Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

TICKLER - FOXY POCKET TOYFRIEND

Uusi testiryhmäläinen pääsi testaamaan Tickler tuotesarjan, huulipunan muotoista klitoriskiihotinta. Pienen kokonsa ansiosta tuotetta oli helppo käyttää myös yhdynnän aikana ja sen voi sujauttaa helposti myös käsilaukkuun. Ainoa miinus oli se, että kiihotin lipsui kädestä kosteissa olosuhteissa.

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50,

Vihdoin ja viimein se tuli! Postin saapumisilmoitus että kuumeisesti odotettu paketti saapui lähimpään pakettiautomaattiin neljäkymmenen kilometrin päähän. Hymyissä suin auton rattiin ja hakemaan. Sitähän toinenkin työmatkallaan patisti, jotta seuraavan päivän jälleennäkeminen olisi entistä iloisempi.

Yhdessä tuumin avattiin pahvilaatikko vasta illalla, kun oli mahdollisuus soittaa ja kummatkin olivat omissa luureissaan jännittyneitä siitä, mitä meille on laitettu. Avattuani paketin hämmästyin, miten jotain niin pientä ja sievää on lähetetty niin isossa paketissa. Miehelle kuva ja yhdessä arvioitiin, että paketissa oleva vibraattori on juuri sopivan kokoinen mukana kuljetettavaksi, miellyttävän värinen ja muodoltaan sellainen että tuskin malttoi odottaa että pääsee kokeilemaan...

No vielä oli maltettava yksi yö, kun toisessa päässä luuria tuli komennus, että yhdessä testataan ensin, varaslähtöä ei saa ottaa. Usein tuntuu, että tässä suhteessa on kaksi vähintään yhtä nuorta malttamatonta mieltä, vaikka ikäeroa on reilu parikymmentä vuotta :)

Koitti viimein torstai-ilta ja hotellihuoneeseen kirmattiin toisiamme hellästi kiusoitellen ja kasvoilla tietäväinen hymy siitä, mitä on luvassa. Vaatteita pois ja sängylle ja malttamattomana kaiveltiin uusi lelu käyttöön. Se kulkeutui mukavasti käsilaukussa ja avaaminen kävi helposti. Paketti pysyi ehjänä joten ei tarvinnut käyttää voimakonsteja tai etsiä teräaseita ja tarvittaessa laatikkoa voi käyttää vielä säilytykseen. Vibraattoriin meni vain yksi AAA patteri, joten samasta patteripaketista riittää useaan kertaan.

Vibraattorin hiljainen ääni oli iloinen yllätys, kun joskus tulee mietittyä mahtaako naapuri kuulla värinän seinän taakse. No, tätä ei kyllä ainakaan kuullut, mutta ehkä muutama sekunti käynnistyksen jälkeen saattoi kuulua äänekäs nautinnon voihkaisu, kun mieheni kosketti minua vibraattorilla. Minulle jolle orgasmin saaminen tuottaa välillä hankaluuksia oli positiivinen yllätys, että ensimmäinen huippu saavutettiin nopeasti. Ja nälkähän kasvoi syödessä!

Kevyen ja pienen kokonsa ansiosta lelua oli helppo liikutella yhdynnässä eri asennoissa ja myös suuseksin aikana. Viisto pää helli klitorista erityisen kiihottavasti. Välillä vibraattori osui kumppania, joka totesi jälkeenpäin, että värinä kihelmöi ja lisäsi nautintoa myös miehelle. Tämä sopii mainiosti molempien kiihottumiseen, kun lelua käytetään toinen toiselle vaihtaen ja eri alueita stimuloiden. Toimii siis hyvin yksin ja yhdessä ollessa :) Seksin jälkeen vibraattori oli kätevä pestä helposti puhdistuvan materiaalin ansiosta.

Vibraattorissa ainoa haaste on, että se on liukas käynnistettäessä tai sammutettaessa öljyn tai liukuvoiteen kanssa. Muita miinuksia emme ole löytäneet käytön aikana :)

Tästä vibraattorista on ollut meille iloa ja on varmasti jatkossakin! Todella hyvä, suosittelemme! :)
Yhteenvetona vielä

Plussat
- kiva muoto
- koko
- helppokäyttöisyys
- hiljainen

Miinukset
- liukas öljyn tai liukuvoiteen kanssa (hieman vaikea sammuttaa tai käynnistää liukkailla käsillä)Edellinen arvio: We-Vibe - Pivot Seuraava arvio: Pump Worx - Cock Trainer Pump System


Tickler - Foxy Pocket Toyfriend
1990

Tickler - Foxy Pocket Toyfriend

Huulipunan muotoinen ja pirteän pinkki-valkoinen Foxy-kiihotin on tarkoitettu niille toisille huulille..! Ota tämä näppärän kokoinen ja ääneltään hiljainen mini-suristin mukaasi minne vain ja nautiskele sen seurasta aina kun tunnet tarvetta!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv