Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
TESTIRAPORTTI

LE WAND - HIEROMALAITE

Ladattava Le Wand - sauva ja siihen sopiva Ripple lisäosa saivat testaajalta erittäin positiivista palautetta. Le wandin värinä oli ihan omaa luokkaansa ja niin olivat orgasmitkin. Testaajamme suosittelee Le Wandia myös tuntopuutoksista kärsiville henkilöille, joilla ejakulaatio perinteisin konstein tuntuu vaikealta.

FreeWheelersPari, Liikuntavammainen m31, n30

Hei vain kaikille, Taas saapui kaalimadolta testattavaa. Tällä kertaa meille hyvin tärkeä väline nimittäin Le Wand hieromalaite sekä Riple lisäosa. Tärkeä väline siinä mielessä, että olemme "magic wand" hieromalaitteiden suurkuluttaja. Meillä on ollut lukematon määrä, erilaisia tämän tyypin hieromalaitteita, sillä käytämme niitä todella usein. Yleensä emme välitä akkukäyttöisistä hieromalaitteista, sillä niissä harvoin riittää teho ja olemmekin yleensä käyttäneet johdollisia malleja, joka tuo sängyssä touhuiluun omat haasteensa.

Le Wand saapuu kartonkisessa rasiassa, ja jo pelkästään rasian painosta tuntee, että sisään on pakattu muutakin kuin ilmaa. Sisältä löytyy hieromalaite, laturia, ohjetta, silikoninen vaihtopää, sekä kerrankin kunnollinen säilytyspussi, joka kestää käyttöä. Le wand on kädessä todella jämäkän tuntuinen ja jopa painava, mutta ei huonolla tavalla. Tuntuu kuin pitelisi kaulinta kädessä. Yleisilmeeltään hyvin laadukas, ei ritise eikä ratise. Jämäkkä varsi ja silikoninen hieromapää tuntuvat silkkisen pehmeältä. Pää on hieman taipuisa, kuten muissakin vastaavissa hieromalaitteissa.

Ohjekirja löytyy kaikilla yleisillä kielillä, tosin tämä on sen verran yksinkertainen toiminnaltaan, ettei ohjetta varsinaisesti edes tarvitsisi. Kunnollinen lataus ennen käyttöä sekä pesuohjeet ovat ne tärkeimmät.

Ladattuamme Le Wandin oli aika koittaa hieromalaitetta käytännössä. Yllätyimme todella, kuinka hyvin tästä löytyy potkua ollakseen akkukäyttöinen. Vastaavaa tehoa olemme tottuneet näkemään johdollisissa malleissa, mutta emme koskaan akullisissa versioissa. Tästä lähtien voi johdolliset laittaa sivuun, on tämä sen verran tehokas.

Laitetta on helppo ja yksinkertainen käyttää. Plus ja miinus nappula sekä ohjelma painike eikä mitään turhaa. Kaikenlaisia värinäohjelmia myös löytyy joka makuun, mutta mielestämme tasainen värinä on paras, stimuloipa sitten klitorista tai penistä. Järisyttävän orgasmin saa 5 minuutissa, eikä laitetta tarvitse edes laittaa täysille.

Yhdynnän aikana käytettäessä kauniimpi osapuoli kiemurteli ja tärisi vielä vartin orgasmin jälkeen ja peniksen varteen painettaessa tuntui kuin koko terska olisi poksahtanut.

Le wandin mukana tullut juomutettu silikoni päälle emme keksineet käytännön hyötyä. Toki joku voi siitä nauttia, mutta me pidimme pehmeän-sileästä silikoni päästä. Kiva lisä kuitenkin.

Ripple lisäosakin tuli toki testattua. Ripple on myös täysin silikonista valmistettu lisäpää Le Wandiin. Se on jämäkkä, mutta kuitenkin joustava ja ollen samalla pehmeä. Yleensä lisäosat ovat olleet vähän turhia hieromalaitteissa. Lähinnä tämä on johtunut siitä, että meillä olleet lisäpäät ovat olleet melko huonolaatuisia, eivätkä ole sopineet kovin tiukasti hieromapäähän. Ripple on hyvin tiukka laittaa paikalleen Le wandiin, mutta juuri siitä syystä värinä kulkeutuukin koko Ripplen varteen ja aina päähän saakka. Ripplen ollessa Le wandissa värisee koko kokonaisuus hyvin. Se painaa hyvin pillun etupuolelle samalla kuin ulkona oleva hieromapää hieroo klitorista. Ripple/Lewand yhdistelmää on ehkä vähän hankala liikutella. Toki se onnistuu, mutta parempi antaa olla paikallaan. Ripple on herkullinen Le Wandin lisäosa ja se tekee kaikki rabbit yms vibraattorit turhiksi, sillä Le wandin värinä on ihan omaa luokkaansa ja niin ovat orgasmitkin.

Huolto ja puhdistus Le Wandissa on helppoa. Vaikka laite ei ole täysin vesitiivis on se roiskevedeltä suojattu, joten kostealla liinalla kaikki touhuilussa tulleet roiskeet saa helposti pyyhittyä pois. Kunnon suojapussi takaa, että laturit ja hieromalaitteet pysyy siististi yhdessä paikassa, eikä pyöri lelulaatikon pohjalla.

Magic Wand -tyyppiset hieromalaitteet ovat aina olleet suosikkejamme lähinnä niiden monikäyttöisyyden takia. Nyt markkinoilla on laadukas, akulla toimiva laite, joka todella pärjää johdollisille versioille. Lisäosilla saa lisää monipuolisuutta, vaikka jo pelkästään pelkällä hieromalaitteellakin pääsee kuuhun ja takaisin.

Tuntopuutoksista kärsiville vammaisille vielä tahtoisimme sanoa, että Le wandia kannattaa kokeilla varsinkin, jos ejakulaatio perinteisin konstein tuntuu vaikealta. Markkinoilla on tähän tarkoitettuja lääketieteellisiä vibraattoreja mutta Le Wand on hinnaltaan vain murto osa näiden hinnasta ja siksi sitä kannattaa koittaa. Meillä on nimittäin kokemusta niistäkin ja voidaan sanoa, että Le Wandilla pääsee ihan samaan lopputulokseen.Edellinen arvio: Hot Octopuss - JETT Seuraava arvio: Zero Tolerance - Perfect Stroke Vagina


Le Wand - Hieromalaite
19900

Le Wand - Hieromalaite

Le Wand on todellinen luksusluokan hieromalaite! Tämä lahjaksikin sopiva, silmiähivelevän kaunis wand-sauva tarjoaa ylellistä laatua ja tehoa sitä vaativille.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Le Wand - Lisäosa, Ripple


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv