Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
Airturn2 nyt 59,90 euroa ( norm. 99,90 euroa ). Tarjous voimassa su 27.11. klo 9.00 asti!  

Switch - Pleasure kit 3

TESTIRAPORTTI

Molemmat testaajaparit antoivat tälle seksilelusetille täyden kympin arvosanat. Todella monipuolinen, helppokäyttöinen ja äärimmäisen nautinnollinen. "Tätä settiä on vaikea olla suosittelematta." "Upea tuote upeassa pakkauksessa."

PuputPari 28 v.

Kuka olisi arvannut, että yhden sievän laatikon sisään on pakattu näin paljon nautintoa?

Mistä sitä aloittaisi. Switch Pleasure Kit 3 -laatikossa on laskentatavasta riippuen kaksi tai kolme vibraattoria, ja aistileikkejä varten silmämaski ja pehmeääkin pehmeämpi höyhenhuiska. Kahvaosa toimii yksinäänkin esimerkiksi klitorikselle, mutta siihen voi myös liittää hieromasauvatyylisen tai anaalitapin mallisen jatkeen. Lisäosat naksahtavat tyydyttävästi kahvaan kiinni, ja leikki voi alkaa.

Ensimmäisenä täytyy mainita vibraattorin tehosta. Parhaimmillaan yli 15 000 kierrosta minuutissa värisevä laite tyydyttää varmasti sinnikkäimmänkin seksinystävän, ja pieninkin teho voi riittää tajunnanräjäyttävään orgasmiin. Jos teho on liikaa, voi vibraattoria käyttää myös esimerkiksi alushousujen läpi, mutta meille teho oli juuri sopiva.

Silmämaski ja höyhenhuiska toimivat moitteettomasti. Yllätyimme siitä, kuinka miellyttävää huiskan käyttäminen oli - olemme molemmat herkkiä kutiamaan, mutta tämän käyttö oli vain miellyttävää.

Vibraattori(e)n puhdistaminen on helppoa, ja samoin lataaminen. Erilaiset rytmit ovat mukavaa vaihtelua, ja niistä varmasti löytyy jokaiselle oma suosikki.

Tuote tekee tismalleen sen, minkä lupaa, joten faktojen pohjalta on varsin hankalaa kirjoittaa arvostelua. Ehkä siis voin antaa paremman kuvan tämän paketin potentiaalista kuvailemalla eilisiltaisia leikkejämme. Ehkä jopa saatte inspiraatiota omaan makuuhuoneeseenne. Tai ehkä ostat tämän paketin yllätykseksi kumppanillesi ja saat hänet laukeamaan lujempaa kuin koskaan...

Kun tulimme saunasta mukavan rentoutuneina, suutelin vaimoani syvään ja pujotin hänen silmilleen maskin. Kaadoin hänet hellästi sängylle, otin esille höyhenhuiskan, ja silitin sillä hellästi koko hänen vartaloansa päästä varpaisiin, kunnes tunsin hänen käyvän kärsimättömäksi. Näin pillun olevan läpimärkä, joten naksautin hieromasauvapään kiinni kahvaan ja aloin hiljalleen väristellä hänen häpyhuuliaan, välilihaansa ja lopulta klitoristaan. Vaimo voihki nautinnosta ja lopulta sai suurenmoisen orgasmin. Sillä aikaa, kun hän keräsi voimiaan, vaihdoin vibraattoriin anaalitappipään ja voitelin sen liukuvoiteella. Kävin polvilleni sängylle ja, yhä silmät sidottuina, hän löysi tiensä kaluni luo ja alkoi imeä sitä ahnaasti kovaksi samalla kun hieroin sormellani hänen peräaukkoaan. Kun olin kivikova, käänsin hänet nelinkontin ja työnnyin samanaikaisesti hänen pilluunsa penikselläni ja peppuunsa vibraattorin anaalitappiosalla. Kun tappi oli syvällä sisällä, napautin värinän päälle, kuulin hänen vingahtavan ja tunsin emättimen tiukentuvan kaluni ympärillä. Tiesin, että en kestäisi kauaa, mutta hän ehti onneksi vielä laueta toisen kerran ennen minua . eikä siinä toki sen jälkeen enää kauan mennytkään, kun itse tulin hänen sisäänsä.

Kaiken kaikkiaan tätä settiä on vaikea olla suosittelematta. Käyttö on helppoa ja sujuvaa, ja tuote sopii aivan kaikille - oli kyseessä sitten ensimmäinen seksilelu tai sadas. Helppo tapa myös herättää kiinnostusta peppuseksille. Tämän joulun, ja kaikkien muidenkin, hittituote!

Kirjoittanut: Puput
FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Jälleen saatiin testiin uusinta uutta testattavaa. Switch - Pleasure kit 3. Heti alkuun pitää sanoa, että varmasti yksi hienoimmista pakkauksista mitä olemme koskaan nähneet. Lahjapaperiin käärittynä ihan loisto lahjaidea ja näkisimme tämän tuotteen kohteena olevan parit, joille tämä tulee yhteiseen käyttöön. Ja sitten itse aiheeseen.

Switch - Pleasure kit 3 on modulaarinen vibraattori, jossa tukevaan kantaosaan kierretään erilaisia lisäpäitä. #03 versiossa nämä lisäpäät ovat "Magic Wand" ja pallo tyyppinen sauva. Niin kanta ja lisäosat ovat päällystetty lämpimän tuntuisena silikonilla, joka on yksi parhaita materiaaleja seksivälineissä sen pehmeyden ja helppohoitoisuuden takia. Kokoluokka on hyvin siro mikä ei todellakaan ole huono asia. Koosta huolimatta tässä tuotteessa on ihan pirusti potkua, enemmän kun kumpikaan meistä pystyy vastaanottamaan. Varsinkin "Magic Wand" pää on niin voimakas että sillä vatkaa tarvittaessa, vaikka kerman vaahdoksi. Äänimaailma kuitenkin pysyy hyvin hillittynä ja tätä tuotetta onkin miellyttävä operoida, eikä makuuhuoneessa tarvitse kommunikoida huutamalla.

Pallosauva on hyvin siro myös kooltaan ja sitä voi käyttää niin vaginassa kuin anaalissa. Sinun ei tarvitse olla mikään anaali-pro, että tämän sauvan saa sisälleen, sillä ensimmäinen pallo on läpimitaltaan 27 mm ja suurinkin vain 37 mm. Sopii siis hyvin vaikka vasta asiaan perehtyvälle. Varsi on jämäkkä, mutta hyvin taipuisa. Värinämoottori on hillitympi ja pehmeämpi kuin Magic wand.

Myös kantaosa sisältää värinämoottorin, voimakkuudeltaan arvioimme sen kahden edellisen väliin. Tästä vekottimesta löytyy siis 3 eri tyyppistä moottoria, joista kustakin löytyy 10 erilaista ohjelmaa. Moottoreita voi käyttää yhdessä tai erikseen, variaatioita on siis lukuisia ja tätä sauvaa voi käyttää miten päin tahansa, vaikka kanta edellä.

Vesitiiveys ja usb-lataus tekee tästä tuotteesta todella helppohoitoisen. Akussa riittää hyvin virtaa, emmekä saaneet sitä loppumaan kertaakaan, vaikka useammat kerran tätä kokeilimme.

Paketista löytyy vielä extrana silmämaski ja höyhenhuiska, kummatkin laadukkaita. Höyhenhuiskan totesimme yllättävän hauskaksi leikittelyyn, vaikka se ajatuksena aluksi ei niin kiihottanut.

Tätä tuotetta, kun on kokeillut, niin on vaikea keksiä, miten vibraattoria vois enää parantaa, tästä emme kerta kaikkiaan löytäneet mitään huonoa. Vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien kanssa menee vähän pää sekaisin ja tämän kanssa ei ole kuin mielikuvitus rajana. Stimuloitiinpa sitten penistä, pillua tai anaalia kaikkiin löytyy sopiva ohjelma sekä lisäosa ja orkun saanti onkin vain ajan kysymys.

Upea tuote upeassa pakkauksessa.

Kirjoittanut: FreeWheelers
Edellinen arvio: Fun Factory - Sundaze Pulse Vibe Seuraava arvio: Switch - Pleasure kit 6