Kaalimato.com uudistuu - lue lisää
 

We-Vibe - Bond

TESTIRAPORTTI

Testaajan mielestä miehen soolonautintoon markkinoitu langaton vibraattori sopisi parhaiten parien yhteiseen käyttöön. Kun molemmilla on värisevät "kiustoittelijat" housuissaan, onnistuu jännittävä leikki parhaiten vaihtamalla kaukosäätimet päikseen. Tämä vibraattori sopii erinomaisesti esileikkiin ja saa odottamaan mitä tuleman pitää.

KumitorviMies 33 v.

We-Wibe Bond on ensimmäinen tuote, josta en ennen testiä ollut tietoinen. Niin sanotut ”langattomat kiusoittelijat” ovat olleet naisille pitkäänkin olemassa, mutta tämänkertainen tuote on miehille ensimmäisiä, ellei jopa se ensimmäinen.

Puettavana leluna Bondin ehdottomasti pitää istua mukavasti, oli kyseessä sitten iltalenkki, ravintola illallinen, elokuva tai kauppareissu ja monet tekstit ovatkin kehuneet istuvuutta. Aukinainen lukkosysteemi on erinomainen ja mahdollistaa puennan ilman liukastetta, mutta istuvuus on todellakin napakka. Vaikkakin silikonihihat venyvät reilusti, on olotilani hieman tuskainen jo 10min jälkeen jatkopalankin kanssa. Kuiva Venyvä silikoni elää ja pureutuu herkkään ihoon jättäen punaiset jäljet ja vetäen karvoja

Ratkaisuja ongelmiini minulla tietysti oli. Käytä vain trimmauksen jälkeen, Käytä vain kivesten ympärillä, Käytä liukuvoiteen kera, mutta näinhän ei tuotetta mainostettu.

Värinä toiminto on ehdottomasti laadukasta ja hintaansa heijastava. Tärinä on voimakasta ja kantautuu koko lenkin ympäri hiiren hiljaisesti. Amatöörimittarilla mitattuna lähtevä ääni on 40-58 desibeliä ja housut jalassa vain 52 desibeliä. Pärinää, joka hautautuu helposti kaikkeen taustameluun.

Yksin omaksi iloksi en suosittele Bondia ostamaan, mutta parileluksi se on oiva. Ostakaa sopivat mallit molemmille, vaihtakaa kaukosäätimiä keskenänne ja varmasti koiranulkoilutus tai iltalenkki tuntuu sen verran paremmalle. Itselle ei Bondi aiheuttanut jatkuvaa erektiota tai edes lähelle orgasmia, joten sen puolesta julkisilla alueilla oleskelu on ok, (tosin ajatelkaa muita ja ympäristöänne). Kutitteleva tuntemus saa mielikuvituksen liikkeelle ja odottamaan tulevaa, joka ei onnistu yksin kaukosäädintä pidellessä.

Mobiilisovellus on äärimmäisen helppo asentaa ja käyttää. 1min 30sek oli tarpeeksi aikaa parittaa puhelin Bondiin mukaan lukien ohjelman etsimisen ja asentamisen Google Playsta. Ohjelman kanssa pystyy olemaan hieman mielikuvituksellisempi tärinöiden kanssa, kuin kaukosäätimellä, mutta asennuksen arvoinen toiminto on Ääneen reagoiva toiminto, Tärinä on mahdollista parittaa joko puhelimen mikrofooniin tai talletettuun musiikkiin. Mikäli sovellusta päivitetään seuraamaan videoiden ääniraitoja, aukaisisi se uusia ovia funscriptien ja videopelien maailmassa.

Kirjoittanut: Kumitorvi
Edellinen arvio: SVAKOM - Pulse Union Suction Stimulator Seuraava arvio: VIVE - Tani