Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

JÌL - SASHA HIEROMALAITE

Wand-tyyppinen hieromalaite sai erityistä kiitosta hiljaisesta äänestään. Monipuolista hieromalaitetta voidaan käyttää sekä klitoriskiihottimena, että dildona ja miksei myös koko vartalolla. Laadukas hieromalaite sooloiluun ja pariskunnille.

NeitseellinenSinkku, N 21V

Jìl - Sasha hieromalaite saapui minulle testattavaksi tänä kesänä. Olin innoissani kun jälleen pääsen testailemaan jotain mielenkiintoista ja erilaista.

Ensimmäinen asia minkä huomasin Sashasta, oli sen mattapintainen, samettisen pehmeä silikoni pinta! Todella harvoin seksileluissa törmää näin pehmeään pintamateriaaliin, joten tuntuma oli alusta asti hyvin luksus! Seuraava asia, minkä huomasin, oli hieromalaitteen kaksipäisyys, eli siis tuotteessa on molemmissa päissä omat värisevät moottorit, joten sitä voi käyttää monella eri tavalla, taikka kahden kehon välillä samanaikaisesti. Kolmas asia minkä huomasin, oli laitteen joustava rakenne! En ole ennen törmännyt mihinkään näin joustavaan värinätuotteeseen, joka oli kyllä asia mikä samalla kiehtoi mutta samalla hieman epäilytti Sashan käytännöllisyydessä.

Käytössä tuote on oikein mukava. Kolme nappia, jotka ohjailevat molempia päitä erikseen sekä 10 eri värinäominaisuutta. Nappuloiden kanssa oli ajoittain hieman haasteellista, kun en millään meinannut hoksata mikä nappi tekikään mitä, mutta pieni testailu ja kokeilu niin lopulta sain ajatuksesta kiinni. Itse värinät ovat sopivan voimakkaat, ei markkinoiden vahvimmat, mutta ehdottomasti kuitenkin tarpeeksi vahvat, sekä vahvemmat kuin monessa tuotteessa, lisäksi Sashan ollessa päällä siitä ei lähde kovinkaan kovaa ääntä, mikä on todella hieno asia. Sasha on akkutoiminen, ladattava vibraattori, joten pattereista ei tarvii huolehtia, sekä peseminen on helppoa!

Vibraattori on myös tosiaan todella monikäyttöinen! Sitä pystyi käyttämään sisäisesti emättimessä sekä pepussa, mutta myös ulkoisesti klitoriksen hyväilyyn! Ainoana haasteena aina välillä oli tämä joustavuus, kun tuntui siltä, etten aina saanut tarpeeksi painetta tai oikeaa kulmaa hierontaan kun kahva/pää vain jousti...

Kaiken kaikkiaan hauska ja toimiva tuote. Hyvä ja laadukas materiaali ja monikäyttöinen!

LelulaatikkoPari 30+,

Vibra oli selvästi laadukas jo pakkauksesta lähtien. Se sisälsi hyvät ohjeet ja kaiken tarvittavan.

Vibran materiaali oli samaa laadukasta ja "samettista" pintaa mitä monissa muissakin vibroissa oli. Vibran erikoisuus oli, että se oli oikeastaan ensimmäinen oikeasti hiljainen vibra. Kaikki aikaisemmat testaamamme vibrat ovat olleet enemmän tai vähemmän äänekkäitä. Toki tästäkin ääntä jonkin verran lähtee, kun tehon täysille vääntää, mutta nyt voi oikeastaan ensimmäistä kertaa sanoa, että tuote oli sitä mitä paketissa luki. En tiedä johtuiko myös tuosta erilaisesta vibrayksiköstä, mutta tämä vibra oli muutenkin meidän mieleen. Vempelettä pystyy hyvin käyttämään klitoriskiihottimena sekä dildona. Jos meidän arvosteluja on enemmänkin lukenut, niin tämä on yksi niistä harvoista vibroista, jotka meiltä saa kiitosta. Tuntuu, kuulostaa ja näyttää sopivalle.

Kokonaisuutena meille jäi positiivinen mielikuva ja voimme suositella tuotetta. Vibra yllätti positiivisesti. Vibra nyt luonnollisesti on suositeltava pareille ja naisille. Vibrasta vielä ehkä sen verran, että jos kaipaa hieman hiljaisempaa vibraa, niin tämän pitäisi vastata tarpeisiin.

Vibralle annamme arvosanan asteikolla 1-10:
Naisille: 9
Miehille: -
Pareille: 7Edellinen arvio: Simplicity - Caine Anaalivibraattori Seuraava arvio: Gläs - Orange Tickler lasidildo


Jìl - Sasha hieromalaite
10900

Jìl - Sasha hieromalaite

Sasha-hieromasauvan kaksi erilailla muotoiltua päätä täyttävät kaikki tarpeesi ja toiveesi. Tunne sen samettisen pehmeä kosketus sekä ihanan tehokkaat värinät joka puolella vartaloasi, rentouttamassa, kiihottamassa ja tuomassa tyydytyksen!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv