Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

KIP KLITORISKIIHOTIN

Kip klitoriskiihottimessa tuntui olevan kaikki kohdallaan. Ihanan tuntuinen värinä, helppokäyttöisyys, pieni koko, hiljainen ääni, kestävä akku.. You name it! Testaajien mielestä tämä kiihotin sopii sekä ensikertalaisille että kokeneille konkareille.

Haluava himoava katseNainen 23 mies 50,

Ensimmäinen joululahja tupsahti pakettiautomaattiin kuin tilauksesta! Tällä kertaa testasimme Kip klitoriskiihottimen.

Ensimmäisenä silmiin otti mukavan värikäs pahvipakkaus, josta löytyi kaikki oleellinen tieto ensi vilkaisulla - esimerkiksi vibraattorin ominaisuudet ja kuva. Tämä vibraattori oli yllätyksiä täynnä! Pahvipakkauksen alta löytyi hieno kirkkaan keltainen säilytyslaatikko. Aivan ihanan pirteä väri, joka enteili tulevan testilelun väriä. Sisältä löytyikin samanvärinen klitoriskiihotin ja sille sopiva säilytyspussi!

Kiihottimen koko on pieni ja sievä. Mahtuu hyvin mukaan ja kuljettavaksi laatikossaan tai mukana tulleessa pussukassa. Muotoilultaan veikeän mallinen ja kädessä pidettäessä tukeva ja miellyttävä. Kolmion malliin muotoiltu vibraattori pysyy hyvin touhussa mukana ja edes liukuvoiteen liukkaus ei hankaloita käsittelyä. Vedenkestävä vibraattori, jonka kuppimainen kolmion muotoinen pää hivelee ihanan kevyesti tai vaativan voimakkaasti herkimpiä paikkoja. Tämän vibraattorin käyttö on erittäin monipuolista. Mielikuvitus on rajana, kun voi itse päättää käyttääkö vibraattorin päätä vai vartta vai molempia vuorotellen. Kiihottimen käyttäminen on mukavaa niin yhdessä kuin erikseen. Ihanan lisän saa kun on silmät sidottuna ja antaa kaiken vastuun kumppanille.. Tällä voi kiusoitella myös miestä hänen herkistä paikoistaan.

Klitoriskiihottimessa on 5 erilaista värinää ja 5 erilaista voimakkuutta. Niitä on helppo säätää kahden nappulan avulla ja kolmas on käynnistystä varten. Ei siis tarvitse olla ohjekirjaa vieressä vaan kiihottimen saa käyttöön helposti kerta kokeilulta! Värinän voimakkuuksien ero on sopiva ja niitä on helppo muutella haluamansa mukaan. Vibraattori on hiljainen, joten suurinkaan värinä ei kuulu naapuriin tai viereiseen huoneeseen.

Tämän klitoriskiihottimen ominaisuuksissa ei ole yhtään ylimääräistä toimintoa. Kerrankin löytyi kiihotin, jossa on valinnanvaraa mutta joka ei ammu ylitse liian täyteen ahdetuilla ominaisuuksilla. Hinta laatusuhteeltaan tämä tuote on mainio! Akku kestää sopivan kauan ja lataaminen on helppoa mukana tulevan USB johdon avulla. Puhdistaminen on myös helppoa koska tämä vibraattori on täysin vedenkestävä. Tämän kassa suihkussa viihtyy entistä pidempään, kannattaa kokeilla.

Suosittelemme ehdottomasti tätä sekä heille, jotka etsivät ensimmäistä klitoriskiihotinta että niille, jotka haluavat saada uuden, mahtavan vibraattorin kokoelmiinsa. Tämän voi antaa, vaikka joululahjaksi ja lahjan saaja on varmasti tyytyväinen!

HotBunsPari, N 29v ja N 28v,

Testauksessa oli Kip klitoriskiihotin. Uusi tämänhetkinen suosikkini klitoriskiihottimista mitä on tullut kokeiltua!

Tuote on hyvin kauniisti paketoitu laventelin väriseen tukevaan laatikkoon, klitoriskiihotin on myös itse laventelin värinen.

Ensimmäistä kertaa kun avasin laatikon niin ensivaikutelma laitteesta oli että, onpas hauskan muotoinen. Kädessä silkkisen sileä ja kynämäinen. Kiihottimen kärki hyvin taipuisa ja pehmeä.

Kiihottimessa on 5 erilaista värinä ohjelmaa ja jokaisen voimakkuutta voi säätää erikseen. Itselläni ainakin ensimmäinen kiihotin, jossa tämä hyvä toiminto.

Hauskana ominaisuutena tästä laitteesta löytyy myös matkalukitus. Joten tämä kaveri lähtee kyllä minun mukaani seuraavalle reissulle, ei tarvi pelätä, että esim. turvatarkastuksessa yhtäkkiä laukusta kuuluu hurinaa!

Käytössä aivan ihanan tuntuinen. Suosittelen kokeilemaan myös suihkussa. Voi leikitellä hellästi tai sitten halutessaan painaa kovemmin vasten klitorista. Laite on kooltaan juuri sopiva ja laitteesta saa hyvän otteen.

Suosittelen, että kiihottimen päähän lisää tipan liukkaria niin johan voi taiteilla tämä kynä kädessä niillä suloisilla herkillä alueilla! Muodon ansiosta myös ihanan tuntuinen vasten rintoja.

Klitoriskiihottimen mukana tulee myös säilytyspussukka, jossa laitteen voi ottaa mukaan vaikka sitten sinne reissulle!

Plussaa:

  • mukava pitää kädessä
  • hyvän kokoinen
  • hiljainen moottori
  • silkkisen sileä pinta
  • vesitiivis
  • helppo puhdistaa
  • magneettinen USB-lataus
  • matkalukitus


Miinusta:
CoupleTPari, N 25 v., M 31 v.,

Kip klitoriskiihotin on kompakti ja tehokas pikku veitikka. Kipin muotoilu miellyttää silmää mutta myös klitorista, monenmoisista värinöistä puhumattakaan!

Helppokäyttöinen tehopakkaus kulkee huomaamattomasti mukana reissussa kuin reissussa eikä tällä leikkimisestä kovin paljon ääntäkään lähde, ainakaan Kipistä.

Kipin kolmion muotinen ja kuppimainen pää luo monen monia käyttötyylejä, kärjellä voit tarkasti kutkutella tiettyä pistettä, koko kupin pehmeä syleily on todella hellän miellyttävä mutta kuitenkin tehokas ja ihanan kiihottava.

Kip on sekä mahtava sooloseksipartneri että pariskuntien lisämauste seksiin. Kip käy leikkiin kuin leikkiin ja kokoonpanoon kuin kokoonpanoon.Edellinen arvio: Satisfyer - Gentle Liukuvoide, 150 ml Seuraava arvio: ZOLO - Personal Trainer Cup


Kip Klitoriskiihotin
8900

Kip Klitoriskiihotin

Täysin silikoninen Kip-klitoriskiihotin tarjoaa paljon tehoa pienessä paketissa. Pirteä ulkoasu, hiljainen ääni ja monipuolisesti käytettävä kärki tekevät laadukkaasta Kip-vibraattorista uuden parhaan ystäväsi!

Lue myös testiryhmän arvio tuotteesta!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.