Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

Fleshjack Boys - Cade Maddox, Alpha

TESTIRAPORTTI

Peppupanoista pitäville miehille suunnattu "Flesukka" teki sen mitä pitää ja on testaajien mielestä seuraavaksi paras vaihtoehto, jos aitoa ei ole tarjolla.

botTomAndJerryPoikapari 29 v. / 28 v.

Joulu saapui näille pojille etuajassa, kun saimme testattavaksemme arvostetun Fleshjack Boys-sarjan fleslightin eli tuttavallisemmin flesun. Tämä flesu on suunnattu enemmänkin miehille, jotka tykkäävät miehisestä reiästä ja anaaliseksistä. Flesun suuaukko on valettu pornotähti Cade Maddoxin mittojen mukaan. Eli Maddox-faneille huomio; tämän lähemmäs tuskin pääsee Maddoxin reikää!

Flesun sisäpinta on täytetty erilaisilla muodoilla, jotka hierovat ja hyväilevät kalua sen työntyessä flesun sisuksiin. Alipainetta voi säätää pohjan korkin avulla. Korkin ollessa kiinni alipaine on suurimmillaan ja imee kalun flesun sisuksiin todella tehokkaasti. Auki ollessa flesusta saa löysemmän ja sitä voi käyttää hieman pidempään. Ainakin itsellämme tämä toimi hyvin. Fleshjack-tuotteen flesuissa on oma Superskin-materiaali, joka tuntuu lähes aidolta iholta omaa kalua vasten ja saa koko flesun tuntumaan erittäin miellyttävältä. Aivan aitoa reikää ja persettä tämä tuote ei voita, mutta on erittäin hyvä korvaava tuote, jos aitoa tavaraa ei ole saatavilla.

Flesuun on saatavilla erikseen myös imukupillisen telineen, jolloin flesua voi panna ilman, että pitää flesusta toisella kädellä kiinni. Kaiken kaikkiaan tämä flesu on erittäin hyvä korvike, kun aitoa tavaraa ei ole tarjolla ja reikää pitäisi saada. Laadukkaasta materiaalista ja tuotteesta kannattaa maksaa jonkin verran enemmän, kuin perus silikonitusinatavarasta.

Kirjoittanut: botTomAndJerry
Edellinen arvio: Zero Toleranze - Vibrating Girth Enhancer Seuraava arvio: SVAKOM - Pulse Pure Suction Stimulator