Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

REBEL - PLUG WITH 3 FUNCTIONS

Tämä eturauhaskiihotin osaa vaikka mitä; Sen pyörivä pää ikään kuin "sormettaa" samalla, kun tapin tyvi pyörii. Testaajien mielestä moottorin värinä olisi voinut olla hieman kovempi, eikä kauko-ohjattavuus olisi pahitteeksi. "Tämä tuote mahdollistaa monipuolisen stimulaation eturauhaseen, mutta myös välilihan ja peräaukon seudulle."

Queer of the HillSinkku, queer, M 29

Anaalitappeja ja eturauhaskiihottimia on tullutkin aiemmin useampia testailtua, mutta tällä kertaa sain testiini hieman perinteisestä poikkeavan lelun. Rebelin lelussa on nimittäin yhteensä kolme eri osaa, jotka tuottavat stimulaatiota: lelun tyvi värisee ja stimuloi välilihaa, lelun juuressa on pyörivä, helmiä sisältävä osa joka stimuloi peräaukkoa ja lelun kärjessä on eturauhasta stimuloiva .knocking head. eli edestakaisin liikkuva kuula. On oikeastaan aika kivaa, että on näin monta erilaista toimintoa! Aiemmat kun ovat käytännössä vain värisseet. Aiempien kiihottimien mukaisesti tässäkin lelussa on useita värinämoodeja, yhteensä seitsemän kappaletta. Lelu on tehty pehmeästä silikonista, joten se on mukava asettaa paikoilleen. Kuten hyvissä leluissa kuuluukin olla, Rebelin voi ladata usb-portin kautta. Pituudeltaan lelu on 13,5 cm elikkäs keskivertomunan verran.

Koska lelu ei ole valtaisan suuri, se on helppo asettaa paikoilleen ilman suurempia pelkoja. Käytössä lelu tuntuu tehokkaalta ja tärinää välilihalle riittää. Anuksen stimulointi tuntuu kyllä uudenlaiselta ja kivalta, en ole aiemmin tämmöistä lelua kokeillutkaan! Myös lelun kärjen tekemä .sormetus. tuntuu mukavalta, mutta itse kaipaisin kyllä koko varren mitalta tärinää . eturauhasen stimulaatiolla ei nyt ihan kuuhun asti päästä. Lelun käyttäminen tuntuu turvalliselta, koska tyviosa on leveä eikä sisälle holahtamisen mahdollisuutta ole. Lelussa on usb-piuhaa varten pieni aukko tyvessä, joten lataaminen on näppärää.

Mutta se suurin miinus tässä on kaukosäätimen puute! Lelua säädellään tyvessä olevan kolmen napin avulla ja asetuksen vaihtamista varten saa vähän voimaa käyttää. Lisäksi koska nappeja on kolme ja jokainen säätelee eri osia, ei voi olla satavarma, tuleeko sitä haluttua stimulaatiota, kun sokkona lelua sörkkii. Lelu on siis perseessä ja sitä ei oikein näe, eli öö, säätöihin jotakin helppoutta, kiitos. Ajattelen niin, että kun on päässyt leikkimisen makuun, ei saisi tulla tällaisia esteitä matkan varrelle. Kaverin kanssa tilanne on toki eri.

Elikkäs. Rebelin lelu on mainio ja pidän näistä uusista pyörivistä ja sormettavista liikkeistä kovasti! Perseeseen uppoava osa voisi tosin täristä enemmän ja leluun saisi kehitellä kaukosäätimen. Eikait siinä, onhan tämä mukava värkki eli ei muuta kuin kokeilemaan! Voisin kuvitella, että erityisesti rimmingistä tykkäävät voisivat arvostaa tuota pyörivää tyveä. Hyrr!

Doktor KuriousMies, 30 v.,

Tällä kertaa sain testiin Rebelin eturauhaskiihottimen. Kyseessä on kiihotin, joka stimuloi värinällään eturauhasta, sulkijalihasta ja välilihan aluetta. Tuote on kädellä tunnusteltuna jykevän ja laadukkaan oloinen. Materiaalina on miellyttävän tuntuinen silikoni. Kiihottimella on myös jonkin verran kokoa. Käyttöpituutta on 13,5 senttiä ja paksuutta parhaimmillaan 3,6 senttiä. Kyse ei ole siis ihan kovin pienestä anaalilelusta. Kiihottimen alaosasta löytyy latausreikä sekä 3 eri säätöpainiketta. Säätöpainikkeet toimivat moitteettomasti ja värinöiden voimakkuutta voi säätää oman mielen mukaan. Napit toimivat samankaltaisella periaatteella kuin muutkin lelut. Painamalla nappia pohjassa, värinä lähtee päälle. Kerran painamalla vaihtuu värinän voimakkuus ja pohjaan painamalla värinä lakkaa. Tapin päässä olevan värinämoottorin tarkoitus on stimuloida eturauhasta. Sen käynnistäessä tapin päässä oleva kuula alkaa liikkumaan pystysuoraan edestakaisin. Tapin moottori vaikuttaa näin ulkoisesti tehokkaalta ja sopivalta stimulaatioon. Tapin varressa on sulkijalihakseen kohdistuva värinämoottori. Värinän laittaessa päälle näyttää siltä, että kuulat liikkuvat ympyränmuotoista kehää. Lisäksi viimeinen esiteltävä moottori löytyy tuotteen kannasta ja stimulaatio oikein käytettynä kohdistuu välilihan alueelle. Tiivistetysti voisin sanoa tässä vaiheessa, että kaikki värinät tuntuvat asianmukaisilta ja myös tehokkailta. Ulkoisesti kokeiltuna melko äänekkäiltä, jos kaikki kolme värinää on päällä. Ei muuta kuin kokeiluun.

Varmistelen paikat sellaiseen kuntoon, jotta Rebelin eturauhaskiihotin pääsee tositoimiin. Voitelen kiihottimen tapin kauttaaltaan liukuvoiteella. Tappi vähitellen ja hitaasti uppoaa anaaliin ja lopulta asettuu paikoilleen. Kokeilen yksitellen eri värinöitä. Tapin päässä oleva värinä tuntuu alkuun melko vähän. Asetettuani selän suoraksi simulaatio alkaa kohdistumaan enemmän eturauhaseen. Tuntuu kyllä erityisen hyvältä. Ääntä kyseinen moottori ei kovinkaan paljon päästä ollessa sisällä. Toinen värinämoottori, mikä stimuloi peräaukon aluetta, tuntuu yhtä lailla oikein hyvältä. Värinä on melko hellä ja tuntuu sopivalta juuri tälle alueelle. Tästäkään ei ihan kohtuuttomasti ääntä lähde. Lopuksi välilihaan kohdistuvan värinän vuoro. Tämä on niistä äänekkäin, mutta sitäkin kiihkoa lisäävä. Värinä tuntuu kohdistuvan oikeaan paikkaan ja on todella hyvä lisä. Kaikkien moottorien ollessa päällä, stimulaatio tuntuu jopa yliampuvalta ja hankaloittaa hieman keskittymistä. Enemmän nautin pelkästä tapin värinästä pelkästään tai tapin ja välilihan kombosta. Eturauhaskiihotin ei meinaa itsestään pysyä paikoillaan vaan meinaa valua ulos. Makuuasennossa selällään ollessa sai toisenkin käden vapaaksi. Hetken masturboidessa orgasmin lopulta saavutan melko äkkiä, pääosin eturauhasstimulaation vuoksi.

Tiivistettynä usean käyttökokeilun jälkeen olen todennut eturauhaskiihottimen varsin hyväksi tuotteeksi. Tuote mahdollistaa monipuolisen stimulaation eturauhaseen, mutta myös välilihan ja peräaukon seudulle. Värinöiden voimakkuus kaikkien moottorien osalta on riittävä ja käytössä moottoreista ei mielestäni kohtuuttoman paljon ääntä lähde. Kaikkien värinöiden ollessa yhtä aikaa päällä, koin hieman epämukavana. Eturauhaskiihotin on kooltaan suhteellisen iso ja sen vuoksi se antaa mukavan täyden tunteen anaalikäytävässä. Napit toimivat suhteellisen hyvin, vaikkakin jossain määrin melko jäykkiä. Tuote on laadukkaan oloinen ja puhtaana pito on helppoa. Jos jotain huonoa on pakko keksiä niin tapin varsi voisi olla ohuempi, jotta tuote pysyisi paremmin sisällä.Edellinen arvio: Rebel - Masturbator with 2 Functions


Rebel - Plug with 3 Functions
9990

Rebel - Plug with 3 Functions

Plug with 3 Functions on todellinen miehen monitoimikone ja se antaa takuuvarmaa nautintoa! Ladattavassa, kookkaassa Rebel-eturauhaskiihottimessa on kolme erilaista, itsenäisesti säädettävää toimintoa: se hieroo eturauhasta ja välilihaa sekä "nuolee" anusaukkoa.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.