Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

OPENMITY - Rakkauden Laivanupotus

TESTIRAPORTTI

Tämä peli sopii parisuhteen piristykseksi ja miksei myös kilpailuvietin tyydyttäjäksi. "Tässä pelissä parasta on se, että kumpikin käytännössä voittaa...koko ajan."

PeppufantasiaaN30v

Laivanupotus on varmasti monille tuttu peli, mutta Rakkauden laivanupotus on varmasti vieraampi. Pääsin kumppanini kanssa testaamaan Rakkauden laivanupotusta. Siinä idea on hyvin samanlainen kuin perinteisessä Laivanupotuksessa. Upota vastapelaajan laivat ja voita. Tosin tässä pelissä parasta on se, että kumpikin käytännössä voittaa...koko ajan.

Yksinkertaistettuna pelin sääntönä on se, että upotatte toistenne laivoja arvailemalla vuorotellen toistenne laivojen sijainteja ruudukolla. Pelipaketti on sopivan pieni, jotta sen voi helposti ottaa kaikkialle mukaan. Paketista löytyy pelin ohjelehtinen, 16 ruudukkoa, 25 esileikkikorttia ja 25 intiimiä tehtäväkorttia. Peli toimii hyvin piristyksenä ja suhdetta lähentävänä. Lisäksi pieni kilpailu voi tuoda kivaa lisää varsinkin kun pelin voittajalle on tiedossa seksuaalinen palkinto.

Pelin ohjeet ovat aika selkeät ja helpot. Pelaajat ottavat 2 ruudukkoa. Toiselle järjestellään omat laivat ja vastustajan yritykset ja toiselle merkataan omat yritykset upottaa toisen laivat. Aluksi kummatkin merkkaavat kahdeksan omaa laivaa omaan ruudukkoonsa. Pelaajat yrittävät vuorotellen arvata toisen laivan koordinaatteja. Vastustaja vastaa ”Ohi” tai ”Osui”. Kun pelaaja on osunut aluksen kaikkiin neliöihin, tulee toisen kertoa mihin alukseen on osunut.

Kun olet upottanut pienen aluksen, saat nostaa esileikkikortin ja toteuttaa sen. Kun olet upottanut toiselta kaikki isot alukset, saat nostaa yhden intiimikortin myöhempää käyttöä varten. Häviäjä on se pelaaja, jonka kaikki alukset on ensin upotettu. Hävinneen pelaajan tulee halutessaan suorittaa kaksi intiimiä korttia. Esileikkikortit on tarkoitettu esileikin tavoin halujen ja himojen herättelijäksi, paikkojen kostuttajaksi ja kovettajaksi. Intiimikorteissa mennään siiten kunnolla asiaan ja siksi ne onkin tarkoitettu käytettäväksi vasta ihan lopuksi.

Peli on piristävä ja hauska. Peliä ei joka kerta ota esille, kun seksin himo iskee, mutta joskus piristyksenä tai miksipä ei leikkimielisen kilpailuvietin iskiessä. Pelistä voi huoletta jättää tekemättä sellaiset kortit, joiden tehtäviä ei halua tehdä. Lisäksi voi myös improvisoida kortteja mieleisekseen. Joissain korteissa tarvitaan muita tarvikkeita esimerkiksi kameraa, kuulokkeita tai sidettä silmille. Tarvittavat lisätarvikkeet löytyvät ohjeista ja ne kannattaa ottaa esille jo pelin alussa, ettei tule tylsiä keskeytyksiä. Peli toimii kaikille, jotka syttyvät pelaamisesta.

Avoimin mielin kokeilemaan Rakkauden laivanupotusta.

Kirjoittanut: Peppufantasiaa
Edellinen arvio: Mistress - Mia Backdoor Butt, latte Seuraava arvio: Cum Face - Duel Pump Action Penis Game