Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PLAYTIME - DRINKKI-MAKULIUKUVOIDE, 75 ML

PlayTime Drinkki makuliukkareista testattiin kahta erilaista makua. Molemmat testaajaparit pitivät liukkareiden mausta. Liukkarit saivat erityiskiitosta myös koostumuksestaan ja liukuominaisuuksistaan. "Ehdottomasti parhaita liukkareita, mihin olen törmännyt."

TulikettuPari, N42 v.,

Tuote oli hieman haastava avata muoveista. Kannattaa avata valmiiksi ennen h-hetkeä.. Pumppu toimii näppärästi, helppo annostella sopiva määrä. Toimiva sulkumekanismi. Visuaalisesti pullo näyttää juuri nimensä mukaiselta, "Sex on the beach".

Tuoksu on mieto, mutta miellyttävän raikas ja hedelmäinen. Tulee mieleen etelän yöt...

Helppo käyttää niin yksin kuin kaksinkin, sekä dildon että aidon Jorman kanssa. Ei poista kitkaa liikaa, mutta luisto on taattu. Maku on raikas.

Liukuvoide on miellyttävän tuntuinen, ei geelimäisen paksu, mutta ei liian ohutkaan. Tuntuu riittoisalta, ei tarvitse koko ajan lisäillä.

Ehdottomasti parhaita liukkareita, mihin olen törmännyt.

ButterflyPari, N 40v, M 45v,

Uudeksi testituotteeksemme Kaalimato oli valinnut PlayTime Drinkki - makuliukuvoiteen. Makuna pirtsakka Mojito.

Pullo raikas, vehreä ja kesäisen herkullinen. Ei tarvitse jemmailla kaappeihin vaan ulkoasu neutraali ja tätä voi säilyttää näkyvämmälläkin paikalla halutessaan.

Helppo käyttää ja annostella, kunhan tiedostaa, että pumppu lennättää liukkaria puolen metrin kaaren, mikäli ei ole suu/käsi/keho vastaanottamassa tavaraa.

Pumpun korkissa on kierre, jossa on lukitus, joten pullo reissaa matkoillakin mukana vaivatta, myös koko 75ml varsin näppärä reissuja ajatellen. Kiireessä nappaa vaikka taskuun mukaan.

Maku miellytti meitä kumpaakin. Sopivan makea, raikas ja sitrusmainen, olematta liian imelä tai teennäisen sokerinen. Maku alkuun voimakas, jälkimaku hieman purkan makuinen.

Koostumukseltaan hyvin nestemäinen ja valuva, antaa liukkautta pitkään. Suussa silkkisen herkullinen. Sopii hyvin suuseksin lisäksi muihinkin leikkeihin, oli kyseessä sitten esileikit sormilla tai leluilla. Yhdynnässä liukuu ja luistaa hyvin. Ei tahmaa, eikä jätä iholle ylimääräistä kalvoa tai muutakaan epämääräistä tunnetta. Helppo pestä pois.

Meille makuliukkari oli aivan uusi tuttavuus ja toi hauskaa vaihtelua erityisesti suuseksiin.

Kompaktin kokoinen, hyvän makuinen, helppo käyttöinen ja siisti käytössä. Kaikessa lyhykäisyydessään varsin toimiva liukkari. Suosittelen!Edellinen arvio: Irresistible - Mythical Seuraava arvio: Sexercise - Medical Pelvic Muscle Training Set, Kegel Egg


PlayTime - Drinkki-makuliukuvoide, 75 ml
1190

PlayTime - Drinkki-makuliukuvoide, 75 ml

Nauti suosikkidrinkkisi suoraan kumppanisi iholta! Absolutisteillekin sopivat, suosittujen drinkkien makuiset, vesipohjaiset makuliukuvoiteet tekevät seksistä hauskempaa!

Kippis ja skool!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv