Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

KAALIMATO - PAKSUT PENISRENKAAT, 3 KPL

Kaalimato penisrenkaat saivat kehuja hinta-laatusuhteestaan ja miellyttävän tuntuisesta materiaalistaan. Eri kokoiset renkaat mahdollistavat monenlaiset käyttötavat, mutta siltikin puristusta olisi saanut olla hieman enemmän.

CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.,

Testiin tullut tuote oli Kaalimadon paksut penisrenkaat, joita pakkauksesta löytyi kolmessa eri koossa, mukavan vihreässä, kaalimatomaisessa värissä.

Pakkaus, selkeä ja simppeli, tuotteet hyvin esille tuova. Avaaminen sujui näppärästi ja äkkiä olikin rinkulat hyppysissä hypisteltävinä ja valmiina peniksen varteen viritettävissä.

Materiaali, 100% silikoni on miellyttävän tuntuinen niin hypisteltäessä tuotteita kuin itse käytössä.

Tuotteet venyivät, mutta ne kuitenkin puristivat peniksen juuressa ja kassien ympärillä, kuitenkaan mikään huippu puristus ei tuotteessa ollut ainakaan meidän mielestä. Kokoja oli 32mm, 37mm ja 42mm ja erilaisilla kokoonpanoilla näiden kanssa lakanoita tuuleteltiin. Oli yksi peniksen ympärillä, yksi kasseja puristamassa, kaikki peniksen ympärillä, kaksi penistä puristelemassa ja yksi kiveksien ympärillä, vedeltiin eestä ja takaa, alla ja päällä, kyljellään ja vaikka ja missä asennossa mutta silti, hieman valjuksi jäi näiden puuhissa mukana olo, kun markkinoilta ja omasta puuhaboksista löytyy tehokkaammillakin puristustehoilla olevia renkaita. Hinta-laatusuhde tässä kolmikossa on kuitenkin juuri kohdillaan.

Materiaalille plussat miellyttävyydestä, helposta puhdistuksesta ja kestävyydestä koska näitä venyteltiin ja paukuteltiin ihan huolella kattavan testituloksen saamisen nimissä.

Suosittelemme tätä settiä ensilelua hankkivalle kollille tai suht neutraalia erotiikkalahjaa tai pikkutuhmaa etsivälle. Kokeneemman rengastajan tai rengastettavan kokemukset, kun näiden kanssa saattaa jäädä hieman "väljäksi". "

LelulaatikkoPari 30+,

Kaalimadon paksuja penisrenkaita jouduimme hieman miettimään, että miten niitä käyttäisi ja niitä koitettiin eri tavoilla. Pelkästään kullin varren ympärillä sekä kivesten ja varren ympäri pujotettuna. Paketissa kun oli kolme eri kokoa, niin löytyi hyvin sopiva jokaiseen käyttötyyliin. Materiaali oli hieman kaksijakoinen. Silikoninen materiaali on hyvä, sillä rengas venyy erittäin hyvin ja pienemmänkin renkaan saa sillä tavalla paikalleen, jos tykkää että rengas puristaa enemmän. Huonoa materiaalissa oli sen sijaan silikonin "tahmea" pinta. Renkaaseen jää esim. karvat helposti kiinni ja jos rengas putoaa lattialle niin pöly tarttuu pintaan. Puhdistus on kuitenkin helppoa, kun renkaat voi pestä ihan vapaasti koska mitään elektronista ei tietenkään renkaissa ole.

Itse käytössä huomasimme, että sopivan puristava rengas tekee kullista hieman paksumman ja suonet tulevat paremmin esiin. Renkaan käyttöä emme kuitenkaan suosittele kovin pitkäksi aikaa. Meillä rengas otettiin pois 15 minuutin käytön jälkeen, kun rengas alkoi painaa liikaa. Tuntuma renkaan kanssa oli ehkä hieman vähemmän herkkä kuin ilman rengasta, joten voisin kuvitella, että siitä on hyötyä, jos haluaa pitempää seksisessiota. Mielestämme kuitenkin rengas kannattaa laittaa paikalleen vasta kun varsinainen yhdyntä alkaa, jotta rengasta ei tarvitse välttämättä ottaa pois kesken session. Meille ainakin jäi sellainen fiilis, että penisrenkaita voisi kokeilla enemmänkin, mutta ehkä eri materiaalilla ja paremmilla säädöillä (esim. sellaista joka ei olisi valmiiksi tietyn kokoinen).

Penisrenkaille annamme arvosanan 1-10:
Naisille: -
Miehille: 7
Pareille: 9Edellinen arvio: Kaalimato - Anustappi Seuraava arvio: Simplicity - Caine Anaalivibraattori


Kaalimato - Paksut penisrenkaat, 3 kpl
1490

Kaalimato - Paksut penisrenkaat, 3 kpl

Piristä seksielämääsi Kaalimato-penisrenkaalla! Tai vaikka kolmella... Nämä raikkaan vihreät, laadukkaat ja sopivan paksut penisrenkaat sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen ja antavat kovuutta, kestoa ja näköä!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv