Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Satisfyer - Threesome 3

TESTIRAPORTTI

Satisfyer-sarjan hieman erikoisempi vibraattori sai positiivista palautetta sekä naisilta, että miehiltä. "Laitteen hienous on siinä, että sitä voi käyttää miten päin tahansa, vaikka paksumpi pää edellä, tai vaikka sisäisesti."

FreeWheelersPari M 38 v. N 37 v., Liikuntavammainen m31, n30

Testailuun saatiin uutuus: Satisfyer Threesome 3 vibraattori. Jännitys oli taas ylimmillään, kun Kaalimadolta saapui jälleen uutta testattavaa. Kauniin mintunvihreä vibraattori hienossa kartonkipakkauksessa. Pakkauksesta löytyi USB-johto, vibraattori sekä ohjekirja, jota ei tietenkään jaksa koskaan kunnolla lukea, kun into hypistelemään vibraattoria on niin suuri. Ladatahan tämä kuitenkin täytyy aina ensin, joten magneettinen lataus johto kiinni vibraattoriin ja toinen pää usb-laturiin. Monesta muusta vibraattorista poiketen, joissa on magneettinen latausjohto Threesome 3:n johto napsahtaa hyvin kiinni ja pysyy paikallaan, eikä sitä tarvitse varovasti asetella pöydälle, että latausjohto pysyy kiinni. Tunti/kaksi ja pieni led valo ilmoittaa akun olevan täynnä.

Threesome 3 muotoilu on aika veikeä, siinä on kolme uloketta, joissa kahdessa on moottori ja yksi moottoreista sijaitsee paksummassa osassa. Silikoni on kauniin värinen ja samettisen pehmeä. Ulokkeet ovat joustavat ja mitään saumoja tässä ei tunnu. Varsi on jämäkkä sekä tukeva. Napit toimivat hyvin, joskin ovat hieman sekavat. + ja - nappi sekä aaltosymbolilla merkitty nappi. + ja - napeilla ohjataan ulokkeissa olevia kahta moottoria ja aaltonapilla varressa olevaa moottoria. Ohjelmia löytyy aika määrä ja niissä meneekin helposti sekaisin, sillä ulokkeissa olevia moottoreita sekä varressa olevaa voi säädellä kumpaakin erikseen, jolloin värinäyhdistelmiä onkin siksi ihan posketon määrä.

Threesome 3n muotoilu on selkeästi tehty klitoriksen hyväilyyn, se toimii ulkoisesti ihan yhtä hyvin kuin perinteiset minivibrat, mutta Threesomen kolmipäinen muotoilu ei kuitenkaan tuo meidän tapauksessamme juuri lisäiloa. Ulokkeiden päissä olevat moottorit värisevät kyllä hyvin ollessa klitoriksen sivuilla, mutta saman fiiliksen saa ihan perinteisellä minivibralla. Orgasmin tällä kyllä saa ja Threesome 3 hienous on siinä, että tätä voi käyttää miten päin tahansa, vaikka paksumpi pää edellä, tai vaikka sisäisesti. Peniksen hyväilyssä Threesomen muotoilu onkin sitten eri juttu. Ulokkeet ovat kiva laittaa terskan molemmille sivuille, jolloin se kiihottaa todella hyvin koko peniksen vartta ja nalli lähtee melko nopeasti. Threesomessa saisi olla kolmas moottori keskimmäisessä ulokkeessa, jolloin se osuisi frenulumin kohdalle, mutta on tämän hyvä näinkin. Vaikka meidän tapauksessamme Threesomen muotoilu ei tuonut hirveästi lisäiloa kauniimmalle osapuolelle ei se tarkoita, ettei se toimisi sinulle.

Tämän on oikeasti hyvä ja laadukas vibra kaikin puolin, jonka akkukin tuntuu kestävän. Vesitiiviyden ansiosta tämän voi ottaa kylpyhuoneeseen kaveriksi eikä puhdistaminenkaan ole ongelma. Äänitaso on myös melko hiljainen, joten salassa tämän kanssa pystyy hyvin touhuilemaan. Monen muun vibraattorin tavoin suosittelemme pienen säilytyspussin ostamista, sillä paketissa sellaista ei ole ja silikoni on kuivana melkoinen roskamagneetti, joka imee kaikki hiukset ja roskat lelulaatikon pohjalta, jos vibraa ei säilytä asianmukaisesti.

Kirjoittanut: FreeWheelers
GottlichPari, M26, N 36.

Satisfyer Threesome 3, vibraattori, joka ulkomuodollaan tuo mieleen scifi-elokuvan alienin käden. Kolmella värisevällä moottorilla varustettu, hienon näköinen ja tuntumaltaan laadukas vibraattori, joka vihdoin teki sen mitä tässä onkin jo odotettu! Tässäkään vibraattorissa, kuten suurimmassa osassa vibraattoreita nykyään, ei ole portaatonta voimakkuuden säätöä, mutta(!) vibraattorin "perämoottorin" käynnistämällä saa miellyttävän hellän värinän näihin toisessa päässä sijaitseviin "lonkeroihin". Näitä "lonkeroita" voikin hyödyntää todella monipuolisesti ja ne tuntuvat upealla niin nännien ja terskan, kuin klitoriksenkin ympärillä.

Kuten myös muut Satisfyer-vibraattorit, on tämäkin vedenkestävä, valmistettu laadukkaasta silikonista ja latautuu todella nopeasti täyteen, jos edellinen sessio on imenyt akusta kaikki mehut. Värinäominaisuudet sinänsä eivät tuoneet mitään uutta ja mullistavaa, mutta jo aiemmin mainittu "perämoottori" oli todella mukava lisä.

Kirjoittanut: Gottlich
Edellinen arvio: Satisfyer - Supernova Seuraava arvio: Satisfyer - Heat Climax +