Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Elegance - Posh Vibraattori

TESTIRAPORTTI

Varrestaan lämpeävä vibraattori sai testiryhmäläiset ihastumaan itseensä. Voimakas, F1 -tason moottori ja varren lämpö tuntuivat molemmista testaajista erittäin hyvältä. Plussaa saivat myös ladattavuus ja vesitiiviys.

TulikettuPari, N42 v.

Melko jännittävää avata paketti, joka on juuri haettu postista. Hmm, siellä on varmaan jotain isoa. Äkkiä paketti auki ja sieltä paljastuu dildo. Tai vibraattori oikeastaan. Pakkauksesta selviää, että kyseinen sauva on lämpiävää mallia.

Ohjeet ovat vähän niukat, mutta kyllä niillä pärjää. Ensimmäisellä kerralla oltiin hätäisiä, laitteen pitää antaa lämmetä 3-4 minuuttia ennen käyttöä. Ihan hyvältä tuntui pelkkänä vibranakin, ilman lämpöä.

Toisella kertaa osasin jo lämmittää tämän kivan kaverin ja aika mukavaltahan se lämpö tuntuu! Oikeastaan en dildona juurikaan tuntenut eroa, mutta kun kiusoittelin ilman kokonaan sisään laittoa, niin lämpö oli tosi kiihottavan tuntuista. Ja onnistui hyvin myös olemaan lämmikkeenä samalla kun mies työnteli omaansa sisälleni. Ja vibra laitteessa on todella mukavan voimakas!

Kirjoittanut: Tulikettu
RuuhkavuodetPari M38 ja N35

Tällä kertaa paketista paljastui melko peruskapulan näköinen, kaarevasti muotoiltu vibraattori. Toinen pää oli kultainen ja varsi punaista silikonia. Viimeistely kullatun pään ja silikonin rajapinnassa oli aavistuksen viimeistelemätön. F1-teknologialla varusteltu moottori herätti mielenkiintoni, samoin kuin lämmitys, jota ei aiemmissa leluissani ole ollut. Muutamassa minuutissa käynnistämisen jälkeen sauva tuntui käteen lämpimältä. Alapäähän vietynä sauvan lämmitys pääsi oikeuksiinsa, sillä missään vaiheessa kokeiluita sauva ei alkanut tuntumaan muoviselta, vaan silikoni tuntui lämpimän pehmoiselta ja sulavasti liikkuvalta, eikä liukuvoidettakaan ollut pakko lisätä. Kaarevan muodon luvattiin stimuloivan hyvin g-pistettä, mutta olen kyllä siihen tarkoitukseen paremman muotoisia välineitä tavannut.

Kullatussa päässä oli ohjaamiseen viisi nappulaa. Keskeltä sauva lähti käyntiin, lämmitys lähti päälle yhdestä, värinä toisesta ja sivulla olevilla nappuloilla säädeltiin nopeutta. Suuri määrä nappuloita teki ohjaamisen hieman hankalaksi, piti kesken meiningin muistella, että mikäs nappi se nyt mitäkin teki. Ohjelmia oli kymmenen erilaista, osa lähinnä huvittavia, osa taas varsin kutkuttavia. Jokaiseen makuun löytynee siis sopiva.

Parasta sauvassa on ehdottomasti viime vuosina uutena tullut, suureellisesti nimetty, mutta lupauksensa pitävä, F1-tason moottori. Kaukana menneisyydessä ovat epätasaisesti pyörivät ja kuumenevat patterisyöpöt vibraattorit tähän nykytekniikkaan verrattuna. Käynti on tasainen, ääni siedettävän tasoinen ja ennen kaikkea tehoja löytyy myös kovaa kyytiä tarvitsevalle. Ihanaa, kun ei tarvitse pelätä kierrosten loppuvan kesken! Akun luvattiin kestävän tunnin, mutta kyllä se kesti ilman hyytymisen merkkejä pitkälti toista tuntia. Lataus sujuu usb-piuhalla, joka on helppo saada paikalleen voimakkaan magneetin ansioista. Nyt viimeistään kannattaa päivittää vibraattorisi uudelle vuosikymmenelle, nimittäin tämä on laatupeli!

Plussat:
-Lämmitys saa vibraattorin tuntumaan iholla todella miellyttävältä
-Helppo puhdistaa, vesitiivis, ei onkaloita
-Helppo ladata mukana tulevalla usb-kaapelilla
-uuden sukupolven F1-moottori on taatusti tehokas

Miinukset:
-Punainen väri ei ehkä se nätein (mustakin on saatavilla)
-Ohjaus ei yksinkertaisinta usean nappulan takia
-Pieni viimeistelyn puute muovin ja silikonin rajapinnassa (en tiedä oliko vain tämä kappale)
-Tämän pelin kanssa saattaa vierähtää vaikka koko ilta

Kirjoittanut: Ruuhkavuodet
Edellinen arvio: Elegance - Dreamy Klitoriskiihotin Seuraava arvio: Satisfyer - Power Ring