Tilaa uutiskirje
Huipputarjous nyt - Fleshlight Girls tarjous 59,90 euroa
TESTIRAPORTTI

ARIA - VITALITY BULLET KIT

Pirteän Aria-tuotesarjan klitoriskiihotin yllätti testaajat tehokkuudellaan. "Tämä vibraattorisetti todella ylitti odotukset, sillä en ole ikinä omistanut mitään, missä olisi näin voimakas värinä pakattu näin pieneen yksilöön." - Carissa

n00bsM22,N20,

Tällä kertaa kaalimadon ylläripaketti vei meidät luotimallisten klitoriskiihottimien maailmaan. En ole ennemmin välittänyt kokeilla näitä pieniä tehopakkauksia, sillä juurikin koko on saanut minut skeptiseksi niiden tehosta ja monikäyttöisyydestä.

Pakkaus antoi minulle kuitenkin toivoa, se oli hauska ja värikäs, joskin ei jatko säilytykseen sopiva. Ohjeet olivat hiukan hämärästi lelujen taustapahvina, ja niiden takana latausjohdot. Älä siis hämmenny, jos niitä ei aluksi löydy tämän sateenkaarisetin käteen saatuasi! Pakkaus sisältää itse vibraattorin, kaukosäätimen, sekä 3 erilaista silikonipäätä vibraan. Vibra on n. sormen kokoinen, ja sen päädyssä on käynnistysnappi ja siinä ledivalo indikoimassa, onko lelussa virtaa vai ei. Laturi on magneettinen, eli lelu on vesitiivis (JAHUU!)! Aluksi olin hieman hämmentynyt kaikista .ylimääräisestä. mukana tulevasta tilpehööristä, ja päätin keskittyä pelkkään vibraattoriin. En löytänyt mitään kieltoakaan menemästä ilman silikonipäitä, joten suoraan syvään päähän vain!

Ensin piti odotella vibran latautumista, mille annettiin ohjeistus antaa olla pari tuntia piuhan päässä. Tällä välin ehdin hyvin tutustua ideaan kaukosäätimestä. Sille oli erillinen laturi, ja molemmat toimivat usb-päillä. Tälle lelulle taitaa olla hyvä hankkia jonkinlainen hubi, jos koneessa ei portit riitä! Vibraattori onneksi toimii kuitenkin myös ilman säädintäkin, eli jos himot iskevät, kannattaa lataus priorisoida itse leluun. Päälle laitettaessa bullettiin syttyy yllättävän tehokas ledi, ja samanlainen löytyy myös kaukosäätimestä. Mitään indikaattoreita ei kuitenkaan niiden yhdistämisestä tule, mikä on mielestäni hieman hassua. Valot ovat etenkin pimeässä todella kirkkaat ja vilkkuvat, mikä kannattaa pitää mielessä, jos lelun kanssa hommailee vaikka samassa huoneessa olisi joku muukin. Myös hämäränäkö hieman häiriintyy lelun vilkkuessa ties missä, mutta kai se tuo omaa jännitystään sekin.

Bullet on TODELLA tehokas, niin hyvässä kuin pahassakin. Pelkoa liian vähäisestä stimuloinnista ei ole, ja ainakin minä onnistuin saavuttamaan kliimaksin ennätystahdilla (ja monta kertaa). Puhun koko ajan vibran käytöstä klitorikselle, en itse niinkään syty värinästä muilla alueilla. Samaan aikaan kuitenkin vibra puuduttaa sormet sen täristessä koko pituudessaan melko voimakkaasti. N. viiden minuutin käytön jälkeen lelu alkoi lämmetä aika ikävästi. En usko mitään vaaraa olevan, mutta erityisesti näillä seksihelteillä haluaisi ylimääräisen lämmön pitää minimissä. Silikonipäät pitävät lämmön poissa aroista paikoista, mutta sormille lämpö tulee silti. Yksin käyttäessä on hieman hassua pitää kaukosäädintä toisessa kädessä ja vibraa toisessa, ja itse suosinkin käyttöä ilman kaukosäädintä.

Pienen kokonsa ansiosta lelu kulkee helposti mukana; koko vastaa yhtä huulipunaa. Tämä toki rajoittaa myös hieman käyttöä. Nappulan sijaintia pitää myös hieman varoa, ettei vahingossa sammuta tai muuta värinöitä juuri väärällä hetkellä. Parhaalle tuntuvan kohdan löytäminen on melko hankalaa, erityisesti jos seksikumppani käyttää sitä sinuun. Lisäksi vähänkään isommilla mieskourilla lelu ei oikein meinaa pysyä käsissä, mutta tähän hommaan onkin kaukosäädin oikein kätevä, kun voi itse löytää sen parhaan pisteen ja kumppani määrittää minkämoista värinää laitetaan. Mieleeni tuli myös ajatus, että tämä lelu on ihan paras sellaisille pariskunnille, joilla on hieman hankaluuksia kommunikoinnin kanssa kesken touhujen. Lelun avulla kontrollin voi antaa vain osittain toiselle, joko itse vibran tai kaukosäätimen, ja toisesta puolesta vastaa tällöin itse.

Eri päistä minulla ei valitettavasti ole hirveästi sanottavaa. Pupunkorvat eivät täysillä tuoneet värinää klitorikselle asti, ja olivat hieman pettymys. Uskon niiden kuitenkin olevan loistavat nännien stimuloinnille, mutta se ei vaan oo mun juttu. Kahden muun pään välillä en käytössä huomannut hirveää eroa, paitsi huulipunamallin toimivan parhaiten vain tietyin päin. Bongasin kuitenkin kaalimadosta ison määrän erilaisia vaihtopäitä ja vaihtoehtoisia ARIA paketteja, joista uskon löytyvän jokaiselle jotakin!

CarissaNainen 24v,

Epäilin jo postin erehtyneen avatessani värikästä testipakettia, sillä tuote näytti lelukaupasta kipaistulta. Testiin paljastuikin isojen lasten legoja, nimittäin Aria-tuotesarjan Vitality Bullet Kit!

Paketti itsessään ei ole romanttisimmasta päästä, mutta sopii leikkimieliselle harrastajalle. Vitality Bullet Kitiin kuuluu pinkki vibraattori yhdellä nappulalla, 3 silikonista eriskummallista vaihtopäätä ja valkoinen kaukosäädin. Oman kokemuksen perusteella kaukosäätimellä toimivat vibraattorit ovat olleet hankalia, mutta tämä valkoinen pehmokainen istuu käteen mainiosti ja sormet löytävät joka nappulalle hetkessä. Paketissa on lisäksi nopeat ja selkeät ohjeet ensilatauksesta ja käytöstä. Ekstrana kaikkia osia saa uittaa vedessä, paitsi kaukosäädintä. Pari tuntia latausta ja innolla testiin!

Tämä vibraattori ihan pelästytti tehollaan. Tässä pikku kaverissa on ihan hulluna jytyä! Matalinkin värinätaso ylittää odotukset ja sietokykyni, joten miesystäväni aloitti lämmittelyt kaikkialla muualla kuin herkimmillä sopukoillani. Violetilla viistolla silikonisella vibraattorin päällä pääsee väristelemään jokaiseen nikamaväliin ja seuraamaan lihasten ääriviivoja. Silikonipinta saattoi löytää myös maiskuttelemaan häpyhuulilleni. Arpaonni suosi klitoriksella oranssia pyöreää päätä, joka tuntui aivan uskomattomalta. Matalinkin taajuus oli kuitenkin aivan liikaa, miten tämä pieni vibraattori voi väristä näin paljon! Pienetkin hipaisut saivat kropan ihan sfääreihin eikä tätä värinähirmua kauaa voinut kestää. Pupun korvat pääsivät myös testiin, mutta niiden vimmattu vatkaus pääsi oikeuksiinsa kaukana klitorikselta, sillä matalimmatkin taajuudet olivat aivan uskomattomia.

Paketissa toimii myös tooooodella hyvin kaukosäätimen toiminnot. Säädin kuin sulaa käteen ja värinävoimakkuutta voi pienellä sormen liikkeellä ohjailla kumpi vain osapuoli leikkien aikana. Tätä pientä vibraattoria voisi olla myös hankala neppailla värisevästä osasta, sillä eri taajuuksiin ei olisi voinut palata kuin klikkailemalla kaikki vaihtoehdot läpi. Kaukosäädin toimi myös ihan toiseen päähän asuntoa saakka, sillä sain sydänhalvauksen miesystäväni aloittaessa makuuhuoneessa kaukosäätimellä värinäkonsertin pesupaikalle.

Tämä vibraattorisetti todella ylitti odotukset, sillä en ole ikinä omistanut mitään, missä olisi näin voimakas värinä pakattu näin pieneen yksilöön. Värinä ei myöskään ole häiritsevän voimakas eikä se pidä mitään ylimääräistä rätinää; vain tasaista mukavaa huminaa. Kirkkaat ja leikkisät vaihtopäät tuovat todella iloa syksyisiin pimeneviin iltoihin ja kaikkien osien pesu oli helppoa. Kaukosäädinkin pulahti vahingossa pesuveteen, mutta se kuitenkin selvisi elossa koettelemuksesta, vaikka sitä ei pakkausselosteessa luvattu vedenkestäväksi.

Huonoja puolia oli pinkin vibraattoriosan laturissa: latauspään magneetti ei ole kovin voimakas, joten vibraattoria pitää hetki asetella lataukseen laitettaessa, eikä se saa siirtyä kesken latauksen (Esim. Fun Factoryn tuotteissa on todella hyvät ja voimakkaat latausmagneetit). Pinkki vibraattori oli myös tyhjentänyt itsensä yön aikana kokonaan, mutta se oli todennäköisesti jäänyt päälle huomaamatta. Vibraattori ei näet näytä mitään valoa, milloin se on päällä ja latautunut ja milloin ei. Myös latureita tulee mukana yhteensä kaksi, joten pitää muistaa latailla erikseen kaukosäädin ja vibraattori. Lisäksi matalimmatkin värinätaajuudet olivat todella hurjia, joten en suosittele ihan aloittelijoille, mutta vähän jytympää kaveria etsiessäsi tämä kombo tuo todella lisää vireyttä arkeen yksilöharrastajille ja pariskunnille!Edellinen arvio: Fun Factory - Volita vibraattori Seuraava arvio: Hot Octopuss - Pocket PULSE


ARIA - Vitality Bullet Kit
7990

ARIA - Vitality Bullet Kit

Herkullisen raikkaanvärinen ja ladattava Vitality Bullet Kit antaa mahdollisuudet monenlaiseen kiihotukseen ja kiusoitteluun. Sen sileäpintainen, kovamuovista valmistettua kuulavibraattori on tehokas, langattomasti kaukosäädettävä ja voit yhdistää siihen kolme pehmeää ja erimuotoista vaihtopäätä!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv