Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Airturn2 nyt 59,90 euroa ( norm. 99,90 euroa ). Tarjous voimassa su 27.11. klo 9.00 asti!  

Satisfyer - Men Classic

TESTIRAPORTTI

"Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että kyseessä on erittäin laadukas masturbaattori miehelle. Sitä voi käyttää esileikin osana, mutta paras käyttötarkoitus on kuitenkin toimia nimensä mukaisesti masturbaattorina. Tuotetta voisin suositella oikeastaan kaikille peniksen omaaville henkilöille. Oiva valinta myös vaikka ihan ensimmäiseksi seksileluksi!"

DoggyFashionAviopari 30 v.

Keinovaginastako pillun korvike? No sitä päästiin tällä kertaa testailemaan, kun saimme testattavaksemme Satisfyer Men Classic Black masturbaattorin/keinovaginan. Satisfyer nimenä tuo varmaan monella ensimmäisenä mieleen naisille suunnatut seksilelut, joten oli mielenkiintoista nähdä (tuntea), mitä tämä pystyy miehelle tarjoamaan. Sinänsä itse pakkaus jo osoittaa, että nyt kyseessä on laatutuote. Pakkauslaatikko avataan yhdeltä sivulta ja tässä on pieni magneettilukko, jolla laatikon saa helposti suljettua ja avattua uudelleen ja uudelleen (mikäli siis säilyttää laatikon). Itse tuote on laatikon sisällä vielä läpikuultavan kalvon takana ja kalvoseinän saa auki avaamalla .hygieniasinetin.. Tuumasimme tässä vaiheessa leikkisästi, että tämähän on kuin käsittelisi parempilaatuista viskipulloa, joka on tullut lahjapakkauksessa. Tuo hygieniasinettihän periaatteessa tarkoittaisi sitä, että tuote olisi heti käyttövalmis, mutta jotenkin kuitenkin tekee mieli pesaista tuote itse vielä ennen käyttöönottoa.

Itse tuote koostuu mustasta kotelosta, jossa on "korkki" sekä sisällä olevasta "keinoihoisesta riemureiästä". Sisäosan saa helposti irti puhdistusta varten. Puhdistaminen on myös helppoa: mietoa saippuaa/asianmukaista puhdistusainetta reikään ja vettä perään. Tuote kannattaa kuivattaa osat irrallaan niin sisus ei pääse homehtumaan. Kotelon toisessa päässä on myös pieni avattava ja suljettava luukku, joka kannattaa pitää auki muutenkin säilyttäessä. Tuon luukun muusta käyttötarkoituksesta myöhemmin lisää. Keinovaginan iho tuntuu samettiselta ja yllättävänkin todentuntuiselta. Sinänsä muotoilu on hyvin pelkistetty: Puolipallo, joka on lovettu ja jonka keskellä on noin sormen paksuinen reikä. Tässä kohtaa olisi ehkä voinut käyttää enemmän mielikuvitusta ja ottaa enemmänkin häpyhuulten muotoa tai vastaavaa suuaukolle visuaalisen ärsykkeen takaamiseksi.

Oli testiajon aika. Ensimmäisen kokeilun suoritin puhtaasti soolona. Mustasta muotoillusta kotelo-osasta saa hyvän otteen yhdelläkin kädellä, mutta ns. kahden käden tekniikka on ehkä parempi, sillä tuote painaa yllättävän paljon. Joko suuaukko ja sisäosan alku tai vaihtoehtoisesti penis pitää liukastuttaa liukuvoiteella ennen sisään työntymistä. Kovettunut kanki liukuu helposti sisään, mutta reikä antaa kuitenkin mukavaa tiukkuutta. Kun kotelon pieni luukku on auki voi tuotetta runkata edestakaisin munaansa pitkin aivan kuin työntelisi pilluun tai anukseen ns. pitkiä työntöjä. Kun tuon luukun nappaa kiinni alkaa reikä kehittää alipainetta ja penis jää nalkkiin sisälle. Tuolloin tunne on kuin saisi kunnon suihinottoa. Imun voimasta erektio kovenee entisestää ja terska tuntuu turpoavan luonnottoman suureksi. Paineen saa vapautettua avaamalla luukun uudestaan ja jälleen voi vaihteenvuoksi tehdä työntöjä. Näitä kahta variaatiota voi vuorotella haluamansa ajan. Reikä ei ole sieltä tiukimmasta päästä, joten tällä pystyy hyvin harjoittamaan laukeamisen viivyttämistä. Laukeaminen ei tuota pahempaa sotkua, sillä spermat jäävät kotelon sisään luukun ollessa kiinni.

Toinen testivariaatio oli käyttää tuotetta yhdessä esileikkinä ennen perinteisempää yhdyntää. Alkuun pystyi esittelemään sooloajossa hyväksi havaittuja tekniikoita toisen silmien edessä kiihokkeena. Samalla toinen pystyy masturboimaan esimerkiksi jollakin toisella lelulla katsellessaan keinovaginan panemista. Toinen osapuoli voi myös ottaa keinovaginan käsiinsä ja pitää sitä paikallaan, kun samalla keinopilluun työntyjä hyväilee hänen sulojaan. Loppuun vielä hetkeksi "imu päälle", jonka jälkeen isoksi turvonneen munan voi antaa tehdä taikoja aidossa pillussa.

Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että kyseessä on erittäin laadukas masturbaattori miehelle. Sitä voi käyttää esileikin osana, mutta paras käyttötarkoitus on kuitenkin toimia nimensä mukaisesti masturbaattorina. Erityisesti "imumoodista" plussat tuotteen ominaisuuksista. On aika kookas, joten mistään matkaversiosta ei ole kyse. Jatkokokeiluja voisi tehdä kokeilemalla laittaa jokin vibraattori sisäosan loppupäähän värisemään ja kokeilla antaisiko tämä lisäpotkua laitteelle. Tuotetta voisin suositella oikeastaan kaikille peniksen omaaville henkilöille. Oiva valinta myös vaikka ihan ensimmäiseksi seksileluksi!

Kirjoittanut: DoggyFashion
BlowoutSinkkumies 40+ v.

Paketti oli tällä kertaa painavahko ja sieltä ilmestyikin aika isohko tekopillu. Malli on hieman fleshlightin tapainen ja ihan laadukkaan oloinen. Paketti on kohtuullisen hienovarainen, joskin tekstistä käy ilmi selkeästi mistä on kyse.

No eipä muuta kuin paketti auki ja ihmettelemään. Ensimmäisenä tuli kiinnitettyä huomiota inserttiin joka ei ehkä ollut ihan niin laadukas, kuin muissa tekopilluissa joita olen testannut. Plussaa kuitenkin siitä, että vempele on kokonaisuudessaan sen verran iso että isompikin kulli sinne mahtuu. Reiän muotoilulta olisin itse kaivannut enemmän pillun ulkonäköä. Nyt reikä oli vain reikä.

Vempeleen toisessa päässä onkin sitten se tärkein ominaisuus. Nimittäin suljettava ilmaventtiili. Venttiili on sen verran jäykkä, että se ei vahingossa aukea tai sulkeudu joka on vallan loistava juttu. Nimittäin kun lelua käyttää niin sisään työnnyttyä voi venttiilin sulkea jolloin tekopilluun tulee alipaine joka lypsää kyllä sitkeimmältäkin käyttäjältä lastin pihalle. Jos haluaa hieman pidempään lykkiä, niin venttiiliä voi pitää auki jolloin tuntuma on myös hieman erilainen. Kuitenkin venttiilin kiinniollessa on lelu lähimpänä aitoa pillua mitä olen leluja koittanut. Tämä lelu meni itsellä ainakin visusti talteen. :)

Pestessä inserttiä insertin laatu sai hieman uuden moitteen, sillä sisällä oleva nystyrä oli hieman irti. Se ei kuitenkaan ajoa haittaa.

Heittämällä paras tekopillu, jota olen päässyt koeajamaan. Suosittelen vahvasti!

Arvosana 9 1/2

Kirjoittanut: Blowout
Edellinen arvio: Kaalimato - Liukuvoide, 200 ml Seuraava arvio: Satisfyer - Secret Affair