Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Double Joy, pariskuntavibraattori

TESTIRAPORTTI

Satisfyer Connect -sovelluksella varustettu pariskuntavibraattori sai kehuja tehokkaista moottoreistaan ja sovelluksen tuomista, erittäin monipuolisista ominaisuuksistaan. Satisfyer-sovellus sai plussaa siististä ulkoasustaan ja helppokäyttöisyydestään. Sovelluksen äänentunnistus -toiminto oli testaajapariskunnan mielestä erittäin hauska toiminto!

KeltainenpaloautoPari 26 v.

Satisfyerin Double Joy on pariskunnille suunnattu seksilelu, joka sopii pariskuntien lisäksi myös naisille ja miehille yksin nautittavaksi. Vibraattorissa on kaksi tehokasta moottoria vibraattorin molemmissa päissä. Kahden värinäpään avulla vibraattori tarjoaa mielihyvää yhtä aikaa niin emättimeen kuin anaaliin! Toisaalta ne, jotka eivät koe anaalileikkejä omakseen, voivat käyttää vibraattorin toista päätä emättimeen ja toista kiihottamaan klitorista. Vastaavasti miehillä vibraattorin toinen pää voi hyväillä välilihaa ja kiveksiä, toisen pään ollessa anaalissa.

Huomasimme kuitenkin pienen ongelman leikkiessämme vibraattorin kanssa. Vibraattori sujahtaa todella helposti pois emättimestä. U-muotonsa vuoksi vibraattorin pysyminen paikallaan oli hieman vaikeaa, ja ettei vibraattori olisi luiskahtanut pois emättimestä, piti sitä pitää kädellä paikallaan. Vibraattori ei tahtonut oikein millään pysyä paikallaan myös yhdynnän aikana. Pähkäiltiin, että paikallaan pysyminen olisi ehkä hieman parempi, jos vibraattori olisi L-kirjaimen muotoinen. Toisaalta taas U-muodon ansiosta vibraattorin saa yhtä aikaa anaaliin ja emättimeen. Vibraattorin muodon takia on hyvä puntaroida, mikä kutakin miellyttää.

Vibraattorin toisessa osassa, jolla on tarkoitus stimuloida klitorista, on kaksi näppäintä. Painamalla plus merkkiä, vibraattori menee päälle. Plus ja miinus nappeja painamalla voi vaihdella eri värinätoimintoja. Painamalla pitkään plus merkkiä, vibraattorin voi yhdistää Satisfyer-sovellukseen. Sovelluksen saa näppärästi ladattua puhelimeen Google Play kaupasta! Sovelluksen ladattua kytke puhelimen Bluetooth ja sijainti päälle ja ala tutustumaan erilaisiin ohjelmiin! Jos käytät laitetta useammalla puhelimella, muista valita ensimmäisestä puhelimesta .Unohda tämä satisfyer., näin seuraava puhelin löytää vibraattorin, eikä sinun tarvitse ihmetellä, miksi vibraattorin yhdistäminen muihin laitteisiin ei onnistu.

Satisfyer-sovellus on ulkoasultaan siisti ja käyttöliittymältään helppokäyttöinen. Sovelluksen avulla vibraattorin värinän voimakkuutta ja eri ohjelmia on helppo säädellä. Hauskana toimintona Satisfyer-sovelluksessa on äänen tunnistus toiminto. Vibraattori siis värähtää esimerkiksi ympäristön äänien tai musiikin mukaan. Toiminto myös tunnistaa äänen voimakkuuksia ja säätelee värinää niiden mukaan. Saimme idean kokeilla toimintoa katsoessamme aikuisviihdettä ja vinkkinä voimme sanoa, että se oli aika miellyttävää! Ei muuta, kun puhelin tv:n kaiuttimen päälle ja video pyörimään.

Täysin ongelmatonta sovelluksen käyttö ei kuitenkaan ollut. Muutaman kerran session aikana puhelimen sovellus sammutti jostain syystä värinän ja kadotti yhteyden vibraattoriin. Tilanne korjaantui sovelluksen ja vibraattorin uudelleen käynnistyksen myötä. Toivomme, että sovelluksen toimintavarmuus korjaantuu uusien sovelluspäivitysten myötä!

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
PeppufantasiaaN30v

Satisfyer Double Joy-vibraattori tuo kahdenkeskiset kiihkeät hetket nykyaikaan. Se on pariskuntavibraattori, jolle on oma ilmainen puhelinsovellus, jonka avulla sen käytöstä saa monipuolisen ja mielenkiintoisen.

Satisfyer Double Joy- pariskuntavibraattori on u:n muotoinen ja se on valmistettu mustasta pehmeästä silikonista. Se on tehty joustavaksi, joten sitä voi kääntää ja vääntää itselleen sopivaan asentoon. Vibraattorissa on kaksi moottoria kummassakin päässä ja 10 värinätoimintoa. Vibran saa helposti päälle virtapainiketta painamalla parin sekunnin ajan. Värinätoimintoja voi vaihtaa molempiin suuntiin + ja - painikkeilla. Se on helppo ladata mukana tulevalla USB-kaapelilla.

Monipuolisemman tästä vibraattorista tekee siihen kuuluva puhelimeen ladattava ilmainen Satisfyer connect-sovellus. Sovelluksella saa puhelimen yhdistettyä bluetoothilla vibraattoriin. Etäkäyttöön soveltuvia vibraattoreita on muitakin, mutta erityisen tästä tekee tämän sovelluksen mahdollisuudet.

Tästä vibraattorista oli moneen tarpeeseen. Se toimi sooloseksissä niin naiselle kuin miehellekin kuin myös yhteisissä leikeissä. Ja miltä kuulostaisi etäseksi, jossa toinen voi kauempaakin säädellä nautintoasi..? tai miten olisi värinäohjelma lempibiisisi tahdissa?

Satisfyerin joustavan muotoilun ansiosta sen pystyi laittamaan miehen peniksen ympärille penisrenkaan tavoin. Muotoilu antoi mahdollisuuden myös laittaa sen sisääni seksin aikana. Tällöin ohuempi pää meni sisääni ja leveämpi pää jää ulkopuolelle. Leveämmän pään olisi luultavasti kuulunut osua ihanasti klitorikseeni, mutta se ei ehkä ollut täysin sopiva omiin mittoihini. Vaikka se ei seksissä osin sisään työnnettynä aivan täydellisesti toiminut meillä, niin sen sai helposti taipumaan klitoriskiihottimeksi.

Satisfyer connect- sovellus oli aika helppoa saada käyttövalmiiksi. Pari hyväksyntää ja sen jälkeen pääsin yhdistämään Bluetoothin avulla vibraattorin kännykkääni. Yhteyden luominen ei jostain syystä onnistunut ihan heti, vaan se vaati useamman yrityksen. Sovelluksen avaaminen ei vaatinut kirjautumista.

Sovellus on tyylikäs, selkeä ja helppokäyttöinen. Sieltä löytyy valikko, jossa voi valita mm. ohjelmia, käyttää vibraattoria äänivärähtelyiden mukaan tai esimerkiksi luoda ohjelman musiikkikappaleen tahtiin. Sovelluksessa on valmiina hyviä ohjelmia. Lisäksi sinne pystyy itse tekemään omia ohjelmia sekä lataamaan ohjelmia. Musiikkivärähtelyssä pystyi käyttämään, vaikka omaa Spotify-listaa.

En kokeillut chattia muiden käyttäjien kanssa, vaan leikin sovelluksella mieheni kanssa. Miehestäni ja minusta oli hirveän kiihottavaa se, että olimme eri paikoissa ja hän pystyi säätämään vibraattoria sisälläni. Lisämausteena sai vielä videoyhteyden. Näihin toimintoihin tarvittiin kirjautuminen. Se kävi nopeasti ja helposti.

Kaiken kaikkiaan Satisfyer Double Joy-pariskuntavibraattori oli mielenkiintoinen tuttavuus ja toi uusia mahdollisuuksia ja monipuolisuutta seksielämäämme.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Satisfyer - Curvy 2+ Seuraava arvio: Private - Original