Tilaa uutiskirje
Satisfyer Pro 2 nyt 18,90 euroa - norm. 66,90 euroa.
TESTIRAPORTTI

ICICLES - NO 51 LASIDILDO

Icicles-tuotesarjan lasidildo testattiin sinkkunaisen sekä pariskunnan voimin. Testaajapariskunnassa lasidildo herätti hämmennystä erikoisen materiaalin sekä muotoilun vuoksi. Neitseellisen mielestä lasidildo oli puolestaan täydellinen ja erittäin nautinnollinen tuote. Kestävä ja ei-huokoinen materiaali tekevät lasidildosta pitkäikäisen ja turvallisen välineen. Myös lämpötilaerojen tuomat, kiihottavat vaikutukset ovat lasidildon ehdoton plussa. Kannattaa kokeilla vaikka lasi materiaalina tuntuukin aluksi oudolle!

NeitseellinenSinkku, N 21V

Icicles lasidildo Beaded on nimensä mukaisesti erikokoisista lasipalloista koottu tummansininen dildo. Lasipallot ovat kokojärjestyksessä ja dildo kokonaisuudessaan kaartuu loivasti. Pienin lasipallo on n.2cm halkaisijaltaan ja isoin lasipallo, joka toimii kahvana ja peppustopparina on n. 4cm halkaisijaltaan. Lasidildon kokonaispituus on n.15cm. Paketointi on todella siistiä ja markkinoivaa. Paketissa on jopa luukku, josta pääsee ihastelemaan dildoa enne paketin avaamista, aika siistiä.

Icicles Lasidildo Beaded on huippudildo monestakin syystä. Se on yksinkertainen mutta hyvin monipuolinen, vartaloturvallinen sekä ei-huokoinen materiaali (ei siis säilö pesemisen jälkeen bakteereja pinnallaan), mielestäni kivan värinen, pepputurvallinen... Eli vaikka mitä huippujuttuja on.

Materiaali: Lasi on materiaalina todella nautinnollinen. Se on sileää ja kitkatonta, jolloin pienikin määrä liukkautta vie pitkälle sekä emättimessä sekä pepussa. Lasi on kovaa, joten sillä saa stimuloitua todella hyvin ja napakasti kehon eri pisteitä (G-piste, eturauhanen, A-piste...) mutta myös kehoa muualta, kuten lantionpohjalihaksistoa ulkoisesti/sisäisesti taikka kehon muita lihaksia. Lasia on myös todella miellyttävä lämmittää sekä jäädyttää vedellä, jolloin dildo tuntuu aivan erilaiselta!

Pallot ja muoto: Lasidildon suurenevat pallot ja kaareva muoto synnyttävät paljon nautintoa. Pallot tuntuvat sekä emättimessä sekä pepussa aaltoilevalta ja stimuloivalta. Hitaasti tuntuu miellyttävää pulpahtelua ja aaltoilua, kovalla tahdilla tuntuu intensiivisempää väreilyä ja tärähtelyä. Kaareva muoto myös tekee lasidildosta kätevän kehon pisteiden stimulointia ajatellen.

Icicles lasidildon kanssa voi käyttää mitä vain liukuvoidetta. Joko vesi- silikoni - hybridi- tai öljypohjaista, kaikki ovat kelvollisia eikä vahingoita materiaalia.

Icicles Lasidildon Beaded on helppo myös pitää puhtaana! Itse pesen sen lämpimällä vedellä ja saippualla käytön jälkeen.

Suosittelen lämpimästi tätä dildoa, lasi on materiaalina mahtava eikä siis kannata pelätä hajottamista! Lasi, josta dildot valmistetaan, on spesiaalia ja kestävää!

LelulaatikkoPari 30+,

Paketista ilmaantui tällä kertaa lasinen sauva. Icicles on tyylikkäästi pakattu ja tyylikkäästi muotoiltu ja ei sisällä mitään ylimääräistä. Paketti on helppo avata, ja siinä on jopa "tuote-esittelyikkuna" joka on magneetilla kiinni. Pakkaukseenkin on siis panostettu. Itse sauva on pakattu pehmeään materiaaliin upotettuna, joten postitettunakaan on suoranainen ihme, jos sauva rikkoontuu isommallakaan paiskomisella.

Itse sauva on todella laadukkaan oloinen kuten pakkauskin. Sauva on tummaa lasia, eikä sisällä mitään vibroja tai kontrolleja. Eli siis täyttä lasia. Aluksi hieman mietitytti tuo lasi seksivälinemateriaalina, mutta eipä se kyllä mitään haitannut. Päällimmäiset ajatukset jälkikäteen ovat kuitenkin siellä käytännöllisyyden puolella. Lasia kun voi pestä paljon helpommin kuin elektroniikkaa sisältäviä tai herkkiä materiaaleja sisältäviä tuotteita.

Meidän käytössä sauva ei saanut suurta suosiota, sillä sen muoto on ehkä tarkoitettu enemmän anaalileikkeihin joista kumpikaan meistä ei pidä. Koimme, että Iciclesin muoto on hieman outo pillussa sauvaa käytettäessä. Lisäksi lasi on materiaalina todella kylmää ilman että sitä lämmittää. Toki lämmitys onnistuu esim. lämpimässä vedessä, mutta siinä on aina se lämmityksen vaiva.

Kokonaisuutena kuitenkin jäi hieman hämmentävät fiilikset. Lasi materiaalina oli todella hyvä, joskin muotoilultaan hieman hankala (käyttötarkoituksestaan johtuen varmaankin). Eli tuotteessa oli paljon hyvää, mutta myös huonoa.

Uskoisimme, että Icicles olisi oiva lisä etenkin eri lämpötiloista pitäville, sillä sekä kylmettäminen että lämmittäminen onnistuu hyvin. Voisimme myös kuvitella, että Icicles olisi hyvä valinta anaaliseksileikkeihin sen korkean laadun takia.

Annamme seuraavat arvosanat Icicles sauvalle.
Naiselle: 6/10
Miehelle: -
Pariskunnille: 4/10Edellinen arvio: Tom Of Finland - Stacked Ball 5X Vibe Seuraava arvio: We-Vibe - Verge


Icicles - No 51 Lasidildo
4290

Icicles - No 51 Lasidildo

Upea syvän koboltinsininen lasidildo antaa todella nautinnollista stimulaatiota asteittain suurenevilla pallukoillaan! Tämän käsintehdyn ja elegantin sauvan voit huoletta jättää koristamaan yöpöytääsi.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv