Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Sexy Secret

TESTIRAPORTTI

Pikkuhousuihin piilotettava suositun Satisfyer-sarjan kiihotin sai testaajilta poikkeuksetta positiivista palautetta. "Laite todellakin piti lupauksensa ja ylitti odotukset. Se oli teholtaan voimakkaampi, mitä ulkonäkö antoi olettaa." Kaiken kukkuraksi kiihotinta voidaan säädellä etänä ilmaisen Satisfyer Connect-sovelluksen avulla!

PuputPari 28 v.

Satisfyerin Sexy Secret ei ole mikään tavallinen vibraattori, sillä sitä ei varsinaisesti ole tarkoitettu käytettäväksi sängyssä. Sexy Secret on suunniteltu sujautettavaksi pikkuhousujen sisään ennen muiden asioiden tekemistä. Millaisissa tilanteissa se sitten on parhaimmillaan? Ravintoloissa ja baareissa. Busseissa ja lentokoneissa. Leffaillassa ja konsertissa. Siellä, missä haluatte oman seksikkään salaisuuden. Kunhan vain pian pääsette yksityiseen paikkaan, missä voitte nussia lujaa, sillä tämän käyttämisen jälkeen se on melkein väistämätöntä.

Laite on varsin hiljainen etenkin farkkujen läpi. Kirjastossa tai muussa aivan hiljaisessa paikassa tätä ei kuitenkaan kannata käyttää, vaan värinä kuuluu läpi, mutta ainakin meidän korviimme pienikin taustamusiikki, puheensorina tai vastaava riittää peittämään äänen.

Ja vinkki: jos laitatte lisäksi pepputapin, on nautinto kaksinkertaista. Tämä yhdistelmä sai vaimon raahaamaan minut kylpyhuoneeseen kesken juhlien ystäviemme kotona. Ahnaan suihinoton jälkeen hän laski farkkujaan ja pikkuhousujaan sen verran, että pystyin vetämään tapin pois ja työntymään hänen peppuunsa Sexy Secretin värisyttäessä yhä klitorista. Onneksi juhlissa oli musiikki kovalla, sillä vaikka Sexy Secret olikin hiljainen, voihkinta ei ollut.

Sexy Secret on sopivan pieni ja istuu mukavasti häpyhuulten välissä, eikä hierrä tai tunnu epämukavalta. Liukuvoidetta kannattaa toki laittaa aluksi. Laite ei myöskään vaikeuta kävelemistä... ainakaan pois päältä ollessaan, sillä värinä on taattua Satisfyer-laatua!

Etäohjaus toimii niin kuin kuuluukin, oikein hyvin. Käyttöönotto on helppoa ja bonuspisteet siitä, että sama sovellus toimii myös muiden Satisfyerin vibraattorien ohjaamiseen. Älypuhelimen esille kaivaminen värinän kytkemiseksi voi olla hieman vaivalloista, joten erityisen hyvin etäohjaus toimii älykellon, kuten Apple Watchin, kanssa.

Kaiken kaikkiaan meillä oli niin hauskaa tätä laitetta testatessa, että on sääli, ettei miehille ainakaan tietääksemme ole mitään vastaavaa. Jos sellaisen joskus löydämme, sitä täytyy ehdottomasti kokeilla.

Sexy Secret on helppo ja halpa tapa lisätä hieman jännitystä ja kipinää elämään, parisuhteeseen ja seksiin. Ehdoton suositus!

Kirjoittanut: Puput
SandyPari, N. 24 v, M. 33v

Satisfyerin Sexy Secret yllätti minut positiivisesti heti saatuani siihen ensikosketuksen. Niin pieni, mutta niin paljon lupaava lelu olisi testattava heti. Panty vibra oli pieni ja suhteellisen huomaamaton kaveri, jonka materiaali sai minut lumoutumaan sen kosketukseen heti ensi metreillä. Satisfyeriin ei ole koskaan joutunut pettymään, joten odotukset olivat korkealla jälleen kerran. Vibran materiaali oli laadukasta ja ihoa hivelevän pehmeää. Se oli helppo asettaa paikoilleen hyväilemään juuri oikeita kohtia napsauttamalla lelun päältä pieni magneettiosa irti. Se pysyi yllättävän tukevasti pikkuhousuissa kiinni, ja värinä todellakin osui juuri sinne, minne pitikin.

10 erilaista värinäohjelmaa, ja jo entuudestaan minulle tuttu Satisfyerin ilmainen kännykkäsovellus toivat uutta intoa makuuhuoneemme puolelle. Mies oli innoissaan jo säätämässä laitteeseen värinää, kun minä rentouduin innokkaana tuo pieni kapistus housuissani. Se todellakin onnistui yllättämään ominaisuuksillaan; valmiiksi säädetyt värinäohjelmat, musiikin mukaan värisevät ohjelmat ja mikä parasta - vapaat kädet luoda itseä miellyttävä rytmikäs ohjelma. Mieheni oli jo ammattilainen ohjelmien säätämisessä, kun minä sain uppoutua nautintoon. Laitteessa uskomattominta on kuitenkin se, että toinen henkilö pystyy säätelemään värinäohjelmia, vaikka maailman toiselta puolen! Tätähän oli pakko testata, ja yön pikkutunteina mieheni säätelikin innoissaan erilaisia värinöitä töistä käsin, kun minä sain jatkaa nauttimista vaahtokylvyn ja viinilasillisen viihdyttämänä.

Laite todellakin piti lupauksensa ja ylitti odotukset. Se oli teholtaan voimakkaampi, mitä ulkonäkö antoi olettaa. Plussaa vesitiiviydestä, sillä mikä voisi olla parempaa, kuin tällainen kaveri antamassa lisämaustetta vesileikkeihin.

Kirjoittanut: Sandy
Edellinen arvio: Satisfyer - Dual Pleasure Seuraava arvio: SONO - Self Motion Butt Plug, Nr 90