Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

FLESHLIGHT GIRLS - MAITLAND WARD, TIGHT CHICKS

"Aivan käsittämättömän hyvä tuote, joka on monipuolisempi, kuin mitä nopeasti ajatellen uskoisi. Miesten ja pariskuntien ostoslistalle tämä kannattaa kyllä ehdottomasti lisätä."

Raija ja JorkkaPari, N. 41 v., M. 42 v.,

Tuotteen saapumisen jälkeen piti oikein kaivaa hakukoneelta esille Maitland Wardin tuotantoa. Enkä nyt tarkoita Kauniit ja rohkeat -sarjaa, jossa hän myöskin näytteli. Hyvää settiä on Maitland Ward tehnyt aikuisviihdealalle vaihtamisensa jälkeenkin. Alanvaihto on aiheuttanut myös sen, että Fleslight on nyt tuonut markkinoille kopion näyttelijättären anusaukosta. Perfect!

Erilaiset miesten masturbaattorit ovat viime vuosina yleistyneet - ja hyvä niin. On kuitenkin hyvä muistaa, että miehille suunnatut tuotteet voivat olla myös monipuolisia pariskuntien keskinäisissä leikeissä. Samoinhan on monien "ensisijaisesti" naisillekin suunnattujen tuotteiden kanssa. Tämäkin Maitland Wardin mukaan tehty tekopeppu sopii niin miehen omaan fiilistelyyn kuin myös osaksi pariskunnan yhteistä nautiskeluhetkeä.

Maitland Wardin nimeä kantava tekopeppu on todellakin loisteliaan tuotekehittelyn tulos. Muotoilu, materiaalit, käyttömukavuus ja helppo puhdistettavuus ovat viimeisen päälle miettityjä. Todella laadukas tuote, jossa ei myöskään ole ylimääräistä tekniikkaa häiritsemässä; anuksen tiukkuutta voi säätää ihan manuaalisesti tuotteen alaosasta.

Fleshlight Girls - Maitland Ward, Tight Chicks -tekoanuksen ohje kehottaa käyttämään liukkaria reiän kosteuttamiseen. Me luovuimme sen käytöstä, kun huomasimme, että ihan kohtuullisen hyvin tekopepun voi kosteuttaa vaikka kielellä. Ja peniksen kostutuksesta voi huolehtia vaikka kumppani suihin otolla ja pillun eliksiirillä. Tekopeppuun tunkeutuminen tuntuu lähes aidolta peppuseksiltä; toki kiihottumisaste ei ehkä ole sama, eikä myöskään aukon lämpöisyys. Tämän lähemmäksi aitoa tavaraa on kuitenkin aika vaikea päästä.

Tässä tuotteessa on vaaransa. Se ensinnäkin voi syrjäyttää perinteisen miehisen käsi-masturbaation (toisaalta, haittaako se lainkaan?), mutta voi jopa aiheuttaa sen, että kumppaneiden välinen seksi vähenee. Siksi me suosittelemmekin tämän tuotteen lisäämistä pariskunnan yhteiseen lelulaatikkoon. Parhaimmillaan tämä on hitaassa fiilistelyssä; oli sitten kyse pariskunnan keskinäisistä puuhista tai miehen omasta laatu-ajasta.

Negatiivisena puolena on, että tuotteen aukko-osa venyy hieman käytössä. Toinen negatiivinen asia on tuotteen koko: Fleshlight Girls - Maitland Ward, Tight Chicks on isohko, jota ei ihan mihin tahansa nopeasti piiloteta anopin katseilta. Suihkussa pidettäessä sen voi ehkä naamioida shampoo-pulloksi, jos siihen liimaa etiketin.

Aivan käsittämättömän hyvä tuote, joka on monipuolisempi, kuin mitä nopeasti ajatellen uskoisi. Miesten ja pariskuntien ostoslistalle tämä kannattaa kyllä ehdottomasti lisätä.Edellinen arvio: Rebel Plug with 3 Functions Seuraava arvio: Airturn2 Masturbator


Fleshlight Girls - Maitland Ward, Tight Chicks
7990

Fleshlight Girls - Maitland Ward, Tight Chicks

Valtavirran televisiosarjoista pornonäyttelijäksi siirtynyt Maitland Ward tarjoaa kutsuvan ryppyreikänsä Sinun nautittavaksesi.

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv