Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Cum Face - Duel Pump Action Penis Game

TESTIRAPORTTI

Kolme kovaa arviota huippuhauskasta Cum Face -pelistä. Kaveriporukan tai parin illanviettoon sopiva "runkkupeli" on todella hauska ja erilainen peli, joka nostaa hymyn huulille ihan jokaiselle. Peli ei sovi vakavamielisille!

JäniinitPari, 25 v.

Kaikki tietävät, että yhteiset pelit, leikit ja aktiviteetit tekevät kaikista bileistä ja illanistujaisista hauskempia. Uusia pelejä on kuitenkin usein vaikeaa keksiä ja samat vanhat beer pongit, flip the cupit, pullonpyöritykset ja en ole koskaan -pelit käyvät ajan myötä tylsiksi. Ei siis ole vaikeaa uskoa, että olet varma bileiden pelastaja, kun tunnelman hiipuessa kaivat kätköstäsi Cum Facen ja käynnistät koko porukan tumputusturnauksen!

Cum Face on peli, jossa niin sanotusti nopein käsi voittaa, samalla kun hitaampi pelaaja saa todeta häviönsä lastina naamallaan. Peliä voi pelata kaksin tai suuremmalla ryhmällä, esimerkiksi turnausmuotoisesti tai niin, että voittaja jää mulkunvarteen kiinni ja voittajaa haastamalla löydetään lopulta ryhmän kovimmat raivorunkkarit.

Kuumana kesäpäivänä ja saunajäähyllä pieni viilennys on aina tervetullut. Tällöin peliä voidaan pelata esimerkiksi kylmällä vedellä, jolloin häviäjä saa reilun satsin helpotusta ympäri kasvojaan. Tämä pelitapa sopii myös hyvin niihin tilanteisiin, joissa joku tai kukaan pelaajista eivät käytä alkoholia.

Kaikki itselleen rehelliset kuitenkin tietävät, että vaikka kasvoille roiskiminen onkin silloin tällöin mukavaa, kuuluu kuitenkin täydellisen nautinnolliseen suoritukseen lastin purkaminen syvälle suuhun, sillä hetken herkuttelu ja lopulta koko komeuden nieleminen. Tähän tarkoitukseen Cum Face soveltuu loistavasti; suu auki, kieli ulos ja vatkaamaan.

Peliin voi tuoda kirjaimellisesti lisämaustetta muuttamalla pelin säiliöön laitettavaa nestettä. Yleispätevänä ratkaisuna toimii esimerkiksi Koskenkorva, härskimpää menoa ja autenttisuutta voidaan tavoitella kermalikööreillä. Jos taas panoksia halutaan nostaa toden teolla, voidaan säiliöön laittaa tavaraa, jota kukaan ei suuhunsa halua, kuten esimerkiksi tequilaa tai absinttia. Toisaalta juhlakansan hyvinvoinnin ja suorituskyvyn ylläpidon merkeissä voidaan peliä tietenkin pelata myös esimerkiksi vedellä tai mehulla. Kovimmat pervoilijat voivat myös täyttää säiliön esimerkiksi omalla tai tekospermalla, jolloin häviäjä todellakin saa mällit naamalleen!

Cum Face täytyy kuitenkin muistaa pestä huolellisesti vedellä, jotta putkiin tai lelun sisälle ei jää mitään sokeri- maito- tai ihmispohjaista nestettä, joka voisi tukkia putkistoa tai homehtua. Kokemuksemme mukaan tämä hoituu helpoiten huuhtelemalla säiliö muutamaan kertaan vedellä ja tämän jälkeen runkkailemalla muutamat vetiset satsit molemmista meisseleistä.

TL;DR
Mikä? – Seurapeli, jossa saat luvan kanssa laskea miljoonasateen vastustajan naamalle
Hyvää? – Hauska peli, joka varmasti piristää monien juhlien tunnelmaa
Huonoa? – Ei sovellu välttämättä ihan jokaiseen kaveriporukkaan
Kenelle? – Kaikille, jotka tarvitsevat hauskaa uudenlaista seurapeliä

Kirjoittanut: Jäniinit
botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

Tämänkertaiseksi testituotteeksemme saimme jälleen jotain uutta ja yllättävää. Cum Face – Duel Pump Action Penis Game on peli, jossa kaksi pelaajaa runkkaa mekaanisia kulleja yrittäen saada lastit lentämään laitteen sisältä naamalle. Tämä on meille sopiva laji, sillä treenitunteja on takana aikalailla. Siispä nesteet, tässä tapauksessa vesi, sisään säiliöön ja game on. Aika testata onko vuosien harjoitus tuonut tulosta.

Laite on hyvin helppokäyttöinen ja suoraviivainen. Kulleja saa vatkata suhteellisen reilusti saadakseen astiat lentämään. Paksuhkot ja kovat muoviset melat myös sopivat hyvin käteen, vaikka eivät ihan aidoilta tunnu tai näytäkään. Otimme muutaman erään ja saimme huomata, että tämä on melko intensiivinen laji. Työstävää kättä saikin meidän tahdillamme olla vaihtamassa usein, jotta nopeuden sai säilytettyä toisen käden väsyessä. Parin ensimmäisen erän aikana meillä oli myös pientä epäselvyyttä siitä, kuka pelin voittaa, sillä toisin kuin todellisuudessa, nopein runkkari saakin toisen kullin laukeamaan, eikä sitä mitä itse vetelee. Toinen meistä luulikin ”mällit” naamalle saatuaan voittaneensa. Tokihan monelle se onkin palkinto. Tavallaan siis molemmat voittivat. Uuden kierroksen käynnistäminen heti perään on helppoa, sillä laitteessa on vain yksi nappi, jota painamalla mekaniikka latautuu uutta kierrosta varten.

Testimme perusteella Cum Face on hauskaa ajanvietettä ja sopii hyvin vähän pervommalle kaveriporukalle illanviettoihin. Pientä miinusta tulee siitä, että omalla kohdallamme toinen pelin kulleista tuntui laukeavan hieman herkemmin kuin toinen mutta eipä tämä juurikaan menoa haitannut. Myös ääntä tämän runkkailusta lähtee reilusti, eikä kolina ole ihan yhtä miellyttävä kuin runkkaamisesta yleensä lähtevät äänet. Runkkaamisen ystävät varmasti viihtyvät tämän parissa mutta kovin vakavamielisten kisojen ystäville emme voi peliä suositella.

Kirjoittanut: botTomAndJerry
KeltainenpaloautoPari 26 v.

Noutaessamme pakettia postista, mietimme innoissamme, mitä Kaalimadon väki on tällä kertaa meille lähettänyt. Pian sitten saimmekin vastauksen kysymykseemme —ei mitään.

Tai siltä se ainakin tuntui aluksi.

Keveytensä takia paketti vaikutti tyhjältä, ja olimme varmoja, että Kaalimadon väki on tehnyt meille jonkinlaisen kepposen. Onneksi kyseessä ei kuitenkaan ollut pila, ja paketin avattuamme katsoimmekin toisiamme hölmistyneinä ja huvittuneina. Paketissa komeili Cum Face - Duel Pump Action Penis Game. Suomeksi sanottuna siis runkkupeli! Hetken hämmästelyn ja naureskelun jälkeen avasimme jämäkän muovipakkauksen ja aloimme ihmettelemään peliä. Luimme pakkauksen mukana tulleen englannin kielisen ohjeen, pesimme itse pelin sekä pelissä olevan säiliön, täytimme säiliön vedellä ja avot! —Kilpailu kovimmasta runkkarista voisi alkaa.

Kuka saisi runkkaamalla toisen tulemaan nopeammin?

Entä kuka saisi mällit ekana naamalleen?

Peliä pelatessa tajusimme nopeasti, kuinka mahtavasta tuotteesta on kyse. Naurusta ei meinannut tulla loppua, ja peliä tuli pelattua siltä seisomalta niin kauan kuin käsissä voimia riitti. Mietimme pelin pelaamisen jälkeen sen olevan loistavaa viihdettä illanviettoihin kavereiden kanssa. No ei muuta kuin tuumasta toimeen! Peli matkaan ja mökille. Mökillä nostatimme tunnelmaa vihjailemalla tulevasta “spektaakkelista” —ja spektaakkeli se todella olikin. Nopean sääntöjen läpikäynnin jälkeen aloitimme turnauksen ja otimme mittaa, kuka on mökkiporukan suurin runkkausmestari!

Jaoimme ystävämme kahden hengen joukkueisiin. Jokainen pari kisasi pariaan vastaan. Tämän jälkeen jokaisen parin voittaja siirtyi jatkoon ja kohtaisi uuden vastustajan. Tätä jatkettiin niin kauan, että jäljellä oli enää kaksi pelaajaa, jotka ratkaisivat voittajan.

Peli on toiminnaltaan ja idealtaan yksinkertainen, mutta todella viihdyttävä ja jännittävä. Cum Face-peli herättää jokaisen pelaajan kilpailuvietin tuossa tuokiossa. Se nostaa taatusti jokaisen pelaajan hymyn korviin ja punan poskille.

Peli on helppo pitää puhtaana. Se onkin tärkeää etenkin silloin kun säiliöön laittaa jotain muuta kuin vettä. Säiliö tulee aina pelin jälkeen huuhdella vedellä ja dildojen putkistot tulee runkata tyhjäksi. Peli on rakenteeltaan todella kevyttä muovia, joten se on helppo ottaa mukaan illanviettoihin tunnelmaa kohottamaan. Tunnelmaan kohottamisen lisäksi peli tekee ryhmästä rennomman ja vapaamman, ja rohkaisee ujoimpiakin pelaajia heittäytymään.

Tähän asti olemme täyttäneet pelin säiliön vedellä, mutta seuraavien illanistujaisten tai bileiden tullen aiomme testata peliä niin, että laitamme säiliöön jotain hieman vettä väkevämpää.

Voimme suositella peliä lämpimästi ihan jokaiselle, joka kaipaa spektaakkelimaista yllätystä ja hauskaa ajanvietettä niin arkeen kuin juhlaan. Tässä on seurapeli, joka tuo taatusti jokaiselle pelaajalle hymyn huulille.

Kirjoittanut: Keltainenpaloauto
Edellinen arvio: OPENMITY - Rakkauden Laivanupotus Seuraava arvio: Cuties Mini Vibrator, Blue