasena voi todeta tunnelin olevan vähän liian lyhyt (7,5cm) kalulle. Voi mitkä tuntemukset ois olleet jos tunneli olisi ollut muutaman sentin pidempi!

Kätevää vibraattorissa on sen vedenkestävyys ja helppous lataamisessa. Vibraattorin voi ottaa mukaan, vaikka suihkuun ja lataaminenkin sujuu helposti magneettinapojen avulla. Tämä vibraattori on varmasti hintansa väärti ja pesee mennen tullen aiemmin testaamamme saman sarjan vibraattorin. Ehdottomasti parasta tässä vibrassa on sen lämmin sisus ja alipaineen muodostaminen, jotka yhdessä vibran kanssa muodostavat lyömättömän ja orgastisen kombinaation.

Jatkoon!Edellinen arvio: Fun Factory - Manta vibraattori Seuraava arvio: Satisfyer Partner - Multifun 2


Satisfyer Men - Heat Vibration
5990

Satisfyer Men - Heat Vibration

Satisfyer Men Heat Vibration on tyylikäs leikkikaveri jossa on kaikki mitä toivoa voi: miehekäs ulkoasu, valtaava määrä erilaisia värinöitä sekä lämpenevä ominaisuus. Huippulaadukas masturbaattori jolla teet kaverisikin kateelliseksi!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.