Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Tenga - FlipOrb - Blue Rush

TESTIRAPORTTI

Tenga-sarjan masturbaattori oli tämän testikierroksen ehdoton ykkönen ja kaksi miestestaajaa kehuikin sitä kilvan. Masturbaattori sai kiitosta sopivasta koostaan, helposta puhdistettavuudesta ja erityisen hyvästä tuntumasta. "Kaiken kruunaa vielä se, että laite muodostaa alipaineen ja tässä saa samalla tavallaan suihinoton kuin panon."

BlowoutSinkkumies 40+ v.

Heti alkuun on sanottava, että nyt on tuote kohdallaan! Tengan Fliporb on todella hyvä tuote kokonaisuutena!

Pakettia avatessa tuli vähän fiilis että "mikähän viritys tääkin taas on...", mutta kun päällä luki Tenga, niin usko palautui nopeasti. Pakkaus kuitenkin oli halpiksen näköinen, mutta äkkiä kävi selväksi, että ulkokuori pettää.

Tuote itsessään on täydellisen kokoinen. Ei liian suuri, ei liian pieni, vaan juuri sopivan kokoinen. Monet testaamani tekovaginat ovat olleet joko liian pieniä tai liian suuria. Eri tavoilla. Joko ne on olleet liian isoja fyysisyydeltään tai sitten niin pieniä, että kulli hakkaa takaseinään niitä käyttäessä. Tässä koko on selvästi mietitty niin, että tätä on helppo käyttää eikä se ole käteen liian iso eikä kullille liian pieni. Todella isokokoisen omaavat voivat tietysti olla eri mieltä.

Myös toimintamalli on erittäin hyvä! Täysin avattava tekopillu on loistava keksintö, sillä silloin pesu helpottuu todella paljon. Koko tuotteen siis voi vaikka upottaa veteen ja sen saa silti helposti kuivaksi. Avaaminen on niinkin yksinkertaista, että tuotetta painetaan kevyesti sivuista. Suljinmekanismi on kuitenkin sen verran pitävä, että käytössä ei tarvitse pelätä vempeleen aukeavan. Myös liukuvoiteen laittaminen on paljon helpompaa kuin tavallisiin tekopilluihin, sillä liukkarin saa koko alueelle kerralla, kun tämä on avattuna.

Ja sitten se tärkein. Tuntuma. Tuntuma on loistava! Aluksi epäilin, että sisällä olevat metallihelmet tuntuisivat ikävältä kullissa, mutta pitää kyllä sanoa, että homma ei ole näin. Helmet ovat kylläkin todella anteeksiantamattomia ja orgasmi on tämän kanssa taattu. Insertti ei siis ole siinä mielessä lempeä, että sen kanssa jaksaa leikitellä pitkään, vaan se kyllä kannustaa laukeamaan ja se pitää siitä vielä huolenkin, että niin käy. Kaiken kruunaa vielä se, että laite muodostaa alipaineen ja tässä saa samalla tavallaan suihinoton kuin panon.

Olen tykännyt fleshlighteista aikaisemmin ja pitänyt niitä vertailukohteina kokonaislaadun takia, mutta tämän jälkeen voin hyvillä mielin sanoa, että voittaja on löytynyt! Tämä vempele sopii jokaiselle miehelle enkä pysty kuin suosittelemaan tätä.

Olen sen verran kriittinen ollut (ja tulen olemaankin) näiden vempeleiden kanssa, että tätä harvoin sanon, mutta tässä on kyllä mun mittapuulla täydellinen tekopillu! Toimiva, laadukas, hyvin suunniteltu ja erittäin hyvän tuntuinen! Jos jostain pitää oikeasti kaivaa jotain miinusta niin mukana tuleva liukkari on roskiskamaa ja pakkaus on halpis. Mutta niillä ei ole arvosanaan mitään vaikutusta.

Arvostelut 1-10:
Miehille: 10+
Naisille: -
Pareille: -

Kirjoittanut: Blowout
CupidoMies 27 v.

Pitkästä, pitkästä aikaa testiin saapuu lelu allekirjoittaneen masturbaattoreiden lempivalmistajalta eli Tengalta! Testissä tällä kertaa oleva Flip Orb Blue Rush on avattava masturbaattori, jonka valmistuksessa on keskitytty erityisesti tuntumaan, lelun paineominaisuuksiin ja helppokäyttöisyyteen. Kauan aikaa (n. 6 vuotta!) sitten testaamani Tengan Flip Zero on tähän päivään asti kantanut ylpeänä allekirjoittaneen ykkösmasturbaattorin titteliä, joten odotukset tälle saman sarjan hieman halvemmalle versiolle ovat suuret. Aiemmista arvioistani poiketen hypätään tällä kertaa suoraan tuntumaan, ja palataan vasta myöhemmin lelun ominaisuuksiin tarkemmin.

Jo ensimmäisellä työnnöllä huomaa sen, että kyseessä ei ole mikä tahansa halppismasturbaattori vaan tarkasti suunniteltu ja kehitetty tyydyttäjä. Itse suuaukko on suunniteltu samalla tavalla kuin useimmissa Tengan tuotteissa siten, että se toimii ilmatiiviinä eristeenä paineominaisuuksien takaamiseksi. Varsinainen sisään työntymisen tuoma tyydytys tulee "kiihotinrullasta", joka hieroo terskan päätä ja frenulumin aluetta erittäin tyydyttävästi. Syvemmälle työntyessä kiihotuskuulat aloittavat työnsä ja hierovat peniksen päätä sekä sivuja joka puolelta - itse kuulat ovat melko jämäköitä, mutta niiden päällä on pehmeää elastomeeriä tuomassa pehmeyttä. Tuntumalta kuulat tuntuvat hieman samalle, kuin kohdunkaulaan osuminen peniksellä paitsi joka puolelta kalua. Lelun pohjassa olevat hennot nystyrät eivät merkittävästi tunnu muuten, kuin tuovat hieman lisästimulaatiota aivan pohjaan työnnyttäessä. Ilman painetyynyjen käyttöä lelussa on ylipainetta, koska sisääntyöntyvä penis pakkaa ilmaa pienempään tilaan - ylipaine tekee tuntumasta huomattavasti hellemmän ja pehmeämmän, ehkä eniten seksiä vastaavan tuntuman. Kun paineen muuttaa ylipaineesta alipaineeksi painamalla painetyynyjen avulla kaiken ylimääräisen ilman pois lelun sisältä muuttuu tuntuma aivan erilaiseksi - siitä tulee intensiivisempi, imevämpi, tiukempi ja tyydyttävämpi. Alipaineen avulla lelusta tulee totaalinen peniksen stimuloija, jonka ainoa tehtävä on tyhjentää käyttäjän kivekset mahdollisimman tehokkaasti ja tyydyttävästi. Flip Orb Blue Rush tuntuu myös selvästi erilaiselle jos sitä käyttää sivuttain, koska silloin kiihotinrulla painaa enemmän terskan ja varren sivuille, sekä kiihotinkuulat osuvat eri kohtaan penistä. Myös runkkausnopeus vaikuttaa tuntumaan hieman, joten voidaan todeta tuntuman olevan erittäin monipuolinen. Lelu siis soveltuu täydellisesti voimakkaaseen raivorunkkaamiseen, hitaisiin, kiusoitteleviin, pitkiin sessioihin, sekä normaaliin päivittäiseen tarpeiden tyydytykseen.

Flip Orb Blue Rush on Tengan Flip-sarjan halvin tuote - Flip-sarja poikkeaa "normaaleista" masturbaattoreista siten, että niiden tunnelit on integroitu osaksi lelun runkoa, mutta rungon pystyy avaamaan pesemisen ja liukuvoiteen levittämisen helpottamiseksi. Runko avataan irrottamalla tukikaari ja painamalla lelun sivuilta, jolloin lukitus napsahtaa auki. Kaikissa Tengan Flip-tuotteissa on erilainen sisämuotoilu, ja siten myös täysin erilainen tuntuma. Flip Orb Blue Rushin tunnelin materiaalina toimii jellymäinen elastomeeri, ja itse runko on valmistettu kovamuovista. Materiaalivalinta toimii tämän tyyppiseen masturbaattoriin erittäin hyvin, vaikka onkin hyvä tiedostaa kyseessä olevan huokoinen materiaali, eli sitä on mahdotonta puhdistaa/desinfioida täydellisesti. Yleisesti ottaen huokoisesta materiaalista valmistettavat seksilelut eivät kestä käyttöä yhtä hyvin kuin vaikkapa silikoniset, metalliset tai lasiset, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö ne voisi olla pitkäikäisiä - esimerkiksi kuusi vuotta sitten testaamani Flip Zero on edelleen allekirjoittaneella aktiivikäytössä ja se on ottanut useita satoja, ellei jopa tuhatta lastillista lemmennestettä sisäänsä. Pitkäikäisyyden takaamiseksi huokoisesta materiaalista valmistettu lelu kannattaa pestä aina välittömästi käytön jälkeen eikä esimerkiksi vasta seuraavana päivänä, tällä tavalla bakteerit ja epäpuhtaudet eivät pääse leviämään. Itse runko tuntuu kestävälle ja laadukkaalle, mutta sen kanssa on oltava varovainen, koska esimerkiksi rungon saranat voivat kovakouraisessa käsittelyssä mennä rikki. Tuotteen peseminen on äärimmäisen helppoa avattavuuden ansiosta ja sen voi myös kuivattaa aukinaisena tukikaaren pitäessä lelun paikallaan.

Flip Orb Blue Rush on muotoiltu nimensä mukaisesti pienillä kuulilla, joita löytyy yhteensä kymmenen kappaletta, viisi molemmilta puolilta. Tunnelin muotoilu on hyvin symmetrinen – heti suuaukon jälkeen on hieman tiukempi "kiihotinrulla", sitten kymmenen kiihotuskuulaa kahdessa rivissä, ja lopuksi todella hennot kaksi pientä nystyrää. Verrattuna esimerkiksi Flip Zeron muotoiluun on tämä selvästi yksinkertaisempi ja pelkistetympi. Kun puhutaan Tengan tuotteista on pakko mainita aivan omassa luokassaan olevat yli- ja alipaineominaisuudet. Jokaisessa Flip-sarjan masturbaattorissa on painetyynyt lelun sivuilla, joiden avulla lelun sisällä olevaa painetta pystyy säätämään. Vaikka lelua käyttäessä hieman ilmaa pääsee vuotamaan rungon saumoista, ei se vaikuta negatiivisesti paineominaisuuksiin vaan on itseasiassa vain hyväksi, koska se antaa hieman liikkumavaraa ilmalle lelun sisällä. Tengan tuotteet sopivat loistavasti kaikenkokoisille peniksille aina erittäin pienestä kookkaaseen. Lelun paineominaisuudet toimivat jopa sormen paksuisella peniksellä, sillä alipaine pysyy rungon sisällä kiitettävästi, vaikka peniksen sijasta sisään laittaisi etusormen. Vaikka Flip Orb Blue Rush on suunniteltu max 3,5 cm leveille ja 14 cm pitkille peniksille, niin toimii se silti ilman mitään ongelmia allekirjoittaneen 4,5 cm leveällä ja 18 cm pitkällä peniksellä, koska materiaali venyy ja joustaa kiitettävästi. Jos peniksen paksuus alkaa lähennellä käsivartta, niin siinä vaiheessa voi tiukimmat Tengan lelut olla turhan tiukkoja.

Plussaa Flip Orb saa aivan omassa luokassaan olevista paineominaisuuksista, käsittämättömän tyydyttävästä ja monipuolisesta tuntumasta, helppokäyttöisyydestä sekä erittäin hyvästä hinta/laatu -suhteesta. Miinusta tälle on todella vaikea keksiä - mainittakoon nyt vaikkapa materiaalin huokoisuus, vaikka rehellisesti sanottuna en usko, että lelusta saisi yhtä "tyydyttävän" valmistamalla sen silikonista, koska siinä samalla menetettäisiin jellymäisen materiaalin tuntuma ja hyvät puolet. Kuten jo aloituksessa mainitsin, allekirjoittanut on suuri Tenga-fani ja voin tätä huoletta suositella kenelle tahansa miehelle vakituiseen käyttöön - tuntuma voittaa helposti jopa keskinkertaisen seksin, puhumattakaan omasta kädestä tai halvahkosta masturbaattorista.

Kirjoittanut: Cupido
Edellinen arvio: Satisfyer - G-Spot Flex 1