Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

YHTEISEKSI -KORTIT

Pariskunnille suunnattuja kortteja suositeltiin uusille pareille, jotka haluavat tutustua toisiinsa syvemmin, ja tarvitsevat rohkaisua asioista keskustelemiseen. Toisaalta toinen pari suosittelee kortteja jo jonkin aikaa suhteessa olleille pareille, jotka tahtoisivat olla keskustelujensa ja arjen hyväilyn osalta avoimempia.

KaappirivoNainen 19 v,

Valkeasta kangaspussukasta paljastuneet vähän erilaisemmat pelikortit pääsivät melko pian testiin saapumisensa jälkeen. Kävin kortit etukäteen läpi ilman kumppaniani ja sanoisin, etteivät kyseiset kortit välttämättä ne meille sopivimmat kortit ole, mutta ihan viihteelliset kuitenkin varsinkin tehtäväkorttien osalta. Parhaiten kortit toimisivat mielestäni jo jonkin aikaa suhteessa olleilla pareilla, jotka tahtoisivat olla keskustelujensa ja arjen hyväilyn osalta avoimempia.

Kysymyskortit rohkaisevat kertomaan suoria mielipiteitä puolin ja toisin niin, että intiimistä yhdessäolosta pystyy luontevasti puhumaan. Kysymykset johdattelevat keskustelemaan muun muassa siitä, millaista seksiä toivoisi saada harrastaa kumppaninsa kanssa ja millaisista asioista pitäisi seksin aikana. Tehtäväkortit ovat sisällöltään sensuelleja eivätkä suoraan ohjaa menemään ihon koskettelua pidemmälle. Tehtävillä voi huomata, että moni asia voi yllättäen oikeassa ilmapiirissä muuttua normaalista toiminnasta hyvin vetoavaksi ja haluja herättäväksi.

Kokeilimme kumppanini kanssa pelata korteilla totuutta ja tehtävää, mikä onnistui ilman kommelluksia. Kortit virittivät mukavasti miellyttävää tunnelmaa, mutta samalla toivat myös hieman uutta tietoa toisen ajatuksista. Loppuun asti emme kortteja malttaneet pelissämme käydä, sillä peli vei ajatukset loppujen lopuksi vähän muuhun kuin itse peliin. Haittaa se ei kuitenkaan tehnyt.

Kotteja voi käyttää monella tavalla, pelaten tai keskustellen, yksin tai kaksin. Totuus vai tehtävä -malli toimi meillä ihan kivasti. Kysymyksiä voi myös selata itsekseen läpi ja pohtia niihin vastauksia niin omalta kuin kumppanin kohdalta. Herkkää esileikkiä halutessa voi käyttää pelkkiä tehtäväkortteja niin kauan, kunnes tilanne alkaa mennä täysin itsestään eteenpäi

LelulaatikkoPari 30+,

Tällä kertaa testiin tupsahti parisuhdekortit nimeltä YhteiSeksi. Kortit ovat käyntikortin kokoisia läpysköjä ja niitä on 50 kappaletta. Ne on pakattu nätisti puuvillapussiin. Kortit ovat kotimaista tekoa.

Korttipakassa on kahdenlaisia kortteja. On kysymyksiä, ja on tehtäväkortteja. Molempia on 25 kappaletta. Lisäksi on lyhyt ohjekortti. Ohjekortti on todella löyhä ja periaatteessa kortteja voi käyttää miten haluaa, vaikka ohjeissa kerrotaan, että kortteja voi käyttää yksistään tai käydä ensin kysymyskortit läpi. Mutta emme näe syytä sille miksi kortteja ei voisi sekoittaa ja vetää satunnaisesti, vaikka vuoron perään kysymys tai toimintakortin.

Kortit ovat mielestämme todella kilttejä ja tarkoitettu selvästi tietoisuuden ja aistillisuuden lisäämiseen parisuhteessa. "Rajuimmat" kysymykset olivat luokkaa "Mitä mieltä olet ryhmäseksistä?" ja tehtäväkortti "Puristele rohkeasti puolisosi pakaroita." Näistä korteista ei siis kannata etsiä minkäänlaisia komentoja, jotka liittyvät genitaalialueisiin.

Meidän mielestä kortit on selvästi myös suunnattu nuorille pariskunnille, joilla ei välttämättä ole vielä kokemusta toisistaan niin paljoa. Meillä melkein 20 vuoden yhdessäolon takia 100% kysymyskorteista ja 95% tehtäväkorteista oli sellaisia, että toinen tiesi jo toisen vastauksen / reaktion. Näistä johtuen peli latistui todeta nopeasti eikä oikeen ajanut asiaansa.

Voisin kuitenkin kuvitella, että kortit olisivat omiaan henkilöille, jotka vasta aloittavat yhdessäoloa. Ne ovat hyvä ja turvallinen tapa oppia mistä toinen pitää, mitkä toisen rajat ovat sekä fyysisesti että henkisesti. Ainoa huono puoli korteissa on, että jos koko pakan käy kerralla läpi, niin kortit ovat periaatteessa kertakäyttöisiä.

Moitimme ainoastaan sitä, että korteissa ei ole "rohkeustasoja". Lisäämällä rohkeampia kortteja voisi kannustaa pareja kokeilemaan rohkeasti erilaisia asioita.

Voimme kuitenkin hyvällä mielellä suositella kortteja uusille pareille, jotka haluavat tutustua toisiinsa syvemmin, ja tarvitsevat rohkaisua asioista keskustelemiseen.

Tuotteelle annamme arvosanat:
Naiselle: -
Miehelle: -
Vanhoille pareille: 2/10
Uusille pareille: 8/10Edellinen arvio: PDX Elite - Dirty Talk Starter Stroker Seuraava arvio: Autoblow2+ XT Suihinottokone


YhteiSeksi -kortit
3490

YhteiSeksi -kortit

YhteiSeksi® -kortit on tehty parisuhteen seksuaalisuuden piristämiseksi, virkistämiseksi ja päivittämiseksi. Keskusteluihin ja toimintaan houkuttelevat kysymys- ja tehtäväkortit ovat ajattomat, joten niitä voi käyttää toisenkin kerran ja uudestaan vielä vuosienkin kuluttua.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv