Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Vibepad

TESTIRAPORTTI

Tämä tuote sai runsaasti kehuja sen erilaisuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Tämän tuotteen voi yhdistää sooloseksiin, pariseksiin ja muihin seksileluihin. Tämä tuote sai testiparilta vahvan suosituksen.

SolttuseksiäPari N 18 v., M 19 v.

Tällä kertaa paketissa tuli pakansekoittaja: VibePad ei ollut ennestään meille kummallekaan tuttu, eikä tämän lelun valmistajakaan, You2Toys. Ulkonäöllisesti paketti on suhteellisen neutraali: musta paketti, jossa keskellä kuva naisesta ratsastamassa kyseisellä alustalla. Tähän pakettiin kuva on ehkä jopa tarpeellinen, vaikkemme muuten pornokuvista lelupaketeissa niin välitäkään. Hetken näpräilyn jälkeen käy ilmi, että paketin etuosa onkin kansi: avaamalla paljastuu itse lelu sekä etukannen sisäpuolelta löytyvät ohjeet.

Mitä teknisiin tietoihin tulee, on lelu vedenkestävä, ladattava ja valmistettu pehmeästä silikonista. Alustassa on kaksi kumpua, joissa on molemmissa erilliset moottorit. Näissä on 7eri ohjelmaa per moottori, ja voimakkuuteensa nähden on lelu hiljainen.

Lelun päälle istutaan hajareisin, ja lelua kontrolloidaan kaukosäätimen kanssa. Kaukosäädin mahdollistaa hyvin yhteiset leikit: kumppani saa halutessaan täyden kontrollin, joka tuo mukavaa vaihtelua makuuhuoneeseen. Kontrollointi on hieman vaikeaa/kömpelöä, ja ehdottomasti vaatii muutaman harjoittelukerran, ennen kuin se sujuu mutkitta. Kun homma alkaa luistaa, on nautinto kuitenkin taattu niin yksin kuin yhdessä.

Erilaisuutensa ja monikäyttöisyytensä takia saa tämä lelu meiltä vahvan suosituksen. Alkukommelluksien jälkeen ei kummallakaan meistä ole pahaa sanottavaa vibepadista, ja tämä lelu on ehdottomasti ansainnut paikkansa ns. vakkarien listalta.

Kirjoittanut: Solttuseksiä
ButterflyPari, N 41 v. M 46 v.

Tuorein testattava tuote olikin ihan uusi, mielenkiintoinen tuttavuus, Vibe Pad.

Eli vibraattorialusta, jonka päällä istutaan. Ulkoisesti alustasta tulee mieleen rausku, leveä ja matala. Pakkaus on selkeä ja sensuelli, kirjamainen, josta itse alusta löytyy läpinäkyvän kalvon takaa, selkeät ohjeet kuvakkeiden kera etusivulta.

Alustassa on kaksi kohoumaa, jotka stimuloivat vaginaa ja anusta, yhdessä tai erikseen. Tuote on silikoninen, miellyttävän tuntuinen kehoa vasten ja silikoniset pehmeät reunat mukautuvat moniin erilaisiin paikkoihin, istuimiin, sohviin tai vaikkapa sängyn reunalle.

Tuote ladataan USB-piuhan avulla ja kaukosäätimeen sujahtaa patterit. Molemmissa kohoumissa on omat moottorinsa ja 7 erilaista ohjelmaa. Kaukosäätimen kahden napin avulla käyttö on helppoa ja värinät kivan erilaisia.

Hiukan liukkaria pintaan ja ratsaille. Alustan päällä voi istuskella ilman sen kummempia liikkumisia tai keinutella kohoumien välissä. Kaukosäätimen voi antaa kumppanille, joka ainakin itselläni teki tilanteista kiihottavampaa.

Alustan päälle voi myös laskeutua polvilleen ja antaa vibran hyrrätä, samalla kun antaa kumppanilleen suuseksiä. Tai yhdistää alustan kanssa muita leluja, kuten dildon tai anaalitapin kanssa.

Erilainen vibra, joka saa nousemaan ylös sängystä kokeilemaan jotain uutta ja erilaista. Vibra ei kovin voimakas, mutta ääniltään mukavan hiljainen. Parhaiten toimii yhteisissä leikeissä kumppanin kanssa.

Kirjoittanut: Butterfly
Edellinen arvio: Fun Factory - BE-ONE Vibrator Seuraava arvio: FemIntimate - Pelvix Set