Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Kaalimato Joulukalenteri on nyt saatavilla - hinta vain 139 euroa.  

Adam & Eve - Rabbit Vibraattori

TESTIRAPORTTI

Ladattava "rabbit" -vibraattori testattiin kahden testaajan voimin ja se sai kahdenlaista palautetta. Toinen testaajista antoi sauvalle erittäin positiivisen arvion, kun taas toinen testaajista koki, ettei sauva ole tehty hänen anatomialleen. Lue arviot, niin tiedät enemmän.

NeitseellinenSinkku, N 21V

Sain tällä kerralla testattavakseni itselle äärimmäisen tutun näköisen klassikko kultti tuotteen, joka itselleni tuli tutuksi jo aikoinaan nuorena katsellessani Sex and the City- sarjaa, jossa naiset hullaantuivat rabbit vibraattorista! Ihan alkuperäistä en saanut, mutta lähin mahdollinen, joka on updatetettu, eli Adam & Eve Rabbit vibraattorin.

Tuote on jelly materiaalista valmistettu tupla stimulaattori, jossa on medium paksuinen peniksen muotoinen dildo sisäiseen stimulaatioon, dildossa on juomuja ja sen pää tekee rotaatio liikettä ja dildon varressa on pyörivät helmet. Klitoriksen stimulaatioon on jäniksen muotoinen jelly vibraattori. Vibran muovisessa varressa on tuotteen säädin, joka näyttää aluksi melko monimutkaiselta mutta testailun jälkeen opin säätämään dildon pään rotaatiota, helmien rotaatio nopeutta ja suuntaa sekä vibraattorin osuutta erikseen (eri voimakkuudet ja rytmitykset) melko vaivattomasti!

Adam & Eve rabbit vibraattori on ladattava tuote, joten paristoista ei tarvinnut huolehtia.

Mutta kaiken kaikkiaan tämä kultti tuote kaikkine hilavitkuttimineen ei ihan sykähdyttänyt minua eikä vulvaani. Juu, sain herkkänä ihmisenä orgasmin mutta jotenkin tuote ei vaan ollut ihan tarpeeksi, ei tarpeeksi voimakas, ei tarpeeksi hiljainen, ei tarpeeksi tajunnanräjäyttävä. Ja lisäksi Jelly materiaali hieman ärsytti omaa vulvaani, joten käytin jatkossa liukkaritonta kondomia tuotteen kanssa, jolla vältyin iho ärsytyksen seuraavilla testikerroilla! Rotaatio helmet tuntuivat äärimmäisen kevyesti, pyörivä/heiluva pää kiusoitteli just ja just, mutta jänis vibraattori oli kyllä mukavan voimakas.

Kaiken kaikkiaan sain itseni lämmiteltyä tuotteella, se oli ihana alkuruoka seuraaville leluille. Mutta yksinään käytettynä jäin nälkäiseksi.

En halua lytätä tuotetta. Se ei toiminut minulla ja minun vartalolleni, mutta olen silti iloinen, että omistan seksilelujen kuuluisan klassikon!

Kirjoittanut: Neitseellinen
TulikettuPari, N42 v.

Paketissa laite näytti houkuttelevalta, mutta laatikkoa avatessa laitteen koko oli pieni pettymys, se näytti vähän pieneltä. Yllätys olikin melkoinen, kun Mr Rabbit pääsi koloonsa! Koolla ei todellakaan ollut enää mitään merkitystä, niin hyvältä se tuntui! Nopeuden voi säätää itselle sopivaksi ja käyttö oli todella helppoa, jänis toimi kuin itsestään saaden nautinnon huipun kestämään ihanan kauan.

Erityisen kiva tämä pupunen oli, kun mies tuli takaapäin ja antoi samalla pupulla lisänautintoa klitorikselle. Meinasi lähteä taju nautinnosta ja mieskin taisi yllättyä pupun tehosta, kun sai toisen osapuolen huutamaan, voihkimaan ja laukeamaan erityisen voimakkaasti.

Voin suositella tätä pupua lämpimästi kaikille, jotka haluavat nauttia seksistä "vähän enemmän".

Kirjoittanut: Tulikettu
Edellinen arvio: Zumio - X täsmäkiihotin Seuraava arvio: Fleshlight - FleshSkins Grip Blue Ice