Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jos jatkat, hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja että evästeitä käytetään.Sulje
Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

THE GAPE-HER MASTURBATOR

Testaajamme teki perusteellista työtä testatessaan tätä hieman kookkaampaa masturbaattoria. Masturbaattori on visuaalisesti houkutteleva ja sitä voidaan käyttää erilaisissa asennoissa. Monipuolinen, suuremman kokoluokan masturbaattori kokeilunhaluisille miehille ja pariskunnille!

CupidoMies, 24v.,

Kaalimadolta testattavaksi lähetettiin tällä kertaa Pipedreamin Extreme Toyz tuotesarjaan kuuluva The Gape-Her masturbaattori. Jo pakettia hakiessani tajusin tällä kertaa testiin tulevan lelun olevan normaalia suurempikokoisempi paketin painosta ja koosta päätellen. The Gape-Her masturbaattori on naisen takamuksen muotoinen, noin 1,6 kiloa painava tekoanus ja -vagina. Se on valmistettu Pipedreamin kehutusta Fanta Flesh-materiaalista, joka tuntuu aivan aidolta iholta. Pakettiin kuuluu masturbaattorin lisäksi portaattomasti säädettävä kuulavibraattori, liukuvoidetta, seksilelujen puhdistusainetta ja Fanta Flesh-materiaalin hoitoainetta, jolla lelu kannattaa käsitellä säännöllisin väliajoin materiaalin kunnon ylläpitämiseksi.

Tämän masturbaattori mahdollistaa mielikuvituksen käyttämisen soololeikeissä. Normaalia keinovaginaa käytettäessä on yleensä tyydyttävä perinteiseen ylös-alas runkkausmaiseen liikkeeseen, mutta tämän vagina-peppu-yhdistelmän kanssa voi keksiä mitä mielenkiintoisempia asentoja! Koska tuote on .vain. 1,6kg painava ja takamuksen lisäksi ei ole muita osia mistä ottaa kiinni, on sitä nussittaessa suotavaa käyttää apuna vaikkapa tyynyjä tai muuta pehmeää materiaalia. Tällä voidaan varmistaa se, että tuote varmasti pysyy paikallaan yhtä kiltisti, kun sänkyyn sidottu, pyllistävä nainen. Kaksi tyynyä riittänee avuksi perinteisiin takaapäin, takaapäin maaten ja lusikka-asentoihin sekä ratsastukseen voi käyttää, vaikka pelkkää kättä apuna, mutta haastavammat asennot voivat vaatia hieman enemmän mielikuvitusta. Esimerkiksi hieman haastavampi asento .pile driver. tuntui parhaimmalle, kun masturbaattorin alle asetteli jakkaran, peiton ja muutaman tyynyn pitämään sen paikallaan kesken aktin.

Ja eikun käyttökokemuksiin! Ensimmäistä kertaa leikkiessäni kiinnitin huomiota varsinkin masturbaattorin esteettisyyteen. Mikäli tykkää katsoa pornoa ja kiihottuu visuaalisesta materiaalista, on tämä lelu varsin mainio lisä soololeikkeihin. Perinteinen fleshlight kyllä ajaa asiansa tuntuman osalta, mutta ei se visuaalisesti näytä läheskään yhtä hyvältä, kun pieni, pyöreä peppu valmiina pantavaksi. Tuntumalta masturbaattorin tunneli vastaa hyvin pitkälti perinteistä suoratunnelista fleshlightia. Lelun molemmat reiät yhdistyvät samaan tunneliin, joten ainoastaan itse reiän tiukkuus vaikuttaa tuntumaan eri reikien kohdalla.. Ja siinä sitä eroa sitten onkin, kun päivällä ja yöllä: peppureikä on valmiina auki leikkejä varten ja siihen penetroituu isokin kulli ilman ongelmia, mutta vagina on yhtä kireä, kun nuoren neitsyen pillu. Onneksi Fanta Flesh-materiaali venyy hyvin ja liukuvoidetta tuli mukana, sillä vaginaan tätä lelua pantaessa sitä menee ihan kiitettävästi. Kaikista testaamistani fleshlighteista ja tekopilluista oli tämän aukko selvästi tiukin. Tuntumaa arvioitaessa on huomioitava myös millä alustalla lelua käyttää, koska tunnelin pohjaan työnnyttäessä venyy masturbaattorin takaseinämä huomattavasti ja täten penis osuu/hankaa alla olevaa materiaalia vasten. Sen vuoksi suosittelen masturbaattoria käytettävän pehmeää alustaa, kuten esimerkiksi tyynyjä, vasten mikäli aikoo työntyä syvälle ja voimalla. Testasin lelua takaapäin eri variaatioilla, ratsastaen sillä kättä apuna käyttäen molemmin päin, lusikassa muutamaa tyynyä vasten, seinää vasten suihkussa ja ilman suihkua sekä muutamalla päähän juolahtaneella erikoisemmalla asennolla. Lelu on muotoiltu selvästi siten, että se on tarkoitettu takaapäin pantavaksi ja nämä asennot olivatkin helpoimpia. Suihkuseksi lämpimässä suihkussa hitaasti peppuun työntyen oli positiivinen yllätys ja tuntui todella hyvälle. Itse nautin muutenkin suihkuseksistä erittäin paljon, joten kaikki lelut jotka sopivat suihkuseuraksi sinkkumiehelle ovat yleisesti ottaen iloisia yllätyksiä.

Mukana tuleva vibraattori toimii kahdella AA-paristolla ja se voidaan asentaa masturbaattorin sisälle lisäämään stimulaatiota. Vibraattorin värinä värähtelee hyvin koko masturbaattorin tunnelin alueella. Itse nautin sessioista enemmän ilman vibraattoria, koska hieman rajummassa menossa johdot ja kaukosäätimet ovat vain tiellä ja aiemmin testaamani PULSE III Solo:n jälkeen normaali vibraattori ei enää riitä. Vibraattoriahan voi käyttää myös sellaisenaan, eli tästä pariskunnalle hyvä lelu: miehelle masturbaattori ja naiselle vibra! Vibraattori toimii tarvittaessa myös pepun puolella, jos haluaa omia kaiken nautinnon itse. Tuotteen peseminen on melko helppoa, koska se on vedenkestävä ja se voidaan huuhtoa suoraan hanan alla. Myös mukana tulevaa puhdistusainetta on suotavaa käyttää.

Plussaa The Gape-Her - masturbaattori saa lukuisista runkkumahdollisuuksista, jos omaa hyvän mielikuvituksen, materiaalin korkeasta laadusta, näyttävyydestä sekä hyvästä tuntumasta, vaikkei kärkisijaa tuntumassa viekään aiemmin testaamaltani Tengan Flip Zerolta. Miinusta siitä, että kokonsa puolesta vaatii pientä järjestelyä tyynyjen tms. kanssa, jotta tätä masturbaattoria voi nussia sydämensä kyllyydestä. Kokonaisuutena tämä masturbaattori on hyvä lisä kokeilunhaluisen miehen tai pariskunnan leluboksiin . varsinkin jos aiempaa kokemusta ei tämän kokoluokan tekovaginoista ja -anuksista vielä ole.Edellinen arvio: Zumio - X täsmäkiihotin Seuraava arvio: Plug & Play - Split Butt Plug, 5"


The Gape-Her Masturbator
11900

The Gape-Her Masturbator

Hole in one! Kuvittele unelmiesi tyttö kumartuneena ja valmiina jakamaan molemmat aukkonsa kanssasi... Aidonoloisesta materiaalista valmistettu taivaallisen tuntuinen, pehmeä ja sopivan tiukka tekoanus ja -vagina vievät nautinnon uusiin ulottuvuuksiin!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.