Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

SEXERCISE - MEDICAL PELVIC MUSCLE TRAINING SET, KEGEL EGG

Lantionpohjalihasten treenaamiseen tarkoitettujen kuulien käyttö vaati alussa hieman harjoittelua, mutta sen jälkeen treenaaminen sujui helposti ja hauskalla tavalla. Laitetta suositeltiin kaikille, jotka haluavat vahvistaa lantionpohjalihaksiaan. Kaiken lisäksi laitetta voi käyttää myös vibraattorina!

HotBunsPari, N 29v ja N 28v,

Testaukseen pääsi tällä kertaa Sexercise, joka on tarkoitettu lantiopohjan lihasten vahvistamiseen.

Paketin mukana tulee itse laite ja rannekellon tapainen aktiivisuus monitori ja helposti luettava ohje, miten laitetta käytetään.

Laitteen käyttö tapahtuu tämän rannekellon kautta. Kun rannekello on ranteessa, siitä on helppo aktivoida lihasten vahvistamiseen tarkoitettu treeni ohjelma, jota on helppo seurata.

Kellosta voi myös valita mittaustilan, josta pääsee kokeilemaan lantiopohjalihasten puristus voimakkuutta. Kello mittaa tämän kilo Pascaleissa (kPa). Laitteesta on myös valittavana 10 erilaista vibraa. Laitetta suositellaan käytettäväksi 5-10 minuuttia kerrallaan, kerran päivässä, parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Väri, muoto ja ulkonäkö on miellyttävä. Laite on valmistettu todella ihanan tuntuisesta silikonista. Laitteesta hauskan näköisen tekee se, että siltä löytyy häntä!

Itselleni ihan ensimmäinen kerta, kun pääsin kokeilemaan tällaista. Muotoilun ansiosta laite asettuu oikeaan kohtaan emättimessä, joten käytössä erittäin miellyttävän tuntuinen. Tarvittaessa helppo vetää ulos myös hännästä.

Täytyy sanoa, että alussa olin aika hakoteillä, mutta jo seuraavan kerran kun kokeilin laitetta, niin homma alkoi jo sujua.

Pieni maininta siitä, että ainakin omassa käytössä huomasin sen, että jos kellon vei laitteesta liian kauas niin signaali hetkellisesti laitteen ja kellon välillä katkeaa, muttei varsinaisesti haittaa käyttöä. Ja laitetta voi hyvin käyttää myös ilman rannekelloa.

Suosittelen laitetta kaikille ketkä haluavat vahvistaa lantiopohjan lihaksia. Laitteen käyttäminen on helppoa ja hauskaa.

Olen itse harjoitellut melkein joka päivä kerran päivässä ja huomaan, että harjoittelun jälkeen tekee heti mieli ainakin itsellä seksiä. Laitetta on kiva käyttää myös vibraattorina, jos alussa haluaa vähän lämmitellä, ettei heti kylmiltä rupea harjoittelemaan ja tietenkin harjoittelu on kiva lopettaa orgasmilla. Saa lihakset treenattua ja halut tyydytettyä. Suosittelen!

Plussaa:
+ Muoto
+ Materiaali
+ Koko
+ Vedenkestävä
+ Helppo puhdistaa
+ Voi käyttää vibraattorina


Miinusta:
- Jos vie kellon liian kauas laitteesta niin signaali hetkellisesti saattaa katketa

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50,

Sexercise-Medical pelvic muscle training set - uusi ja monipuolinen treenilaite! Tämä näppärä tuote on ensivaikutelmaltaan kauniin värinen ja näköinen, kooltaan sopiva mutta käyttöominaisuuksiltaan hieman monimutkainen. Ei kannata säikähtää sillä lopputulos on kuitenkin hyvä.

Sexercise on lantionpohjalihasten treenaamisen tarkoitettu treenilaite, jonka jo pelkkä ohjekirja saa hämmentyneeksi. Noin pienessä paketissa niin monta erilaista käyttömahdollisuutta. Treeniohjelman voi valita itse tai käyttää valmista ohjelmaa tai kuulia voi pitää ihan vaan kiihotusmielessä. Jokaisella tavalla tämän kanssa saa mukavan kokemuksen ja hyödyn.

Tämän tuotteen mukana tuli englannin kieliset ohjeet, joiden tulkinta on vähän haastavaa rajallisen englanninkielen taidon sekä lukuisten ominaisuuksien vuoksi. Onneksi Kaalimadon sivuilla löytyy ohjeet suomeksi, joten käytön opetteleminen on hieman helpompaa. Silti en vielä ole ihan varma olenko vieläkään täysin perillä tästä pienestä mutta monipuolisesta laitteesta.

Sexericessä on kymmenen eri värinätoimintoa, joista kaksi oli itselle mieleistä. Ajattelin että turhan monta erilaista värinää, kun mieltymys on tasaisiin värinöihin. Tämä on varmasti ihastuttavan monipuolinen niille, jotka etsivät treenilaitetta, jossa on valinnanvaraa. Jos et kaipaa tylsää tavallista värinää, tämä on juuri sopiva sinulle!

Tallentamista, voimakkuuden seuraamista, paina ensin kaksi sekuntia, toista nappia kolme ja joskus viisi. Aivan menee pää pyörälle, että mitä piti painaa milloinkin ja kuinka kauan. Alkuun kyllä kannattaa pitää ohjekirja visusti lähettyvillä. Lueskelun ja testauksen myötä treenaaminen alkaa sujua kuitenkin aika nopeasti.

Kuulat ovat sopivan kokoiset myös minulle, joka on lantionpohjalihasten treenaamisessa vasta aloittelija. On mukava, että kuulien mukana on ranneke, josta värinää ja toimintoja pystyy ohjaamaan. Ranneke on sopiva ja tyylikäs, eikä se herätä ylimääräistä huomiota, mikäli treenausta haluaa tehdä muuallakin kuin kotona. Aivan kuin olisi tavallinen älykello kädessä!

Sexercise on vedenkestävä, joten sen pesu on vaivatonta. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei ajatuksissa mene suihkuun ranneke kädessä, sillä se ei kestä vettä. Lataaminen on helppoa ja nopeaa ja käyttöaika sopiva.

Pienen harjoittelun ja treenaamisien jälkeen varmasti innostuu käyttämään tätä jatkossakin. Hyvä tuote hinta-laatusuhteeltaan, joten kannattaa kokeilla. Tätä voi käyttää joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa ja käyttömahdollisuuksia on paljon.

CarissaNainen 24v,

Täällä kertaa kokeiluun iskeytyi Sexercise -lantionpohjan lihasten treenilaite. Huomaa sitoutumiskykyni urheiluun, kun tämänkin arvostelun kirjoittelua ja aktiivista testailua venytin pitkälle kesään. Laite näet vaatii sitoutumista heti alkuaan useaan treenikertaan viikossa. Onneksi tätä treeniä voi suorittaa kotisohvalta.

Estetiikkaan ei laitteen pakkauksessa ole panostettu, itse vibraattori on kuitenkin silmää miellyttävä. Vibraattori on tehty mukavasta silikonista ja värinässä riittää tehoa. Mukana tuli myös ohjaukseen sopiva rannekello, josta muutamasta nappulasta saa monenmoista näkymään näytölle ja värinäskaalaa löytyy laidasta laitaan. Laitteen mukana tuli ohjeita kolmen A4 verran ja kova sitoutuminen olisi suotavaa. Itse en niin keskittynyt laitteen teknisiin ominaisuuksiin, vaan nautiskelin treenistä.

Rannekellosta pystyy helposti ohjailla sopivaa värinää ja seurata treeniä. Ensimmäinen treenikerta meni kyllä puhtaasti harjoitteluksi. Riippuu todella paljon laitteen asennosta, liukkarista ja omasta kosteudesta millaisia treeniarvoja saa. Kokeilin laitetta myös kaikin päin, mutta paras treeni tuli kyllä ehdottomasti ihan ohjeiden mukaan, laite myös asettuu paikoilleen mukavasti. Treenatessa pystyy myös huijata omaa vahvuuttaan itse venkuilemalla ja vaihtamalla asentoa. Tosissaan treenatessa huomasi heti ensimmäisen kerran jälkeen lantiopohjan lihasten tehneen töitä.

Seuraavilla kerroilla tuli ihan hiki, tässä voi oikeasti kehittyä! Treenaamisen seuraaminen on tehty sopivan helpoksi ja laite on aika koukuttava. Uskon ehdottomasti säännöllisen harjoittelun vahvistavan lantionpohjan lihaksia huimasti ja tuovan lisämaustetta seksiin. Olisi aika hauskaa myös kaverin kanssa päästä kisaamaan ja vertailemaan tuloksia. Laite oli yllättävän hyvä myös kiihotusmielessä, vibraattori sopii klitoriskiihottimeksi ja 19,99 kPa voimalla orgasmiin ei voi olla pääsemättä. Täysrentoutuminen rankan treenin päätteeksi ei ole kuin plussaa.

Suoritteiden tallentaminen tuntui liian haastavalta opetella, joten kirjasin suoriutumiseni omien aivojeni sopukoihin. Huonoja puolia laitteessa oli yhteyden katkeaminen herkästi vibraattorin ja rannekellon välillä, mutta tämä ei onneksi vaikuttanut nauttimiseen. Laitteessa oli monta hyvää värinärytmiä ja yllätyin positiivisesti myös laitteen käytöstä ihan klitoriskiihottimena ja osana esileikkiä. Sopii ehdottomasti sitoutuville treenaajille ja haasteita etsiville sekstailijoille!Edellinen arvio: PlayTime - Drinkki-makuliukuvoide, 75 ml Seuraava arvio: Nexus - Revo Slim


Sexercise - Medical Pelvic Muscle Training Set, Kegel Egg
14900

Sexercise - Medical Pelvic Muscle Training Set, Kegel Egg

Sexercise - Medical Pelvic Muscle Training Set - Kegel Egg on mullistava lantionpohjalihasten treenaamiseen tarkoitettu tuote joka tekee langattomasti lantionpohjalihastesi treenaamisesta entistä helpompaa, mielenkiintoisempaa sekä tehokkaampaa!

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv