Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
Kaalimato.com toimii normaalisti - tilaukset liikkuvat totutulla nopeudella! Lue lisää täältä.
TESTIRAPORTTI

WOMANIZER - DUO

Womanizer Duo sai testikierroksellaan uuden nimen: Jumalattarien lahja naisille! Tämä täydellinen laite käytännössä pakottaa saamaan orgasmin sekä tulemaan uudestaan ja uudestaan. "Tässä laitteessa on kaikki mitä nainen tarvitsee taivaalliseen orgasmiin."

PeppufantasiaaN30v,

Paketti oli epäilyttävän painava. Ajattelin (ehkä toivoin), että siellä on monsteri dildo, mutta sieltä löytyikin jotain vielä parempaa: Womanizer Duo! Aluksi musta mötikkä ei tehnyt vaikutusta, mutta vain sen takia, etten ensin ymmärtänyt mistä oli kyse. Ystäväni sanoja lainatakseni, jos Satisfyer on jumalten lahja naiselle, niin en tiedä, miten tätä ihanuutta kuvaisi. Tässä laitteessa on kaikki mitä nainen tarvitsee taivaalliseen orgasmiin.

Womanizerissa on kaksi osaa: Klitorikseen asetettava osa, joka imee klitorista itseensä päin ja samalla stimuloi sitä paineaaltojen avulla. Sen alapuolella on kaareva ja taipuisa vibraattori sisään työnnettäväksi. Klitorista imevässä osassa on 12 eri voimakkuutta ja vibraattoriosassa 10 eri värinäohjelmaa 12:sta eri voimakkuudella. Laitteessa on on/off napit sekä voimakkuuden ja värinäohjelmien napit selkeästi näkyvillä. Paketissa on mukana magneettipäinen USB-kaapeli. Se on vesitiivis ja materiaalina käytetty mustaa silikonia. Kooltaan se on 20,5 cm ja vibraattorin käyttöpituus on 12 cm ja paksuus 2,4-3,5 cm.

Womanizer käytännössä pakottaa tulemaan uudestaan ja uudestaan. Se imee mukanaan. Tehojen kanssa kannattaa aluksi olla maltillinen, mutta kun menoon tottuu, niin antaa surrutella vaan täysillä.

Itse saan voimakkaimmat orgasmit, kun sisälleni työnnetään kullia tai dildoa ja samalla jollain surrutellaan klitorista. Womanizer vie toimivan kombon vielä pidemmälle. Koska Womanizerin varsipää PYSYY ja VÄRISEE sisällä, samalla kun toinen osa imee klitorista aiheuttaa niin valtavan paineen, että se tuntuu kovimmilla tehoilla jopa ihanan väkivaltaiselta ( vain ja ainoastaan nautinnollisessa mielessä). Se käytännössä pakottaa tulemaan. Uskalla pitää se sisällä ja antaa tulla uudestaan ja uudestaan. Etsi oikea kohta ja laite saa sinut myös squirttaamaan!

Mahtavaa!

Tulet haluamaan sitä niin paljon ja kumppanisi haluaa työntää sitä sinuun niin paljon. Voit yrittää olla hiljaa, mutta et tule onnistumaan. Anna mennä voihkien. Muista ehdottomasti vesipohjainen liukkari. Ja kokemuksesta pieni muistutus, että yli 15 minuutin käyttö voi aiheuttaa arkuutta klitorikseen. :D

Jumalattarien lahja naisille!Edellinen arvio: COSMOPOLITAN - Ultraviolet Clitoral Stimulator Seuraava arvio: Marvelous Lover vibraattori


Womanizer - Duo
19900 17890
 

Womanizer - Duo

Riippumatta siitä, oletko vaativa asiantuntija vai vasta nautinnon maailmaan tutustuva, Womanizer Duo tekee sinusta suurten orgasmien ekspertin! Silkkaa nautintoa tarjoava Duo on täydellinen yhdistelmä tehokasta klitoris- ja G-pistestimulaatiota ja saa sinut nauttimaan naiseudestasi ja itsestäsi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.