Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

ZENN - Prostate & G-spot wand

TESTIRAPORTTI

Tätä vibraattoria voidaan käyttää, vaikka miten päin ja testaaja löysikin sille erilaisia käyttötapoja. "Laadukkaalta vaikuttava tuote, joka on hyvä peruslelu harrastajan varastoon."

Queer of the HillSinkku, queer 33v., M 29

Testitauon jälkeen päästiinkin perusasioiden äärelle ja paketista putkahti ulos ns. perinteinen anaalitappi pienellä twistillä. Kokeiluun pääsi siis Zenn -yhtiön kaksipäinen, silikoninen tappi, jossa on myös ylimääräinen koukku klitorista varten. Kun itselläni on kassit ja penis, niin meni hetken aika pyöritellessä, että ootas, mihinkäs tuo ylimääräinen sakara oikein menee – pitääkö kokonaan survoa koukku pyllyyn täh? Mutta sitä sitten tajuaa, että joo, tappejahan voi työnnellä myös muualle, eli pimppiinkin. Hauskoja ahaa-elämyksiä näin aikuisella iällä! Mutta joo, tuplatappihan tämä on: lelua voi työnnellä molemmista päistään haluamaansa aukkoon ja keskellä lelua on eräänlainen koukku, joka ilmeisimmin on tarkoitettu klitoriksen kiihotukseen. Lelu on silikonista ja helppo pestä, perusasiat siis kunnossa.

Kätösissä tappi tuntuu jykevältä, mutta on mukavan pehmeää silikonia. Itsehän pidän näistä pehmeistä leluista, koska jotenkin repivät paikkoja vähemmän kuin kivikovat ja joustamattomat lelut. Liukasteen kera tappi sujahtaa näppärästi paikoilleen ja käyrällä päällä saa mukavasti tuntumaa eturauhaseen. Tapin toisesta päästä on mukava pitää kiinni ja on helppo ohjailla lelun liikettä. Peppuhommissa tuo klitoriskiihotin toimii vähän stopparina ja tuntuu näin pimpittömältä vähän turhalta. Toisaalta on hyvä, että lelussa on stoppari, ettei se holahda sisuksiin. Piti oikein miettiä, että miten tuota klitankiihotinta voisi hyödyntää. Keksinkin sitten, että tuolla pikku nöpöllä voisi aloitella pepun rentouttelua, jos reikä on kovin tiukka. Lelun toinen pää on ns. suoran perustapin mallinen ja toimii kuten pitääkin, mutta itse pidän enemmän tuosta käyrästä päästä, kun sillä saa paremmat stimulaatiot eturauhaseen.

Mitäs tästä nyt sanoisi… Lelua on näppärä käyttää, se ajaa asiansa, mutta minun on nyt melko vaikea arvioida, miltähän tämä tuntuisi klitorista vasten. Hyvältä? Kivalta? Mukavalta? Ehkäpä joku toinen lelun testaaja voisi kertoa näistä tuntemuksista paremmin. Pyllyleikkeihin tämä sopii hyvin ja toisaalta, onpahan hyvä, että yhdessä lelussa on useammanlaisia päitä eri tarpeisiin. Joten, Zennin tappi on hyvä peruslelu harrastajan varastoon. Eiköhän tästä saa pitkäksi aikaa hauskuutta, laadukkaalta vaikuttaa.

Mainittakoon vielä, että lelun mukana tulleessa mainoslehdykässä oli paljon kaikenlaisia tappeja, mielikuvituksellisiakin, joten Zennin valikoimaan kannattanee tappien ystävien tutustua tarkemmin.

Kirjoittanut: Queer of the Hill
Edellinen arvio: Shower cleansing nozzle with flow regulator Seuraava arvio: Satisfyer - Air Pump Booty 5+