Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SATISFYER - MEN WAND

"Useiden ja useiden käyttökertojen jälkeen olen todennut tämän hierontalaitteen erittäin mukavaksi vaihtoehdoksi tyydyttää itseään. Orgasmit ovat joltain osin erilaisia: ehkä jopa normaalia pidempiä ja voimakkaampia."

KumitorviMies 30v,

Taannoin tulin siihen ikään, että voin varmistaa jälkipolvien puuttumisen. Siksipä koinkin pelonsekaisia tunteita, kun päivää ennen operaatiota saapui kaalimadon paketti.

Iloinen yllätys sisällä oli kuitenkin värinälelu, jota tuli arvostettua ja käytettyä toipumisaikana paikkojen ollessa hellänä.

Satisfyer - Men Wand on viides vibra, jota olen käyttänyt ja toinen Satisfyer perheestä.

Odotukset olivat korkealla sillä Satisfyerin "Men Heat Vibration" on ollut ainoana pärisijänä pitkän aikaa, muiden kerätessä pölyä arkussa. (Heat on saanut paljon lämpöä kaalimadon kommentti listalla, mutta voin vakuuttaa, että ainakin omani on toiminut moitteetta usean latauskerran läpi.)

Miesten vibraattori valikoima laajenee kuukausi kuukaudelta ja huomion arvoinen kohta on se, että jokainen on oma tuotteensa. Muissa alueissa valmistajat yrittävät tehdä lelua tiettyyn muottiin tai kopioida uusinta bestselleriä, mutta miesten vibroissa keksitään uusi kulma tai tekniikka hyvän olon tunteeseen.

Jokainen kakku alkaa munista, jauhoista ja sokerista.

Niin alkaa vibrat 10 värinäohjelmasta, viidestä voimakkuudesta ja pehmeistä siivistä. Nämä kolme kulmakiveä ovat tulleet minimi oletukseksi tämän tyyppisille tuotteille. Missä vibrat eroavat massasta on muotoilu.

Tappimaisen muotoilunsa ansiosta perusote ei juuri eroa normaali masturboinnista, lukuun ottamatta edes-takaisin liikkeen tapahtuvan kauempana lantiosta. Siivet voi myös asettaa kivesten juureen ja kerrankin saada koko kyrvän mittainen värinä aikaan (Max raja 20 cm). Tappimaisella päällä voi taasen kiusoitella kiveksiä tai muita herkkiä alueita ja vaikkakin se saattaa näyttää sopivalta, en suosittele ostamaan tuotetta emätin/anaalipenetraatiota varten.

Muuten vain mielikuvitus on rajana, testasin minä Wandia jumiutuneeseen niskaankin ja ei muuten tuntunut hullummalta.

Erikoismaininnan saa eritoten tuo siipien asettaminen kivesten juureen ja lelun varren painaminen kyrpää vasten hellästi.

Lelun ollessa ylösalaisin kohdistuu pienin värinä terskaan ja suurin tyveen, joka aiheuttaa pitkään palavan kynttilän.

Session aikana kokee monia puoliturhauttavia .melkein orgasmeja., mutta jos maltat pysyä rauhallisena, etkä hötkyile, on palkinto sen arvoinen.

Pesu ja suihkuleikit ovat tietysti sallittuja Wandin kanssa ja valmistaja, joka tänä päivänä vielä kehottaisi pesemään lelun nihkeällä pyyhkeellä ja varomaan roiskeita, olisi auttamattomasti alakynnessä.

Vielä jään haaveilemaan koko pitkästä miesten vibratunnelista, jossa on vibroja koko kyrvän matkalla ja joka aaltomaisella liikkeellä lypsää kuiviin.

Tällä innovaation aallolla se tulee olemaan vain ajan kysymys.

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Joitakin vuosia sitten harmittelin sitä, että naisille suunnatut seksilelut kehittyvät ja monipuolistuvat nopeammin kuin miehille suunnatut. Tekopillut ovat hyviä, mutta joskus sitä kaipaa jotain uutta ja jännittävää. Satisfyerin Men Wand on juuri tätä. Olin niin onnellinen, kun löysin postipaketista kyseisen tuotteen. Pakkaus on tyylikäs. Musta. Pakkauksen sisältä löytyy hierontalaite, latauspiuha ja manuaalit.

Men Wand tuntuu kädessä vankalta ja miellyttävältä. Kuvien perusteella saattaa antaa "halvan" vaikutelman, mutta todellisuudessa se on jotain ihan muuta. Tuote on 100% silikonia. Iholla se tuntuu lämpimältä ja mukavalta. Tuotteen päässä on siivekkeet, joiden käyttötarkoitus on hivellä ja penistä. Säätönapit löytyvät tuotteen keskiosasta. Käynnistysnapista pystyy vaihtamaan värinäohjelmaa ja sen alla on voimakkuutta säätävät napit. Laitan laitteen päälle ja se alkaa värisemään voimakkaasti. Täytyy sanoa, että vaikka tuoteselosteessa luvataan hiljaista laitetta niin sitä se ei ole, ei edes pienimmällä värinällä. Värinävaihtoehdot ovat laajat ja sopivan erilaiset. Tuote on suhteellisen pitkä ja se sai minut pohtimaan, kuinka penikseni asetan hieromalaitteelle. Mennäänpä kokeiluun.

Lataan laitteen akut täyteen USB-piuhan avulla. Pesen veden alla ja voitelen siivekkeet ja niiden väliin jäävän tilan liukuvoiteella. Laitan laitteen päälle. Asetan löysän penikseni siivekkeiden väliin liukovoiteen sekaan niin, että siivekkeet jäävät peniksen varren ympärille. Laitan värinät päälle ja huomaan peniksen hiljalleen kovettuvan. Tuntuu yllättävän hyvältä. Erektio syntyy yllättävän nopeasti. Kokeilen eri värinävaihtoja, mutta totean, että tasainen värinä sopii minulle parhaiten. Pyörittelen laitetta varren ympärillä ja lopulta otan laitteen käteen niin, että napit jäävät kivesten alle. Siivekkeiden ympärillä värinä on voimakkain. Kohdistan värinää eri paikoille terskaa. Liukuvoide on kyllä välttämätön. Parhaan tuntuman saan, kun kohdistan siivekkeet terskan sivureunoille ja värinän frenulumille eli terskan alaosan ihopoimulle. Välillä yritän ikään kuin runkata, mutta huomaan sen olevan turhaa tässä tapauksessa. Muutaman minuutin jälkeen terska punottaa voimakkaasti kiihotuksesta ja penis tuntuu olevan isona ja kovana. Lisään värinän voimakkuutta maksimiin. Värinä selkeästi alkaa tekemään tehtävänsä. Huomaan lähestyväni orgasmia. Hyväilen vielä jonkin verran terskan eri osia laitteella ja siirrän lopulta sen takaisin edelliseen asentoon. Puristan paksua penistäni laitetta vasten peukalollani, jotta saan värinästä kaiken irti. Orgasmi alkaa tulla toden teolla ilman että liikutan penistä tai laitetta. Spermaa alkaa valumaan peniksen päästä. Minkä jälkeen voimakas orgasmin tunne valtaa koko vartalon. Kliimaksi jatkuu vaan ja spermaa alkaa lentämään sykäyksissä. Orgasmi on selkeästi normaalia pidempi. Lopulta peniksen tuntoherkkyys alkaa voimistumaan ja sammutan laitteen. Pesen laitteen hetkessä veden alla saippuan kanssa. Orgasmin jälkeinen olo on erittäin hyvä. Olen tyydytetty.

Useiden ja useiden käyttökertojen jälkeen olen todennut tämän hierontalaitteen erittäin mukavaksi vaihtoehdoksi tyydyttää itseään. Orgasmit ovat joltain osin erilaisia: ehkä jopa normaalia pidempiä ja voimakkaampia. Värinä tuo penikseen erilaista stimulaatiota kuin perusrunkkaaminen tai tekopilluun paneminen. Mukavinta tässä on se, että itsetyydytyksen aloittaminen ei vaadi esim. erektiota. Itselläni erektio syntyy, kun laittaa värinän päälle ja kohdistan sen penikseen. Tuotetta on helppo käyttää monin tavoin. Säätönapit toimivat asianmukaisesti. Laitetta on helppo ladata. Sen peseminen onnistuu ilman ylimääräisiä ponnistuksia ja se puhdistuu helposti.

Men Wand on mielestäni erinomainen miehille suunnattu hierontalaite. Se on tyylikäs ja ergonominen sekä vankan että kestävän oloinen. Värinä on tehokas ja antaa sopivasti stimulaatiota penikselle. Laitetta on helppo ladata ja pestä. Men Wand tekee itsetyydytyksestä helpon, koska se tekee kaiken sinun puolestasi alusta loppuun asti. Ainoana miinuksena on hierontalaitteen kovaäänisyys. Mutta jos se ei haittaa niin se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen seksilelu.

botTomAndJerryPoikapari 24 v. / 25 v.,

Satisfyer-kokoelmamme sai perheenlisäystä, kun postista tupsahti Satisfyer Men Wand -hierontalaite. Laite on ensivilkaisulla hämmentävän näköinen; pitkä pötkö, jonka toisessa päässä on pehmeät silikoniset siivekkeet. Ohjekirjasen mukaan Wandia voi käyttää kolmella eri tavalla; runkatessa, suihin otettaessa tai yhdynnän aikana. Runkatessa täytyy käyttää liukkaria, jolloin laitteen siivekkeiden ja vibran avulla voidaan hieroa kullia kunnolla. Suihinottoon kirjanen lupaa syväkurkku-fiiliksen ja yhdynnän aikana härvelillä voidaan värisytellä kumpaakin osapuolta.

Men wand on materiaaliltaan silikonia, joka tuntuu erittäin miellyttävältä ihoa vasten, koska se tuntuu pehmeältä ja lämpimältä. Monipuoliset ohjelmavaihtoehdot ja viisi eri värinätasoa mahdollistavat ainakin vaihtelun, jos tasainen värinä alkaa turruttaa kesken runkkusessioiden. Kullin ja terskan ympärille kietoutuvat värisevät siivekkeet ovat hyvin erilainen lähestymistapa miesten masturbaattoreihin, kuin mihin olemme aikaisemmin tottuneet. Tässä kaksikossa ne otettiinkin vastaan pienellä varauksella.

Kokeilimme Wandia erityisesti apuvälineenä runkatessa, mutta ainakaan toinen meistä ei juuri syttynyt härvelille. Tuloksena oli hirveästi liukkaria ja semihyvät värinät, mutta siinäpä se. Toisen runkkarin kokemus oli positiivisempi ja Men Wand toikin hyvää pientä lisämaustetta soolosessioihin. Toki kumpikaan testaaja ei laukeamiseen asti pelkällä masturbaattorilla selvinnyt vaan jouduimme heivaamaan Satisfyerin lopulta sivuun ja turvautumaan perinteiseen käsityöhön, jotta hommat saatiin päätökseen.

Satisfyer-tuoteperhe on laadukas ja luotettava ja meillä on jo monia saman lafkan tuotteita. Men Wand on ehkä hieman liian ufo laite meille vakituiseen käyttöön mutta kyllä tälle varmasti oma fanikuntansa löytyy.Edellinen arvio: Satisfyer - Endless Fun, pariskuntavibraattori Seuraava arvio: Rianne S - Bunny Bliss Vibe


Satisfyer - Men Wand
4990

Satisfyer - Men Wand

Satisfyer Men Wand on miehille suunniteltu hierontalaite, jossa yhdistyvät uudenlainen innovatiivinen muotoilu, laadukkaat materiaalit, helppokäyttöisyys, huipputeknologia sekä seksuaalisten tarpeiden tyydyttäminen.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.