Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

ZENN - 10-piece complete beginners set

TESTIRAPORTTI

Tämä settiä kehutiin on ihanaksi ja tuhmaksi aloituspaketiksi kaikille SM-ja bondageseksistä tai BDSM:stä kiinnostuneille ja erityisesti aloittelijoille. 100% tyytyväisyystakuu täyttyy varmasti!

n00bsM22,N20

Kyllä nyt oli melkoinen kasa uusia kokemuksia ja kokeiluja vastassa, kun lähdimme tätä täyden aloittelijan pakkausta avaamaan. Mukaan on päässyt niin palloa, kahletta ja raippaa sekä muuta. Sinällään oikein hyvin sopiva paketti, kun BDSM on ollut tuttua vain kuulopuheiden ja luetun kautta, joten aikakin sitä oli hieman päästä kokeilemaan.

Tässäkin paketissa, kun aika paljon kaikkea on, on hyvin tärkeä leikkeihin ryhtyessä pitää pieni tarkistus tuokio siitä mitä kukakin on valmis tekemään leluja testatessa. Omassa käytössä jäi tällä kertaa täysin kaulapanta ja sen remmi leluna käyttämättä ja saa ainakin jonkin aikaa kaapin pohjalla pelotella ennen kuin sitä uudestaan harkitaan.

Hieman jäi kokeilut paketin kanssa vielä keskeneräisiksi ennen kuin tätä arvostelua lähdin kirjoittelemaan, mutta suurinta osaa paketin leluista kuitenkin tuli kokeiltua ja moni todettua todella hyväksi piristeeksi makkarin puolella.

Jokainen lelu on pääasiallisesti keinonahkaa ja kiinnikkeet kiiltävää metallia. Raipan varsi on puuta mikä mielestäni oli mukava yllätys, vaikka onkin keinonahalla päällystetty. Erittäin mukavaksi materiaaliksi totesin kahleiden sisällä olevan tekoturkiksen, joka ei itselle aiheuttanut edes normaalia tukalaa tunnetta, jota kovasti käsirautojen yhteydessä odotin. Yllättävän miellyttävän tuntuiset ja niitä tuli tässä kirjoitellessakin jonkin aikaa käytettyä ihan noin muuten vain.

Melkoisesti tällaisen paketin kanssa saa tehdä omaa tutkimusta, että leikit eivät ole pelkkää haparoimista, mutta jos BDSM yhtään kiinnostaa niin näistä on hyvä ottaa jo etukäteen selvää. Ja tällaisen paketin kanssa pystyy sitten aina lelu kerrallaan selvittämään kaikki pienimmätkin yksityiskohdat, jos niikseen tuntuu. Sopivia paikkoja aiheesta lukea jokainen sitten varmaan löytää aivan itse, kun tuntuu niitä kuitenkin netin syöverit olevan pullollaan.

Aloittelijana ei siis kannata lähteä sillä odotuksella, että ostetaan tämä aloittelijapaketti ja sitten on pakarat verillä ja partneri kahlittuna kattoon ilman minkäänlaista aistimus mahdollisuutta. Pienin askelin kokeilemalla ja tutustumalla löytyy parhaiten ne molempien omat rajat ja pidetään leikki oikeasti mielekkäänä kaikille.

Muutamia sääntöjä, jotka ainakin meille tuli vastaan ja joita pidimme melko hyvinä:
-Turvasana. Ilman tätä ei mielestämme kannata lähteä oikein mitään vielä kokeilemaan, koska jo heti leluja katsellessa tuli vastaan rajoja joita toinen ei olisi koskaan tajunnutkaan.
-Realistiset odotukset leikeiltä ja kärsivällisyyttä kun etsitään rajoja ja kokeillaan mikä kenellekin tuntuu parhaalta leikeissä. Tämä ei aina ole kaikkein nopein asia löytää ja joku asia saattaa ensivaikutelman jälkeen ollakin hyvin mukava tai luotaantyöntävä.
-Pidä huolta turvallisuudesta muutenkin kuin henkisesti. Aina ei välttämättä köyden kanssa mene lenkit nappiin ja solmu ei aukeakaan, joten hyvä olla sakset saatavilla ennen kuin kukaan alkaa panikoimaan. Sama homma puhelimen kanssa, että oikeassa hetkessä on ainakin apu nopeasti soitettavissa.

Kaikkiaan sanoisi, että paketti on oikein oivallinen aloittelijalle. Ja antaa hyvät mahdollisuudet päästä tutustumaan BDSM meininkeihin hyvin pitkälti kaikkien sen osa-alueiden kautta. Tokihan paketista puuttuu jotain räikeitä vaihtoehtoja, mutta jos tämän jälkeen tuntuu, että jotain juttua voisi vielä pidemmälle niin eiköhän siihen sitten jatkoon löydy lisää tuotteita.

Kirjoittanut: n00bs
PeppufantasiaaN30v

Kiinnostaako sitominen, alistaminen tai alistuminen? Tästä paketista löytyy jotain kaikille SM-tai bondageseksiä tai BDSM:ää aloitteleville ihanille pervoille. Jokaisen aloittelevan Masterin tai Dominan aloituspaketista Zenn 10-piece complete beginners set:stä löytyy kaikki SM- ja bondageseksin tai BDSM-leikkien aloittamiseen.

Zennin ihanan tuhmasta setistä löytyy erilaisia välineitä:

Tekonahkaiset nilkka- ja ranneremmit, joissa on toisella puolella pehmeää tekoturkista. Remmien välissä on ketju, jonka päässä klipsi irrottamista ja kiinnittämistä varten. Remmit on helppo laittaa paikoilleen ja klipsit sai nopeasti auki ja kiinni. Toisen kiusoitteleminen on ihanaa, kun toinen ei pysty vastustelemaan. Mikä vallan tunne! Muistakaa turvasana.

Keinonahasta valmistettu leveä kaulapanta ja talutushihna. Kaulapannassa on sisäpuolella myös pehmeä tekoturkis. Itse pidän siitä, kun saan pitää kumppaniani remmin päässä. Remmiä pyllylle tai kiveksille, jos hän ei tee niin kuin käsken. Silmiin ei katsota!

Suupallo, joka on valmistettu kovamuovista. Suupallon kanssa pystyy helposti hengittämään, koska siinä on kahdeksan reikää. Pallo asetetaan suuhun ja laitetaan siinä kiinni olevilla remmeillä pään taakse. Ah, olet täysin alistajasi vallassa. Kädet sidottuina ja suupallo suussa on ehkä yksi kiihottavimmista näyistä. Toisaalta on ihanaa olla alistuneen roolissa anomassa Masteriltani armoa.

Edellisissä välineissä on jokaisessa remmit. Remmeissä on runsaasti säätövaraa, joten toimivat monen kokoisille. Remmien soljet on myös helppo laittaa kiinni ja irrottaa. Kaikki välineet tuntuvat hyvältä päällä. Jatketaan välinelistaa.

Jokaisen alistajan must have eli Ruoska. Tämän ruoskan hapsut on tehty keinonahasta. Ne napsahtavat iholla ihanasti. Anna partnerillesi tehtävä, jota hän ei voi saavuttaa. Rangaistuksena tietysti ruoskaniskuja.

Bondageköysi, joka reilu 5 metriä pitkä. Opetelkaa perus sitomissolmut. Sido jalat tai kädet tai vaikka kummatkin. Sido puolisosi johonkin kiinni ja pistä hänet anomaan asioita.

Vielä viimeiseksi kirsikkana kakun päällä paketissa on silmämaski, joka sekin on valmistettu keinonahasta, mutta sisäpuoli on pehmeää miellyttävän tuntuista fleeceä. Mikä sen parempaa, viedä näköaisti, niin muut aistit vahvistuvat. Et voi ikinä tietää, mitä tapahtuu seuraavaksi. Kuinka kiihottavaa.

Zenn 10-piece comlpete beginners set on ihana ja tuhma aloituspaketti kaikille SM-ja bondageseksistä tai BDSM:stä kiinnostuneille. Zenn lupaa paketissa tyytyväisyystakuuksi 100%. Se täyttyy varmasti. Todella toimiva paketti, jota suosittelen kaikille kokeiltavaksi.

Ihanaa loppuvuotta ja pistäkää ruoskat paukkumaan!

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: ZENN - PowerMate 2 masturbator Seuraava arvio: Fleshlight - Fleshsack