Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer Partner - Multifun 2

TESTIRAPORTTI

Tämä vibraattori tuo nimensä mukaisesi monipuolista nautintoa sooloiluun ja parin yhteiseen hetkeen. Lopputulemana oli tietenkin orgasmi ja positiivinen kokemus. Tätä välinettä voi käyttää hyvin monilla tavoilla, juuri sellaisilla kuin se itselle ja/tai kumppanille sopii.

PeppufantasiaaN30v

Mahtavaa, uusi vibraattori! Ja ei mikä tahansa, vaan tämä on tarkoitettu naisille, miehille ja pareille käyttöön. Saanko esitellä Multifun 2!! Nimi ei ole ehkä se kaikista mielikuvituksellisin, mutta toisaalta se kertoo oleellisen asian lelun käyttömahdollisuuksista. Aivan kuin toiveisiini olisi vastattu. Mielessäni on pyörinyt viime aikoina apuväline, joka toisi lisänautintoa päällä olemiseen. Rakastan ratsastaa miehen päällä, mutta ikäväkseni se asento ei aina jokaisen orin kyydissä vain stimuloi tarpeeksi muuten niin herkkiä paikkojani.

Paketti on hempeän vaaleanpunaisen väreissä ja siitä näkee kuvin ja tekstein hyvin nopeasti kaiken olennaisen. Paketin takapuolelta löytyy selkeät kuvat 13 tavasta nautiskella lelusta. Kuvien yläpuolella tekstissä lupaillaan nautiskelua yli 14 erilaisella tavalla. Alimmaisena on kolme kuvaa juuri siitä, mistä olin eniten kiinnostunut tällä hetkellä...ratsastamisesta. Kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa. Tällä lelulla voi nautiskella laittamalla sen penisrenkaan tavoin peniksen ja pallien ympärille, hieroa klitorista ja välilihaa, antaa lisänautintoa seksiin ja jopa stimuloida nännejä nänninipistimien tapaan.

Käyn vielä ennen testiosuutta läpi perustiedot. Vibraattorissa on kaksi kärkeä ja kantaosa. Muoto muistuttaa U-kirjainta, jossa kärjet kohtaavat ja ovat lähes kiinni toisissaan. Siinä on kolme moottoria. Kärjissä värisevät moottorit ja laitteen kannassa oleva moottori. Kärjen moottorit ja kannan moottorin saa päälle samaan aikaan tai eri aikaan. Sekä kärjen moottoreissa sekä kannan moottorissa on 10 erilaista värinätoimintoa. Siitä jokainen voikin sitten lähteä hakemaan sitä nautinnollisinta komboa. Jokainen nopea matikkapää varmasti laskee, että siinä on tosiaan 100 erilaista yhdistelmää kokeiltavana. Itse en edelleenkään ole monien erilaisten värinäohjelmien fani, mutta lupaan antaa jälleen mahdollisuuden.

Materiaali on luonnollisesti silikonia ja vibraattori on n.13 senttiä pitkä ja leveimmästä kohdasta 7 senttiä leveä. Moottorit menevät päälle ja poispäältä, kun painaa käynnistysnappia (niitä on kaksi) parin sekunnin ajan. Laite ladataan helposti USB-kaapelilla. Lelu on myös vesitiivis.

Testailin vibraattoria soolona ja miehen kanssa. Sooloillen kokeilin vibraattorin kumpaakin päätä (tai siis kaikkia mahdollisia osia siitä XD). Leikin aluksi kärkien vibroilla klitoriksen ympäriltä. Täytyypä tähän kohtaan mainita, että vibrasta oli helppoa pitää kiinni, koska kantaosa on kuin kahva. Klitorikseen osuessa vibra tuntui jopa liian kovalta, mutta liukkari teki kosketuksesta pehmeämmän. Kokeilin kannan vibraa. Kannassa on laajempi värinäalue kuin kärjissä, mutta sen vibran teho ei meinannut oikein riittää loppuun asti. Olen ehkä hiukan voimakkaamman moottori nautiskelija. Vibrasta ei ainakaan tullut häiritsevän kovaa ääntä. Loppuun asti tälläkin vaaleanpunaisella ihanuudella kuitenkin pääsi.

Kokeilin Multifunia myös mieheen ja miehen kanssa. Vibra pysyi paikoillaan selkeästi paremmin, kun läpi ujutettiin vielä pallitkin. Älä unohda liukkaria, kun asettelet vibraattoria miehen kalleuksien ympärille. Täysin penisrenkaasta se ei mennyt, mutta moottorit kutittelivat kivasti miehen paikkoja. Erityisesti kanssani kokeilemassa oleva mies kuitenkin piti siitä, kun vibraattorilla hieroi välilihan aluetta (ja suuhoitoa tietysti samalla;)). Seksiä harrastaessamme vibraattorilla oli helppoa hieroa kokonsa ja muotonsa vuoksi samalla klitoristani. Ratsastamiselle odotin kaikista eniten lisänautintoa ja sitä sai, kun laitteeseen tottui ja löysi oikean asennon. Aluksi ei ollut hirveän helppoa löytää sopivaa asentoa, vaan vibra tuntui olevan tiellä, mutta oikean kohdan löydettyä se antoi kivaa lisäpotkua päällä olemiseen. Jatketaan harjoituksia siis.

Jos monipuolinen vibraattori kiinnostaa, niin tämä on potentiaalinen vaihtoehto sinulle, hänelle ja teille.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
MarieNainen 23 mies 50

Satisfyer partner MULTIFUN (!!) 2 kaltaiset pariskunnille tarkoitetut lelut ovat kyllä aina yksi suuri seikkailu outojen asentojen ja .tuntuuko tää sulla missään?..Ei, pitäiskö?. maailmaan. Tällä kertaa pisteet satisfyerille kotiin siitä, että laite oli selvästi suunniteltu sekä naisille ETTÄ miehille, eikä tavalliseen tapaan molemmille . lue: nainen nauttii ja miehen pitäisi saada kaikki tyydytys naisen tyydytyksestä.

Satisfyer toimii sekä soolo- että yhteishetkiin, joskin seksin tempo on pidettävä laitteen kanssa rennossa lovemaking moodissa. Tämä vie hieman maun seksistä omalla kohdalla, jos seksin spontaaniutta ja jännittäviä käänteitä joudutaan varomaan seksilelun tähden. Pärähtävät moottorit ovat kylläkin mieleisiä ja niillä saa hakemisen kyllä varmasti tuntuman! ---naiselle ainakin. Mies rupesi kutsumaan laitetta kutituskoneeksi (henkinen ikä on jäänyt sakkolihan puolelle), eikä ainakaan itse siitä varsinaisesti innostunut. Satisfyer onkin jäänyt omiin soolohetkiin, sillä klitoriksen kiihotukseen laitteen .päät. ovat enemmän kuin täydellisiä!

Itse sanoisin laitteen kohderyhmään osuvan vaniljaseksin ystävät, jotka kaipaavat vain hieman uutta potkua rutiineihin.

Kirjoittanut: Marie
Edellinen arvio: Satisfyer Men - Heat Vibration Seuraava arvio: Zero Tolerance - Twisted Rimmer